Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Florin Cîțu, de Ziua Presei, îi laudă pe jurnaliștii propagandiști

În emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”, protagoniștii au oferit adevărate spectacole de inteligență și spontaneitate. La politicieni este invers. Sunt tot spontani, dar te fac să-ți pui mâinile în cap la câte nerozii sunt capabili să rostească.

Premierul Florin Cîţu: De ziua libertății presei, le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în…

Publicată de Guvernul României pe Luni, 3 mai 2021


Iulian Bulai din USR, partid aflat la guvernare, spune că a salvat aurul României, să nu-l fure PSD

USR PLUS a oprit confiscarea rezervei de aur a României de către PSD.

După doi ani de luptă legislativă, proiectul…

Publicată de Iulian Bulai pe Marţi, 27 aprilie 2021


Șefa Senatului e ocupată cu ambasadorii. Mai o floare, mai un ordin

Președinta Senatului, Anca Dragu: „Aleea principală către intrarea în Senat e de azi mai aproape de ce ne-am propus să devină un loc deschis cetățenilor și un proces de remodelare urbană.

Soiul de lalea a fost special creat pentru proiectul Grădinile Senatului și va purta numele de “Uranus” pentru recunoașterea moștenirii istorice a cartierului ce se afla odată pe dealul unde acum este Parlamentul.

Le mulțumesc tuturor celor implicați, E.S domnul Roelof van Ees, ambasadorul Olandei în ??, colegilor mei și echipelor de arhitecți și peisagiști.”


Dacă guvernul nu e în stare să facă un plan, pluserișrii fac glume proaste

PNRR versus FCSB.

Având în vedere că postarea mea precedentă despre PNRR a creat câteva animozități și am primit mai…

Publicată de Dragoș Pîslaru pe Sâmbătă, 24 aprilie 2021


S-a schimbat sensul. Acum, Mafia o fugărește pe Clotilde

De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii…

Publicată de Clotilde Armand pe Joi, 22 aprilie 2021


Războiul coaliției în declarații aberante

Ioana Mihăilă a pășit cu stângul în minister: Ioana Mihăilă în prima conferință de presă ca ministru al sănătății: „L-am întrebat pe Vlad dacă crede că voi supraviețui și mi-a răspuns că speră că da. Cel mai frică îmi este că nu voi apuca să finalizez sau să pun pe drumul cel bun reformele pentru care am venit aici”. Orice consilier, chiar și începător, știe că în aparițiile publice trebuie să arăți că ești stăpân pe situație, nu tremuri de frica eșecului.

Wanted dead or alive. Clotilde îl fugărește pe Ciolacu: „Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan despre Klaus Iohannis: „Sunt convins că este extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă. Nu ar fi vrut să stingă cu apă un incendiu care nu trebuia să izbucnească”.

Raluca Turcan a ajuns la lighean: „Coaliția să-și pună picioarele în apă rece. Acest ping-pong în declarații dăunează foarte grav, și nu neapărat persoanelor, ci celor care privesc spre această coaliție”.

Iulian Bulai, deputat USR: „Cătălin Drulă nu pleacă nicăieri. Nu se poate guvernare cu USR-PLUS fără Cătălin Drulă. Este un ministru perfomant, un om care a livrat, un om care și-a suflecat mânecile și a început lupta cu mafia”.

USR PLUS cedează de la o oră la alta. Ieșiți din bulă, liderii USR PLUS au constatat că afară nu au armata de aplaudaci care le era scut în online. De la vorbele grele aruncate zilele trecute către premier, acum stau și se socotesc dacă le este suficient ca Florin Cîțu să își ceară scuze sau să le dea în scris că nu le mai execută și alți miniștri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Florin Cîțu, de Ziua Presei, îi laudă pe jurnaliștii propagandiști”

  • E vremea sa nu mai pierdem nici macar o secunda cu acesti nazisti arierati !
    Sa crape pe limba lor iar noi sa ne vedem de treaba !!!

  • Doar niste nerozi „subventionati”.

  • @ Sunteți de părere că unul dintre câștigurile revoluției din 1989 este și că minoritarii romi care furau găini s-au reprofilat și unii dintre ei au intrat în afaceri cu complexele avicole și au ajuns să vândă găini , chiar și la prețuri „simbolice”, chiar și pe acolo pe unde unii dintre ei sau înaintași de-ai lor furau găini, un câștig chiar și pentru eficientizarea activității poliției care nu mai cheltuiește și cu cercetare furturilor de găini, ?

  • Am o vorbă pentru Clocotilda. Hai că ești nostimă! Pentru Bulai nu mă obosesc că lui trebuie să-i desenezi.

  • Pentru Domnul Bulai. Ce te faci dacă Mafia nu există? Îți pierzi rostul de a fi. Și de a înhăma cai morți la căruță(vezi VV). Ce ar fi dacă ați sufleca mânecile și ați trece la treabă? Că de Don Quixote ne-am plictisit. Una este un ONG și alta o țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *