În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Toate reflectoarele lumii sunt pe Trump

Mi se pare superb că președinția SUA se decide pe faptul dacă porți sau nu mască. Situația factuală, că Trump se plimbă ca nebunul pe lângă spital i-a făcut pe toți să se înjure cu toți. Fanii democrați îl înjură pe Biden că de ce nu face nimic urgent, urgent, urgent, că de ce a scos reclamele negative la adresa lui Trump, că să-și dea afară stafful de campanie, nu mai pot de grija sepepiștilor că mor sau ceva că l-au plimbat cu mașina de parcă Trump s-a dus pe trotinetă la Walter Reed, reporterii înjură politicienii și strategii, analiștii și strategii înjură ziariștii, aia de la Walter Reed sunt în mai multe tabere, alții urlă că de ce Trump a făcut briefing pe securitate de la Walter Reed, urlă să nu se ducă la pacienții soldați din spital că îi omoară și pe ăia sau ceva, după ce au urlat că de fapt omul moare și a infectat toată Casa Albă și zeci de mii de oameni. Acum se ceartă pe faptul că dacă Trump are Covid sau nu, că poate a făcut mișto de ei și n-are de fapt nimic și totul este strategie de campanie. Noaptea minții. Cert e că nimeni nu-l mai urmărește pe Biden, și democrații îl înjură, vedeta e Trump, toate reflectoarele lumii sunt pe el, omul e pe action și elemente surpriză și în SUA e balamuc de spital de nebuni. Mori de râs cu ăștia. Între timp, au aterizat niște rachete în Bagdad, dar nu mai interesează pe nimeni că toți sunt ocupați să-și dea în cap și să se scuipe pe subiectul Trump. (Sorina Matei)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *