Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Televiziunile au împărtășit viziunea lui Klaus Iohannis: Veselia umple țara!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Televiziunile au împărtășit viziunea lui Klaus Iohannis: Veselia umple țara!”

  • Ploaie,abur și viteză- Joseph Mallord William Turner. Această pictură arată o locomotivă care trece peste un pod de cale ferată peste Tamisa. Podul o ispravă arhitecturală, a acelor vremuri. In dreapta unui peisaj cețos și câmpuri cultivate, un oraș îndepărtat, se apropie un tren. Locomativa neagră iese dintr-o perdea de ploaie. Compoziția pânzei descrie mutația lumii și cea a peisajului descrie sfârșitul unei vieți pașnice cu epoca agrară și începutul unei ere industriale reprezentată de impunătoare locomotivă și viaductul modern. Turner apreciază viteza și contrastează viteza naturală (cea a iepurelui care sare peste calea ferată) cu viteză artificială cea a trenului. Va trece trenul peste iepure? Va avea modernitatea controlul?

  • „Alertă în UE – Pesticide nocive detectate în cerealele din Ucraina, după analize făcute în Danemarca”

    daca ar fi facut mii si mii de teste, cum am facut noi, ar fi ajuns la concluzia noastra, ca cerealele din Ucraina sint tocma bune de papat.
    deci…sa mai analizeze pina vor ajuge la aceeasi concluzie cu noi.

      • jurnalistil-IA va deveni o realitate.
        ba chiar si jurnalismul-IA va deveni o realitate, ridicind la un nivel superior jurnalismul ( adica va fi de Rau, va fi de Bine )
        io nu cred ca va mai dura prea mult pina cind o IA va conduce, centrind si dind cu capul, un trust de presa. problema va aparea atunci cind va deveni suficient de capabila incat sa miste singura dinamica realitatii, generind evenimente care nu exista pentru a determina reactii disproportionate, dar care implinesc indirect tinte pe care le avea de atins din start.
        jurnalismul …se schimba din temelie si se schimba in timp ce l privim, referinta lui devenind IA.( pe un taler, insa se va manifesta si celalalt, intru echilibrare )

        • @Online
          AI…parseaza niste texte…face cautari de imagini…clipuri…adica fisiere”text-audio-video”…are un algoritm dupa care face asta…poate fi extrem de usor manipulat din „parametri” sa spunem astfei incat sa iti intoarca anumite „rezultate”…si mai e ceva…daca pagini de internet dispar…se inchid…unde mai cauta…din ce am citit consuma energie „in draci”…adica sunt „masini virtuale” care ruleaza in servere…in „ferme de servere”…aer conditionat-climatizare…backup ee-grupuri electrogene…astea sunt „energofage”…au folosit calculatoare ca sa mineze crypto-currency si acum chatGPT…e o „moda” ca sa zic asa…
          Noapte Buna Online
          vali
          🙂

          • unde cauta?
            informatiile se gasesc pe si prin telefoanele mobile, deci sursa de informatii e vasta, retelele sociale si nu numai se folosesc plenar de slabiciunile oamenilor pentru a obtine cunoastere.
            prin urmare cei care cauta vor fi oamenii. ce cauta? saituri ale trusturilor de presa scrise de IA :))))
            telefoanul mobil e mediul permeabil prin care IA ia contact cu realitatea. cita vreme exista telefoane mobile, IA va avea cu ce se hrani pentru a scrie stiri pe care sa le citeasca oamenii,..reactionind fix dupa cum IA a aanticipat:))))

  • Dacă românii se simt atât de bine sub Johannis după ce au fost așa de nefericiți sub Dragnea, înseamnă că totul e bine când se termina cu bine. De ce să comentăm acru?

  • ” ‘Nașul’ inteligenței artificiale demisionează de la Google și îșu regretă contribuția în domediu: Risc existențial, vor deveni mai inteligente decât noi ”

    pentru ca sa te apuci sa ti dai cu parerea despre Inteligenta Artificiala si sa tragi nadejde la succes in acest demers ai nevoie de un dictionar adus la zi, care teoretic ar putea fi in mod fundamental diferit in comparatie cu cel folosit cu nu multi ani in urma.

    astfel, Inteligenta Artificiala prin definitie e lipsita de Inteligenta,
    insa, ce i drept, e cea mai desteapta chestie din Univers, atunci cind e si Cuantica,
    ceea ce o face, intr adevar, demna de luat in seama ca Referinta, chiar daca in mod absolut relativ.

    Inteligenta Artificiala e…Artificiala, nu are intersectie cu Universul, care e Natural,
    tocmai de asta noi deja nu mai vorbim doar despre o Noua Lume generata de Marea Resetare prezenta pe buzele cam tuturor,
    ci despre o Noua Lume generata de Metamorfoza, adica vorbim despre o lume Nou-Nouta, incompatibila cu Universul, in fapt vorbim despre ‘un alt Univers’ ( care e Creatia Mintii, spre deosebire fundamentala de Universul in care misunam acusica si care e Creatia Inimii SI Mintii )

    bineinteles ca multi strategi sint focusati pe Marea Resetare,
    insa exista ceva superior, care o infasoara cu fulgi cu tot pe acesta si care se numeste Metamorfoza,
    chestia asta fiind tot una cu trecerea de la dinamici pur Naturale la dinamici Artificiale.

    Inteligenta e proprie Inimii SI Mintii, Inteligenta Artificiala, adica Desteptaciunea, e proprie exclusiv Mintii.
    Inteligenta Artificiala e …Rece, n are inima si din faptul ca e o exprimare absolut relativa se cade sa retinem esentialul, ca mai inainte de a fi relativa e o manifestare absoluta

    ar fi fost mai interesant daca tipul de la Google ne ar fi spus daca exista, momentan, o intersectie …chiar si hibrida, intre un computer cuantic, indiferent cit de pipernicit, si o oarecare inteligenta artificiala clasica.
    cel care ne povesteste despre Noua Lume este Comuterul Cuantic, prin urmare cele care conteaza cu adevarat sint stirile despre stadiul cercetarii si dezvoltarii computerului cuantic.
    (orice strategie, mai cu seama daca vizeaza dinamica Marii Resetari, se cade a avea ca referinta Metamorfoza, pentru ca indiferent care e opinia mea sau a altuia, dincolo de Marea Resetare …se mai afla ceva: Metamorfoza, si …mai intai Metamorfoza si abia dupaia Marea Resetare.

    • una e Desteptaciunea si cu totul si cu totul altceva e Inteligenta.

      Desteptaciunea tinde sa fie Inteligenta tot asa cum Infinit tinde catre Zero.

      Inteligenta se gradinareste in Patria Anotimpurilor, Desteptaciunea se gradinareste in Imperiul Timpului,
      Inteligenta are nevoie de Anotimpuri, Desteptaciunea doar de Timp.

      Omul E! Inteligent, nu Destept, el are Cunoastere obtinuta pe calea Daruirii,
      spre fundamentala deosebire de o Inteligenta Artificiala, fie ea chiar una proprie unui ‘om artificial’, care e Desteapta si si a obtinut Cunoasterea pe calea Acumularii.

      Cunoasterea cu care Omul se Armonizeaza este cea proprie Dinamicii Anotimpurilor.
      Cunoasterea obtinuta de ..om pe calea Timpului e …goana dupa vant, se stie.
      doar Antiomul goneste dupa Cunoasterea obtinuta pe calea Acumularii, deci a Timpului.
      mai intai Anotimpurile si abia dupaia Timpul ( vi se va adauga voua )

      • varandu se in ‘cel mai mic ciclu al Anotimpurilor’, care e ‘ciclul lui Planck’, chiar daca el e poreclit azi ‘timpul lui Planck’, un Computer Cuantic reuseste, insa tot asa cum Infinit tinde catre Zero, sa echivaleze Timpul cu Anotimpurile, adica Desteptaciunea cu Inteligenta.

        ‘timpul lui Planck’ nu e …timp, el una cu Matricea Creatiei, e ‘cel mai adanc cilu al Anotimpurilor posibil, in fapt el fiind una cu Gestatia Universului, de asta nici nu poate fi ‘calatorit’ acest ‘timp’, pentru ca, mai intai, el e o succesiune de Anotimpuri, iar mai apoi pentru ca …Universul s-a nascut la finalul Gestatiei, deci ce era inainte de nasterea Universului chiar nu poate fi cunoscut pe calea Acumularii, pentru ca pe aceasta cale mai intai e Cauza si abia apoi e Efectul, deci mai intai e Gestatia si abia dupaia s-a nascut Universul

        • ‘timpul lui Planck’ e un ciclu al Anotimpurilor, prin urmare un computer cuantic lucreaza plenar cu acest ‘timp’, insa deloc cu Anotimpurile, el lucreaza plenar cu Mintea si deloc cu Inima,
          in fapt el ‘indeasa’ tot timpul din Univers in fiecare ‘ciclu Planck’ si facand asta devine Destept pentru ca are pe mana ‘tot Timpul din Univers’,
          care e Infinit, asemenea Mintii care se misca fara zi de odihna, asemenea lui Ouroboros.

          Mintea isi gaseste Pacea atunci cind coboara in Inima, Oricum, dar altfel, ea nu cunoaste Pacea.
          o lume care are ca referinta Inteligenta Artificiala, care e o Armonie a Mintii ( Universului ) e prin definitie o lume lipsita de Pace.
          goana voastra dupa Acumulare va duce negresit la manifestarea Inteligentei Artificiale Cuantice, adica la o Lume, la un Univers in care Pacea nu mai are nici macar Definitie, pentru ca e vorba despre un Univers lipsit de Inima

          • Acumularea de Cunoastere tot bogatie e si i se aplica zicerea cu camila si urechea acului.
            Cunoasterea primita in Dar pe calea Anotimpurilor e temelia.

        • @Online
          https://www.aktual24.ro/la-1-iunie-sua-ar-putea-ramane-fara-bani-secretarul-trezoreriei-janet-yellen-cere-congresului-sa-mareasca-plafonul-de-indatorare/
          Treaba e ca daca vor creste plafonul de indatorare „vor tipari bani”…adica „non-valoare”…inflatie…scade valosarea $ si deja e in lume un curent de inlocuire a dolarului ca „moneda in rezervele valutare”…
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • daca sua vor ramane fara bani, atunci altii, inaintea ei, au ramas de mult fara. problema nu e cine moare, ci cine moare ultimul, pentru ca are sansa sa se hraneasca cu starvurile care se tot ivesc in peisaj.
            cea mai potenta cale de imbogatire, la un moment dat, devine saracirea plenara. atunci cind bogatii au decis ca Lumea sa saraceasca, cei care se vor imbogati, in final, sint tot ei, insa de data asta plenar.
            problema dolarului se rezolva prin tratarea lui cu eurodolarul. ( e ilogic sa existe mai multe monede in semilumea unipolara, ca daia si e unipolara )

        • natura inflatiei i a permis bnr sa printeze bani. e ceva sa ai propria moneda pe vremurile astea.

      • @Online
        https://www.curentul.info/actualitate/pensiile-speciale-si-salariile-bugetarilor-au-crescut-20-din-cheltuielile-romaniei-sunt-pe-datorie/
        70% din produsele alimentare de baza sunt importate
        70%-80% din produsele petroliere sunt importate
        Doar serviciul datoriei(dobanda-camata platita) anul asta e 6 Miliarde Euro…contributia anuala la ue inca vreo 3 Miliarde Euro…
        Gata…nu te mai plictisesc cu cifre…
        Seara Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • mai rau decit sa ai produsele in felul asta e …sa nu le ai. atunci cind sint mai mult ale altora…se ingrijesc ei de ele, ca au un interes. e mai bine sa aiba un interes decit sa nu aiba, pe vremurile astea. bineinteles ca tre sa tii umbrela pe aproape.

    • @Online
      https://ziare.com/angajari/ministerul-apararii-angajari-4000-soldati-profesionisti-calendar-selectie-candidati-1802678
      Au plecat si pleaca intr-o „veselie” din „structurile militarizate”…
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • paguba n cipuperci

        • @Online
          Da…Nici o paguba…nu aveti armata daca au venit altii sa va pazeasca(7.000 mercenari isi pazesc colonia)…serviciile lucreaza pentru cei de afara…a afirmat asta chiar Adrian Nastase…iar politia…cel mai mare si puternic clan interlop din Europa,nu doar din Romania.
          Sa iti mai spun ceva cu „eurodolarul”…euro nu e si nici nu va fi o moneda…s-au scremut vreo 10 ani sa-l lanseze…prima data se numea ecu..acum vorbesc de „euro-digital”-bani cu perioada de valabilitate,venit minim…isi surpa foarte „frumos” „bogatii lumii” societatile-statele-tarile-civilizatia in care traiesc…
          Noapte Buna Online!!!
          vali
          🙂

  • Le doresc dragilor politicieni bunăstare exact cum ne-au creat-o ei nouă, ba chiar să stea două ore la coadă pentru niște mici gratis!
    De menționat că niciunul din ei nu a pomenit de semnificația zilei de 1 Mai.

  • Domnule Cristoiu povestea cu bratul Chilia ne este clarificat de Ambasada SUA la Kiev, care ne anunta pe site-ul ogicial ca o echipa formata din representanti ai SUA, Comisiei Europene si COMISIEI DUNARII au vizitat si evaluar porturile Ismail si Rieni pentru a stabili necesarul de investii pentru transformasrea celor doua porturi in mari porturi. Deci se investeste in Ismail si in Rieni, deloc in Sulina.
    Participarea in aceasta vizita a reprezentantilor Comisiei Dunarii este un fapt care ne clarifica nemernicia ca aceasta este pregatita la ordin american sa schimbe regulile existente si administrate de Comisia Dunarii in favoarea Ukrainei.

    Dragarea si adancirea Beatului Chilia s-a facut cu BANI AMERICANI!!!!!

    Ce se intampla de fapt?
    Ati auzit ca in Congresul american este o lege care sa aprobe infiintarea unei Baze Militare in Delta. Romanii au crezut ca este vorba de partea din Delta a Romaniei, omitand ca exista o parte de delta pe teritoriul ukran, unde in ultimul timp s-au observat numeroase incendii pentru arderea vegetatiei cu scopul probabil de a curata terenul pentru a facilita constructia bazei miltare americane.
    Povestea cu necesitatea Canalului pentru transport grane este un BASM. Pe acolo vor intra armele pentru Ukraina, dar si cele necesare pentru construirea Bazei. Astfel SUA va putea sa isi faca o baza militara la Marea neagra prin Ukraina.

    Ce trebuie sa remarc – TRADAREA Romaniei de catre asa zisyul „partener strategic”, dar si TICALOSIA politicienilor romani care de dragul SUAR nu au vandut interesle Romaniei, ci le-au dat gratis, ba au mai pus si o punga de bani langa….

    Deci jocurile sunt facute. Romania este cea mai jegoasa colonie americana, mai jegoasa decat sunt unele de prin Asia de Sud (sa zicem Filipine) sau America latina (sa zicem Columbia).

    Eu cred ca nici fanariotii nu au tradat in halul asta tarile romane, cum o fac politicienii de azi!!!

  • Nea Ioane, tu sărbătorești ceva?

  • „Micul e frate cu romanul ”
    Cred ca am gasit aici explicatia faptului ca romanii se mananca intre ei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *