Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Taxe speciale pentru nevaccinați. Totul despre și pentru control

Premierul Justin Trudeau sublinia că stimulentele și măsurile ferme au funcționat în lupta împotriva COVID-19, intervenind în legătură cu taxa propusă de Quebec pentru rezidenții nevaccinați. Vorbind cu reporterii, miercuri, în timpul unei actualizări privind pandemia, Trudeau a declarat că administrația Ottawa analizează cu interes planul administrației Quebecului de a-i penaliza pe cei care nu au o scutire medicală cu o taxă financiară și așteaptă mai multe detalii din partea provinciei. „Așa cum am spus, stimulente și măsuri puternice, fie că este vorba de pașapoarte cu vaccinuri, fie că este vorba de cerințe pentru călători, fie că este vorba de cerința ca funcționarii publici să fie complet vaccinați, am luat măsuri foarte puternice în trecut și acestea au funcționat în ceea ce privește menținerea siguranței canadienilor. Vom continua să analizăm și să lucrăm cu provinciile și să analizăm măsurile propuse.”

Administrația Quebecului a anunțat marți că va introduce, în următoarele săptămâni, o sancțiune financiară pentru cei care refuză să se vaccineze, în condițiile în care sistemul de sănătate din această provincie continuă să resimtă presiunea provocată de creșterea numărului de cazuri de COVID-19. Oare din cauza nevaccinaților sau din cauza ineficienței vaccinului? Premierul François Legault a declarat că 50 sau 100 de dolari nu ar fi suficient de „semnificativ” pentru el. Ce pot să zic, un om de nimic. Ministrul sănătății, Jean-Yves Duclos, a completat remarcile premierului, menționând că mandatele de vaccinare s-au dovedit eficiente: „În ceea ce privește mandatele de vaccinare, cuvântul cheie aici este bunăvoința. Atât limbajul, cât și acțiunile sunt acolo și sunt concepute pentru a proteja oamenii. Aceasta este o boală severă, noi vrem ca oamenii să fie protejați”. Guvernul federal a anunțat, în august, că va impune vaccinarea în rândul forței de muncă federale și în sectorul transporturilor reglementate la nivel federal. Duclos și-a reluat mesajul transmis la conferința de presă a guvernului de săptămâna trecută, potrivit căruia bănuiește că mandatele de vaccinare mai stricte în întreaga țară vor fi un subiect de discuție în zilele și săptămânile următoare. Prim-ministrul s-a grăbit să acuze Partidul Conservator că a continuat să stârnească o dezbatere despre acomodarea celor nevaccinați în Canada. Conservatorii sunt atacați peste tot, dar eu îi susțin.

Tot ce pot să scriu este că mă bucur din tot sufletul că nu trăiesc în Occidentul așa zis perfect. Îmi iubesc țara și neamul. Să nu uităm de Hotărârea de Guvern prin care se vor înfiinţa peste 230 de centre de diagnostic şi tratament pentru infarct miocardic şi accidente vasculare, Hotărâre care a fost aprobată joi, în şedinţa de Guvern, după cum a anunţat și Nicolae Ciucă al nostru. Să aibă legătură cu prețurile mari din cauza cărora oamenii mor de infarct sau cu efectele adverse ale vaccinului? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am treabă cu nici una. Și am de gând să investesc și mai mult în energia verde, care-mi oferă independență, alături de animalele domestice de la fermă. Cu cât strâng ei mai tare lațul, cu atât sar eu mai departe de „binele” lor. Pe cei ca mine, nici măcar cu arcanul sau cu lasoul nu ne vor prinde și nu suntem puțini deloc. Trebuie să fim cât mai independenți. Eu îmi fac singur pâinea și, când am nevoie, tai orice animal de la fermă, fie porc, oaie, capră, vită, pui. Voi? Urmează doar să achiziționez o mașină 4×4 electrică sau plug-in hybrid nouă, pentru taxe și costuri mult mai mici. Cumpărați, oameni buni, case și pământ la țară, nu vă lăsați „la mâna” unor trădători de neam și patrie. Formați comunități sustenabile, nu fiți sclavi iarăși în vechiul vost’ pământ. V-am dat exemplul Amish, ei nu sunt o comunitate fragilă. Pe voi ce vă ține în orașe toată ziua? Poluarea de orice fel? Nu puteți să munciți în oraș și să stați la țară? Când vine metavers, eu voi fi călare pe un munte. Dumneavoastră doriți să stați în viața reală sau în metavers? Toți românii din străinătate să vină înapoi acasă, avem mult de lucru.

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Taxe speciale pentru nevaccinați. Totul despre și pentru control”

  • Termină cu infarctul din cauza vaccinului. Nu ți-e rușine să bagi spaima în oameni doar ca să fii tu interesant?

  • Referitor la OMICRON – existenta unui virus care se propaga in populatie cu viteza luminii dar care nu produce simptome vizibile de infectare este visul lui Bill Gates si al hitleristilor mondiali din toate timpurile.
    Cu ajutorul unui astfel de virus, fanariotii mondiali vor putea implementa ce vor ei, in genomul uman, fara ca „infectia deliberata” sa aiba vreun simptom vizibil imediat. Cam asta s-a dorit, cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *