Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Tocmai „cel dintâi medic al Lumii” este nemulțumit de vaccin. Bill Gates le închide gura propriilor fani

Fondatorul Microsoft, miliardarul Bill Gates, a vorbit despre vaccinurile anti-COVID-19 în cadrul unui interviu, acordat acum câteva zile, în care a recunoscut că acestea nu opresc transmiterea virusului. „Nu aveam vaccinuri care să blocheze transmiterea”, a spus Gates, vorbind despre instrumentele disponibile pentru combaterea virusului. „Avem vaccinuri care te ajută cu sănătatea, dar care reduc doar puțin transmiterea. Avem nevoie de un nou mod de a face vaccinurile”, a adăugat el.

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai mari susținători ai vaccinurilor disponibile în prezent, Gates recunoaște eșecul industriei vaccinurilor pentru care a lucrat neobosit și pe care le-a susținut non-stop, prin orice mijloace. Tot Gates a contribuit și la finanțarea și promovarea pașapoartelor verzi la nivel global. El a promovat și a apărat închiderile autoritare. A făcut presiuni agresive pentru ca aceste vaccinuri să fie injectate în fiecare bărbat, femeie și copil. Dar acum, Gates recunoaște și declară public că actualele vaccinuri nu sunt eficiente în oprirea transmiterii. Iar mai intrigant este faptul că lui Bill Gates i se permite să facă o astfel de afirmație fără repercusiuni, în timp ce orice altă persoană ar fi imediat „doborâtă” de către cenzorii de pe internet dacă ar face o astfel de afirmație. Spre exemplu, YouTube, platforma de partajare video deținută de Google, și-a extins recent politica de cenzură pentru a interzice toate „dezinformările” medicale privind vaccinurile în cadrul unei noi politici, care include în mod specific interzicerea oricăror afirmații conform cărora vaccinurile nu reduc transmiterea sau contractarea bolilor. „Ne extindem politicile noastre de dezinformare medicală pe YouTube cu noi orientări privind vaccinurile administrate în prezent, care sunt aprobate și confirmate ca fiind sigure și eficiente de către autoritățile locale de sănătate și OMS”. Adaug un lucru extrem de interesant și în ceea ce privește OMS: Bill Gates a devenit cel mai mare donator pentru OMS, după guvernul Statelor Unite. Această generozitate îi conferă o influență supradimensionată asupra agendei organizației, o influență care ar putea crește pe măsură ce SUA și Marea Britanie, statul care concurează cu Bill Gates, amenință că vor reduce finanțarea dacă agenția nu face o mai bună justificare a investițiilor.  Rezultatul, spun criticii săi, este că prioritățile lui Gates au devenit cele ale OMS. În loc să se concentreze pe consolidarea asistenței medicale în țările sărace, care ar ajuta, în opinia lor, la limitarea viitoarelor epidemii precum cea de Ebola, agenția cheltuie o cantitate disproporționată de resurse pe proiecte cu rezultate măsurabile, pe care Gates le preferă, cum ar fi efortul de eradicare a poliomielitei.

Închei prin amintirea unui document dubios, care a primit deja multe critici datorită organismelor de finanțare enumerate. Printre contribuitorii care includ oficiali ai OMS, Banca Mondială și mai multe universități, există și alți susținători monetari notabili care includ Fundația Bill și Melinda Gates, Guvernul Estoniei, Statul Kuweit și Fundația Rockefeller. Documentul OMS discută despre utilizarea atât a unei legitimații digitale, cât și a unei versiuni tipărite sau pe card a unui cod de bare pentru scanarea documentației medicale a utilizatorilor. De asemenea, documentul descrie o posibilă utilizare pentru o „soluție” pe termen lung. Documentul spune că: „Cu toate acestea, este esențial ca statele membre să stabilească dacă (pașaportul lor) este destinat doar să fie un răspuns la pandemia COVID-19 sau dacă este destinat să fie o soluție durabilă care poate aborda alte provocări existente ale sistemelor de sănătate și viitoarele pandemii”. Oameni buni, nu este NIMIC ciudat ca Banca Mondială, Fundația Gates și Fundația Rockefeller să facă echipă pentru un pașaport digital pentru vaccinuri. Așa că, nici măcar nu încercați să veniți cu vreo conspirație. De noi are grijă tătucul popoarelor și cel mai bun doctor din lume: Bill Gates, un adevărat gentleman care pomenește de „germ wars” și laudă dictatura medicală din Australia și Noua Zeelandă. Săracii se joacă de-a viața, iar bogații cu viața altora, sesizați ironia?

Minutul 28, pentru cei pe grabă: https://www.youtube.com/watch?v=CZplF4qdwII&t=1672s

Captură de ecran din document:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Tocmai „cel dintâi medic al Lumii” este nemulțumit de vaccin. Bill Gates le închide gura propriilor fani”

  • Bill Gates, un papagal care nu stie ce sa faca cu banii…hahaha…il f__e grija de altii in loc sa live the life…cultura nenica…fara cultura o rahatim de tot…

  • Presa tfl-ista nici pas nu zice, iar ciracii procultisti pro atlantisti se vor declara profund jiginiti ca intr-un stat colonial sau esuat dar profund atasta pupatului caftanului de pe Potomac mai sunt comentarii care ataca imaginea de crocodil imbract in haine de miel al celui care finanteaza cercurile politice din Whashington.

  • Iata cum cel mai bun exemplu dovedeste inca o data ca distanta de la teoria conspiratiei si pana la realitate nu e decat o problema „minora” de timp. Welcome to Dystopia!

    • Maestre,
      In Ungaria reprezentantii lui Bill Gates pentru fapte de coruptie de tip copy paste cu licentele expirate de la Microsoft – au fost pusi sa plateasca daune extrem de mari in justitia maghiara, daca nu ma insel un minim de 50 de milioane de euro la bugetul statului maghar, pe cand la noi madam Kovessi ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *