Recensământul agricol general, care începe luni, va stabili cât teren agricol din România se află în proprietatea străinilor

TIR-urile sunt gândite să fie folosite câteva ore, nicidecum zile în șir

TIR-uri de ATI care omoară, în loc să salveze, pentru că sunt o improvizație! Acestea sunt gândite să fie folosite câteva ore, în cazul unor accidente rutiere, de muncă sau alte evenimente grave. Nicidecum zile în șir, în curtea spitalelor, cu același personal medical hăituit, suprasolicitat, obosit, și pe baza acelorași instalații electrice care deservesc un spital.

Cine îi oprește, de peste un an, pe cei de la putere, să organizeze concursuri pentru secțiile ATI, pentru a le extinde?

Personalul calificat este cel mai important!

Această este responsabilitatea directă a Ministerului Sănătății.

Dotările vin: de la primarii, CJ-uri, sponsori.

Cadrele medicale sunt baza! Și instalațiile necesare.

Într-o țară normală, moțiunea depusă de noi ar trebui să fie votată de toți parlamentarii!

E vorba despre viață românilor!

Nu se mai poate continuă în actualul stil amatorist și cinic!

Treziți-va, până nu e prea târziu!(Gabriela Firea)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Ediție specială cu Adrian Năstase | „Prin tribunale ca prin viață” cu Mihaela Olaru
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: