Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Tehnic vorbind, suntem în Al Treilea Război Mondial

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Tehnic vorbind, suntem în Al Treilea Război Mondial”

  • ASTA I TRAGEDIA….CA RUSII SE POARTA LA FEL CA MONGOLII….

    VEZI DISTRUGERILE ORASELOR UCRAINENE….

    NU EXISTA DIFERENTE INTRE SOLDATII RUSI DE ACUM 80 DE ANI…SI SOLDATII RUSI DE ACUM…

  • Bine spus …unde-și bagă americanii coada 20 de ani durează un conflict…

  • tehnic vorbind sintem in plina Metamorfoza, in plina Revolutie Mondiala.

    tinta?
    Artificializarea!
    …artificializarea omului, a hranei lui, a…ecuatiilor de miscare. care vor fi generate artificial, de Inteligenta Artificiala.

    Noua Lume e…Nou-Nouta!
    orice Catalizator al nasterii acestei lumi e…bine venit.

    peste toate civilizatiile…marete s-a asternut Iarna, la Soroc.
    din dinamica Anotimpurilor se poate iesi, la limita, exclusiv prin iesirea din dinamicile Naturii, adica prin Artificializare.

    mai simplu: si de Civilizatia asta mare cit planeta se va alege Praful, Cenusa. Implacabil!, asemenea tuturor civilizatiilor care s-au manifestat pe planeta asta. pentru ca….pur si simplu la un moment dat ii vine si Iarnii rindul!
    insa,….insa,….insa!:))), civilizatia asta e mai cu mot!:)))), ca ea desavarseste Turnul Babel, poreclit pe vremurile astea Computer Cuantic :)),
    caz in care Civilizatia mare cit planeta va reusi, la limita, sa tinda sa iasa din Dinamica Anotimpurilor, iesind din Dinamicile Naturii…prin Artificializare, in mod capital prin Artificializarea Inteligentei :))))

    prin urmare noi acusica asistam la…doua chestii:
    una este ‘moartea’ civilizatiei asteia, mare cit planeta,
    a doua e…nasterea Civilizatiei Artificiale, inspre care migreaza actuala Civilizatie,
    asa si numai asa ea…perpetuindu si miscarea.

    deci…Maestre, ca sa fie clar, ar trebui sa ne apucam sa bocim deja moartea Civilizatiei, cu lacrimi, cu tot ce trebuie, da’ numa’ cu un ochi!:)), ca cu celalalt privim inspre Nasterea Civilizatiei Artificiale, inspre care vireaza ‘civilizatia moarta’, fix fix inainte sa dea coltul:)))
    e tare faza, nenica!, Unica!,
    ea se numeste…Metamorfoza, Maestre, iar procesul e…Unic!, ca Artificializarea e tot una cu ‘Punerea la Indoiala a Naturii’, cu Dinamicile ei cu tot, adica cu Anotimpurile ei cu tot!

    deci faza cu Winter in coming e de luat in seama, insa doar pentru a pricepe ca, tehnic vorbind, sintem in plina Metamorfoza, ca Civilizatiei nu i place Iarna, ea vrea…tinerete fara batranete, vrea viata fara de moarte, vrea primavara fara iarna:)))), si asta si primeste in Dar!: Artificializarea.

    tehnic vorbind sintem in plin proces de Artificializare.
    Noul Zeu? Inteligenta Artificiala.
    Palatul ei?…Computerul Cuantic.
    ce urmeaza? pai…toate minunile pe care Hristos le-a facut le va face si madam Inteligenta Artificiala, le va clona pe rind!, in frunte cu…Lazar.
    Vremurile astea sint…pline ghioalca cu minuni! :)))
    Problema acestui Zeu este ca el nu cunoaste Duminica. el nu are Definitie pentru Nemiscare( care si ea e o miscare, proprie Oului Absolut.
    Acest Zeu, pe numele lui Infinit, se misca-ntr-una!
    faza e ca omul, la un moment dat, presat fiind de Artificializare, va da de Nemiscare ( caz in care Miscarea in Creatie…. va disparea ).

    ( Artificializarea va opri Miscarea Anotimpurilor, ele manifestandu se doar pe Taramul Nemiscarii( din care Miscarea s-a Nascut! ), caz in care Aburul numit Artificial…dispare si el, ca e incompatibil cu Duminica, adica cu Nemiscarea, ca asa e el, Infinitul, incompatibil cu Nemiscarea )

    deci…sa nu uitam, Maestre :))),
    1: sa-i cintam, cum se cuvine, de ingropaciune, si actualei civilizatii,
    2: sa privim, privind Metamorfoza, cum se naste…aievea! Artificialul, adica Infinitul :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *