Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Trump i-a aruncat Angelei Merkel două bomboane „Starburst”. Merkel i-a aruncat lui Klaus Iohannis două tinichele cu pretenții de premii

Sindromul este același la politicieni ca și la oamenii simpli, cei slabi sunt dominați de cei puternici.
În 2018, președintele nord-american Donald Trump o  umilea pe  Angela Merkel, aruncându-i două bomboane și spunîndu-i în public „Nu spune că nu-ți dau niciodată nimic!”. În 2020, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, îl umilea în public pe președintele României, aruncându-i două decorații cu valoare de tinichea: „Kalergi” și „Otto cel Mare” – primul ca o încurajare a migrației ilegale spre România pe filiera „iluminaților” din UE, iar celălalt – eventual ca o mulțumire pentru muncitorii-sclavi trimiși de Iohannis la sparanghel în Germania în plină pandemie. Merkel nu i-a spus nimic lui Iohannis, dar tăcerea sa are aceeași semnificație seacă: pentru fiecare tinichea primită, Klaus Iohannis a avut și are de împlinit planuri ale Germaniei în România: evident, pe spinarea contribuabilului român.

În iunie 2018, Donald Trump o umilea în public

… pe Angela Merkel, aruncându-i două bomboane și spunîndu-i „Ia de-aici, Angela! Nu spune că nu-ți dau niciodată nimic!”. Incidentul s-a consumat în timpul Summitului G7 de la Toronto (Canada), în prezența șefilor de stat și de guvern prezenți la conferință. Potrivit unor martori oculari citați de presa americană, Trump a scos două bomboane „Starburst” și i le-a aruncat lui Merkel, într-un gest de sfidare al celui care știa că asigura protecția Germaniei pe banii Statelor Unite, respectiv care cunoștea că Angela Merkel acceptase ani de zile, cu supușenie, „taparea” telefonului său de serviciile speciale americane, pe mandatul ex-liderului de la Casa Albă, Barack Obama.

Angela Merkel a primit și înghițit afrontul

…de la liderul american, apoi l-a transferat mai departe, unui personaj politic vădit „inferior” ei: Klaus Iohannis din România„oaia neagră” a statelor membre UE din Europa centrală și de Est. În martie 2020, respectiv în octombrie 2020, în loc de bomboane, dinspre Angela Merkel i-au fost aruncate președintelui român două tinichele cu pretenții de premii: premiul European „Coudenhove-Kalergi” și premiul „Otto cel Mare”, ambele  pentru contribuțiile aduse „la proiectul unei Europe paşnice și unite” (sic!, n.n.): era vorba, desigur, de Europa „lor” pașnică și unită, care nu mai aparține europenilor din mandatul Jean Claude Juncker și care este guvernată (inclusiv pe mandatul actualului șef al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen) prin aceeași rețea de ONG-uri și cluburi sorosist-globaliste din Bruxelles și New York.

Pentru fiecare tinichea-premiu

… Klaus Iohannis a avut și va mai avea de oferit câte ceva Germaniei. Pentru premiul Kalergi, umilul Marcel Vela de la Interne anunța zelos în fața fătucilor din Divizia Presă, că România „este pregătită pentru un eventual flux de migranţi din Turcia”, având o capacitate de cazare pentru migranţi de 1.300 de locuri. Așadar, în martie 2020, pentru „idioții utili ai multiculturalismului” care capturaseră România, virusul Noul Corona era „mai bun” dacă venea din Turcia, de la Recep Tayyip Erdoğan, decât dacă venea dinspre Italia, unde diaspora de români fusese prevenită să nu revină în țară din pricina pandemiei.

Prin urmare, într-o catedrală din Magdeburg – Germania

… premiul „Otto cel Mare” îi este acordat președintelui român Iohannis pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”. Nu există nicio „unificare europeană” sau poate se află,la o scară mai mică, în capul gazdelor germane: se știe că, în prezent, Vestul este în continuare dezbinat de Est prin subiecte importante cum ar fi împărțirea fondurilor comune sau migrația ilegală spre UE dinspre statele din Africa. Și, în plus, cât de „unificator” poate fi un președinte ca Iohannis care nu mai are niciun aliat printre vecinii României și care a devenit mai popular decât un ciorap ud, din Bulgaria și Serbia până în Polonia și Cehia?

Participanții la decernarea premiului „Otto cel Mare”

…în Catedrala Sfinților Mauritius și Katharina, vor fi respectat eventual doi metri „distanța socială”, iar pentru evitarea contactului fizic, premiul îi va fi fost aruncat lui Iohannis de la distanță (reglementată legal în landul Saxonia-Anhalt) chiar de cel delegat să i-l ofere: este vorba de Heiko Maas, ministrul Federal de Externe, omul care s-a ocupat ca muncitorii-sclavi români trimiși de Klaus Iohannis în plină pandemie Corona pe ogoarele de sparanghel din Germania, să ajungă cu bine la ferme.   

(http://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *