Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Teatrul ieftin al mesajelor politicianiste de Crăciun

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Teatrul ieftin al mesajelor politicianiste de Crăciun”

  • diferentele de intensitate a polarizarii intre vaccinisti si antivaccinisti manifestate prin lumea larga ne da masura cu care se manifesta Artificializarea.
    vaccinistii dau masura cu care Artificializarea se insurubeaza in Civilizatie si Civilizatia se insurubeaza in Artificial.

    Civilizatia pune la indoiala Natura nascand…taramul Artificial acesta avand pe post de Cap…Inteligenta Artificiala ( care de fapt e plenar lipsita de Inteligenta )
    ori imbratisezi Artificialul, Artificializarea, ori ramai in Bratele Naturii.
    simplu. insa nimic nu e mai complicat in Creatie.

  • Maestre,
    Am tras o sperietura de moarte! Am crezut ca zidul din spatele dvs. este cel de la Targoviste! Avea sens, fiindca ati publicat filmul pe 25 decembrie.
    Dar, dupa ce mi-a venit inima la loc, am inteles ca politicienii nostri au jucat un teatru ieftin pentru ca si ei sunt personaje de mucava. Locul lor este pe scena teatrului Tandarica, ca marionete trase de sfori de cei care-i conduc. La Alinuta vreau sa fac observatia ca cine iubeste cartile, nu le tine in piramida dezordonata, pentru ca ce te faci, daca vrei sa o citesti pe cea de la baza? Filmul transmite doar dispretul pentru carti al parlamentarilor,’si nu dragostea pentru ele. Asa trebuie sa fi aratat mormanele de carti arse in piata publica, la epurarile inchizitoriale sau la cele comuniste. La mister Ciuca, judecand dupa fata lucioasa de transpiratie, dupa filmulet a avut nevoie sa-si stoarca chilotii. La Catzu, mare maestru in a vorbi fara sa spuna nimic, problema a fost cum sa-si traga fesul cu o singura mana pe tartacuta. Dupa cum era de ciufulit, cred ca exersase si el in fata oglinzii operatia. Unde naiba isi tinea mana dreapta, de a trebuit sa se foloseasca doar de stanga? Usr-istii sunt oripilati d3 cat de rau au ajuns si din disperare, incearca sa dreaga busuiocul, apeland la simboluri ce le sunt straine. Oscilatiile astea intre culorile curcubeului si credinta stramoseasca nu vor face decat sa-si instraineze si putinul electorat pe care-l mai au. Cad ca meteoritii, pnl, usr si in curand si psd, in favoarea unui singur partid, pe nume AUR. AUR pe langa consecventa, da dovada si de multa inteligenta. Stiti cum au „convins” psd-ul sa renunte la certificatul verde la locul de munca? Au depus in parlament la proiectul certificatului verde 4000 de amendamente, dintre care mai mult de jumatate erau copiate cuvant cu cuvant dintre cele depuse de psd in ianuarie, la alt proiect asemanator, pe vremea cand psd era in opozitie. Imaginati-va cum au fost pusi la zid psd-istii, cu miscarea asta geniala. Daca respingeau amendamentele, AUR ar fi dovedit ca psd e duplicitar, daca le acceptau, faceau proiectul praf si dadeau si mai mult avant AUR spre varful piramidei. Asa ca, spre disperarea lui Rafila, PSD a renuntat la certificat. Deci, inca o victorie a celor de la AUR, in dauna concurentei. Daca am avea sondaje corecte, AUR ar trebui sa fixsarit de 20%, fiind a doua forta politica a tarii. Daca nu vor fi anticipate, pana in 2024 AUR va deveni principalul partid al tarii.

  • indiferent cite partide sint pe piata, astazi, tendinta e doar una: sa ramana doar doua.
    mari.
    si late cit de lat e 50%:)))

    cele care se muleaza pe celel doua doctrine in stil…nativ!, vor fi cele care vor reconfigura din temelie sistemul politic.

  • oamenii s-au mai vaccinat pina acum. cam toti sint vaccinati.
    antivaccinistii nu sint…impotriva vaccinarii, nu nenica!, ca daca i intrebi o sa observi ca aproape toti sint vaccinati cu o gramada de vaccinuri, ba si au vaccinat si copii, chiar din primele zile de viata!
    antivaccinistii au ceva…cu noua tehnologie de fabricatie a vaccinului!, aici e problema, ei considera ca….a te apuca sa-i dai organismului comenzi…e putin iesit din comun, …de fapt ei cred ca e putin mai mult iesitul asta:)), ca se indreapta spre Artificializare.

    pentru prima data in istoria vaccinului s-a fabricat pe post de vaccin…o comanda!:)))
    vaccinindu-te cu noul vaccin injectezi in tine o comanda:))),
    si o injectezi din exteriorul sistemului…unitar numit organism uman, in acestui Intreg.
    e, uite, aici s-au sesizat oamenii, unii dintre ei, si au zis…ce e asta, nenica, ne apucam sa dam comenzi organismului uman?
    deci ei, antivaccinistii…vaccinati cu tot felul de vaccinuri sint impotriva tehnologiei de vaccinare!, nu a vaccinarii.

    faza tare, de vis chiar, e ca acestia reactioneaza…instinctiv!,
    instinctiv, nenica!,
    ca nu toti sint specialisti in tehnologiile vaccinarii, evident! :)))

    atunci cind ‘politica’ se face…instinctiv, sa vezi spectacol, nenica!:))),

  • pentru ca doctrine mai sint doar doua,….evident si partide care sa imbratiseze aceste doctrine tot doua vor ramane:)), ca daca polarizarea e, pentru prima data pe planeta asta, plenara, …daia.
    prin urmare exclusiv aceste doua partide mai sint viabile, azi:

    partidul care propovaduieste ecuatia de miscare a Naturii
    partidul care propovaduieste ecuatia de miscare a Antinaturii ( a Artificialului, a Artificializarii )

    insa…tre sa fii pina dincolo de prasele, odata ce ai ales sa fii intr unul din felurile astea. ( daia se termina si cu curvasareala, spre stupoarea unora:)) )

  • deci…daca doar doua doctrine mai sint valabile pe piata, de unde s-o mai scoata, nenica, cineva, pe a treia?!:))))

    astazi…ori esti la brat cu Natura, ori esti proArtificializare.

    prin urmare, odata cu trecerea anotimpurilor, pasii inspre Artificializare doar vor fi catalizati in stil fibonacci,
    spre plenara echilibrare unii oameni intorcandu-se in Cuibul lor, adica in propria Natura ( ‘unii oameni’ fiind oamenii, iar ceilalti fiind ‘antioamenii’, adica oamenii care vor imbratisa doctrina Anti, adica Artificializarea )

  • prima teza, teza alfa, a facut din Natura o antiteza.
    prin urmare ultima teza, teza omega, va face din antiteza chiar Natura.

    astazi teza este Artificialul, iar antiteza devine… Natura.
    ciclul e complet. asemenea oricarei dinamici plenare, ea se inchide fix pe dos decat a inceput.

    povestea acestor vremuri este astaȘ Artificial VS Natural.

    atunci cind te-ai departat cu un pas de Natura, ai semanant samanta depertarii plenare de Natura, iar atunci cind esti pus intr o astfel de pozitie ori o accepti, ori simti instinctiv nevoia intoarcerii in…propria Natura, facand un pas inapoi, acest pas fiind fix pe dos decat pasul pe care l-ai facut atunci cind te ai departat…doar cu un pas ( ti oi fi zis tu :)) ) de Natura.

    tocmai dasta si tot zic ca aceste vremuri sint vremurile in care doar doua doctrine mai sint valabile:
    doctrina Naturii
    doctrina Artificialului ( Antinaturii )

    deci…prea putin se aseamana ‘impartirea’ care se manifesta acum cu cea care se manifesta …spre ex cind unii erau proiliescu iar altii contra.
    acum…e pusa la indoiala chiar Creatia. ca Artificialul fix cu asta se ocupa, cu punerea la indoiala a Creatiei, …spre ex a felului cum e facut omul:))),
    concluzia acestor vremurii, care se inchina doctrinei Anti, urmand sa fie aceasta: omul…mai trebuie imbunatatit!:))), abia imbunatatit in stil Anti putind deveni…cam nemuritor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *