Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Trăim timpuri virale

În urmă cu ceva timp, chiar mult timp, spre rușinea mea, am primit un pachet de cărți de la editura Alexandria. Printre ele, și „Timpuri virale” de Alexandru Petria. Ar fi trebuit să semnalez imediat, pentru că așa este frumos, în primul rând, dar nu doar asta, ci și drept recunoștință pentru generozitatea editurii.

Am început să citesc cartea și mi-a plăcut, suntem, cum ar zice Alecsandri, „de-o făptură și de-o seamă”. Am zis că scriu de ziua lui, dar nu am reușit. Astăzi este Ziua Mondială a Scriitorilor. Așadar, de două ori: „La mulți ani cu sănătate și noroc de libertate!”

Dis de dimineață am citit această postare a lui pe Facebook, în care vorbește despre libertate. Luați „Timpuri virale”, o carte despre care autorul spune că ar fi fost bucuros să nu aibă prilejul de a o scrie, este o tentativă de spargere a propagandei oficiale.

Cora Muntean 


Vaccinarea obligatorie, staulul cu oameni

Avem o gripă cu un marketing ieşit din comun, care a creat o psihoză planetară. Am scris detaliat despre fenomen în cartea mea „Timpuri virale”. Suntem într-o perioadă unică în istoria omenirii, când pentru o boală cu mortalitate scăzută a fost distrus modul nostru de viaţă, prin carantinări şi blocări ale activităţilor umane, un drum ineficient în combaterea bolii şi extrem de eficient spre sărăcirea populaţiei şi reducerea libertăţilor cetăţeneşti.

În ultima perioadă se petrece un lucru ciudat, greu de înţeles. Atenţia publică s-a mutat pe vaccinările împotriva Covid-19, rămânînd pe o poziţie secundă căutarea medicamentelor eficiente pentru tratarea maladiei. Iar vaccinurile nu garantează obţinerea imunităţii, sunt experimentale, chiar un fel de ruletă rusească cu destui morţi la activ până în prezent.

Cu ce ne confruntăm, de fapt? Cu o isterie perpetuată de un an de către politicieni, catastrofică, cu covido-prostia, cum am denumit-o în volum, pentru care vor trebui să răspundă penal odată şi odată şi cu tentativa de-a transforma în normalitate anormalitatea vaccinării obligatorii. Prin aceasta trupurile noastre o să fie la discreția statului. Cum a fost pe vremea naziştilor.

Libertatea asupra propriului corp este cea mai intimă formă a libertăţii. Fără ea are haltă animalitatea, dictatul forţei, arbitrariul.

Impunerea cu forţa a unor manopere medicale este o demenţă. Nicio justificare nu stă în picioare. Dacă acceptăm, ne putem lua adio de la democraţie, înseamnă că suntem de acord cu dictatura. Societatea umană ia chipul staulului cu oameni.

Alexandru Petria


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *