Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Totuși, cu ce se ocupă Nicușor Dan în timp ce Capitala se degradează?

Noul București este un oraș părăsit. Primarul general este inexistent, iar serviciile publice sunt la pământ. Mizerie, trafic infernal, parcuri degradate și, mai nou, câini fără stăpâni pe străzi. Și, totuși, cu ce se ocupă Nicușor Dan în timp ce Capitala se degradează?
La începutul anului, Nicușor Dan ne-a anunțat zero investiții în acest an! S-a ținut de cuvânt, iar conturile primăriei sunt blocate, din nou, de afaceristul Constanda.
În 2020, Echipa Firea a propus o soluție, dar s-au opus USR și PNL, fix susținătorii lui Nicușor Dan. Să îi vedem cum se descurcă acum, chiar dacă tot de la PSD cer soluții.
Este suficient cât suferă, zilnic, oamenii din acest oraș. De un an o călătorie cu transportul în comun costă de trei ori mai mult.
S-au promis servicii mai bune și ce se oferă? Vineri au lipsit din oraș aproape 500 de vehicule, o treime din parcul auto.
Din cauza asta oamenii așteaptă mai mult în stații și stau înghesuiți în cele care vin deja pline. Anul trecut, erau scoase pe traseu aproape 1.900 de autobuze, troleibuze și tramvaie. Vineri, în București au circulat doar 1.400. Unde sunt restul? Stau pe butuci în garaje, fără piese de schimb sau anvelope.
Din birou, Nicușor Dan pare că nu vede realitatea. Va privi, însă, la festivalurile pe care le-a aprobat în Grădina Cișmigiu. Da, ați citit bine, fix genul de evenimente pe care dacă le aproba Firea erau nocive. Dubla măsură a fost dusă la rang de artă de către primarul general. Activistul s-a transformat.
L-am auzit vorbind și de faptul că a salvat orașul de o criză financiară. O altă minciună. Bucureștiul nu a fost niciodată în pericol să nu se poată finanța în urmă cu doi ani. În anul 2020, economia mondială a fost dată peste cap de pandemia Covid-19, iar soluția oferită de BERD a fost cea mai bună.
Am avut de ales între un împrumut pe termen scurt, trei ani, și să blocăm Capitala pentru 10 ani, cu dobânzi în creștere. Asta a făcut Nicușor Dan acum! Și nici măcar nu a reușit să refinanțeze tot creditul.
Când faci promisiuni deșarte, minciuna te prinde din urmă. A trecut un an și jumătate din mandatul actualului primar general. Unde sunt cei 100 km de conducte reparate în fiecare an?
Unde este salariul de 1.400 de euro pentru fiecare bucureștean? Ce știm sigur, din păcate, este că orașul, Capitala României, este îngropat în mizerie, șobolanii umblă liberi, șantierele sunt oprite, iar instituțiile de cultură sunt puse pe butuci.
Le promit bucureștenilor că nu-i vom abandona. Consilierii generali PSD vor continua să propună soluții pentru oraș, chiar și în al 12-lea ceas! Este momentul ca majoritatea USR-PNL să uite de minciuni propagandistice și să-și amintească de oameni! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Totuși, cu ce se ocupă Nicușor Dan în timp ce Capitala se degradează?”

  • Toți cei care au furat din mina sau au ras de corpul meu .. sau au furat țiței trebuie să meargă să găsească o zona cu țiței să treacă prin gloanțe 5 ani să râdem noi cu toții să le fure toți hainele, iar să râdem să aibă guma in par, să fie Radu in cap, și absolut de tot ce au ras să plătească asemenea! Care o glumă bună! Laugh as laud! Să fie chiori și să râdem cu toții!

  • Cine ? Bucurestenii spalati pe creier care nu au in cap decat ciuma rosie ? Il accepta pe mafiotul asta numai ca sa nu vina PSD la putere. Este vreo noima economica aici ? Prefera sa se zbata in mizerie decat sa faca ceva pentru a-i indeparta de pe scaune pe toti neispravitii si banditii astia ! Clasa asta politica tanara este habarnista total in ale administratiei. Degeaba isi flutura diplomele academice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *