România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Trei zile de vești bune la București!

Într-o lume în care la radio, la televiziune și pe rețelele de socializare sunt prezentate la nesfârșit aproape numai vești rele, un eveniment de trei zile destinat publicului larg va aduce în atenția participanților doar vești bune!

„Să anunțăm vestea bună!” Aceasta este tema congresului regional din 2024 al Martorilor lui Iehova.

În România au fost alese 15 orașe mari pentru a găzdui în total 29 de congrese, pe parcursul a 11 săptămâni, la fiecare sfârșit de săptămână din perioada 14 iunie-23 august. În unele localități sunt planificate mai multe congrese, în săptămâni diferite.

În București, congresul va avea loc în trei sfârșituri de săptămână, după cum urmează:

 • 14-16 iunie, Aula Magna, Universitatea Politehnica, invitați din București, Chiselet, Frumușani, Giurgiu, Oltenița și Popești-Leordeni, asistența preconizată: 1 400;
 • 21-23 iunie, Magic Place Events, Salonul Grant, Șoseaua Virtuții nr. 155, invitați din București, Bolintin-Vale, Buftea, Chiajna, Dragomirești-Deal, Otopeni, Ploiești, Roșiorii de Vede, Urziceni, Vălenii de Munte și Voluntari, asistența preconizată: 1 400;
 • 16-18 august, Aula Magna, Universitatea Politehnica, invitați din București, Domnești, Jilava, Turnu Măgurele și Videle, asistența preconizată: 800.

Puncte principale de interes

Programul congresului va include discursuri, interviuri, puneri în scenă și materiale video menite să le aducă participanților mângâiere și încurajare din Cuvântul lui Dumnezeu, astfel încât aceștia să poată privi cu optimism viitorul.

Printre discursurile bazate pe promisiuni biblice, așteptate cu interes de delegați, se numără și următoarele: De ce avem nevoie de vești bine? (vineri, ora 9:40); Profeții mesianice împlinite (sâmbătă, ora 10:35) și De ce nu ne temem de veștile rele (duminică, ora 11:15).

Unul dintre principalele puncte de interes, așteptat cu multă nerăbdare în acest an, este primul episod al producției video speciale „Viața lui Isus în lumina evangheliilor: Adevărata lumină a lumii”. Acesta va putea fi urmărit pe ecranele din fiecare locație, în două părți a câte 35 de minute, în zilele de vineri, de la ora 10:10 și sâmbătă, de la ora 9:50.

Un moment emoționant al zilei de sâmbătă va fi botezul în apă al noilor discipoli.

O invitație pentru oricine dorește să asiste

În perioada premergătoare fiecărui congres, congregațiile locale ale Martorilor lui Iehova vor desfășura o campanie de invitare a membrilor comunității la acest eveniment. Anul trecut, aproximativ 13 milioane de persoane au asistat la congresele regionale ținute în peste 6 000 de locații din întreaga lume.

Mai multe informații despre eveniment, inclusiv cu privire la cea mai apropiată locație de congres, pot fi găsite la adresa jw.org > Despre noi > Congrese.
Departamentul de informații publice al Martorilor lui Iehova


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Trei zile de vești bune la București!”

 • Vă mulțumim pentru acest articol ,bine documentat,util pentru oricine manifestă interes pentru bine și pentru probleme spirituale

  Voican Daniel din Brașov

 • Studiez cu Martorii lui Iehova și abia aștept sa ma botez.
  Mulțumesc pentru ca pe blogul dvs ați postat aceasta știri.

 • Un articol superb! Am citit cu mare plăcere. Chiar as dori sa citesc mai multe articole pe blogul dumneavoastră despre vesti bune mai ales că sunt adresate publicului larg. Acest lucru aduce o speranță în inimile oamenilor deja copleșiți de multele probleme care le fac viața mai grea.
  Vă mulțumesc din inimă că ați publicat vesti bune într-o lume în care acestea aproape că au dispărut complet.
  Salutări cordiale din Germania.

 • Un eveniment emoționant și mult așteptat în acest timp cu multe vești rele-război, inflație, calamități naturale,caniculă, furtuni și grindină etc. Vor fi 3 zile de încurajări și vești bune!

 • Toată stima, domnule Cristoiu, pt.bunăvoința de a găzdui pe blogul dv.acest articol. Noi, martorii lui Iehova de pretutindeni apreciem orice spijin care ni se oferă în scopul de a-l face cunoscut pe Marele nostru Creator și speranța de viitor pe care ne-o ofera! Vă mulțumim!

 • Abia asteptam toata familia de 5 persoane sa asistam la acest congres.Asa cum o limonada rece e bine -venita si bine-asteptata intr-o zi caniculara de vara,tot asa vestile bune de la congresul regional din acest an ,sunt binevenite intr-o lume plina de vesti rele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *