Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Trump scoate armata pentru a opri distrugerea Americii

„Prima și cea mai înaltă datorie a mea ca președinte este să apăr marea noastră țară și poporul american. Am jurat că voi apăra legile Națiunii noastre și exact asta voi face”, a spus președintele Donald Trump la începutul discursului său către națiune.

În prima sa intervenție publică după escaladarea violențelor președintele a anunțat că va mobiliza toate resursele federale disponibile, civile şi militare, pentru a opri revoltele, jafurile, vandalismul, atentatele şi distrugerea de bunuri şi pentru a proteja drepturile americanilor care respectă legea.

„Punem capăt revoltelor şi nelegiuirilor care s-au răspândit în toată ţara. Acestea nu sunt acte de protest paşnic. Acestea sunt acte de terorism intern. Distrugerea de vieţi nevinovate şi vărsarea de sânge nevinovat sunt o ofensă adusă umanităţii şi o crimă împotriva lui Dumnezeu”, a spus Trump.

El a avertizat că restricţiile se vor aplica drastic și „oricine încalcă regilile va fi arestat, reţinut şi urmărit penal conform legii”.

Organizatorii, și a menționat gruparea Antifa, vor avea parte de pedepse severe și vor sta mult în închisoare, a promis Trump.

„În timp ce vorbim, trimit mii şi mii de soldaţi puternic înarmaţi, personal militar şi ofiţeri de aplicare a legii pentru a opri revoltele, jafurile, vandalismul, atentatele şi distrugerea de bunuri”, a spus președintele.

Donald Trump a vorbit și despre George Floyd, a spus că „moartea acestuia nu va fi fost în zadar”, și că sprijină, este un aliat al protestelor pașnice. „Vindecarea nu ura. Justiţia nu haosul. Aceasta este misiunea noastră şi vom reuşi sută la sută. Vom reuşi. ​​Ţara noastră câştigă întotdeauna. Dacă răutatea sau violenţa domneşte, nimeni dintre noi nu este liber. Dar în ultimele zile naţiunea noastră a fost acaparată de anarhişti profesionişti, mafioţi violenţi, incendiari, jefuitori, criminali, revolte, Antifa şi alţii”, a spus Trump.

Președintele a criticat statele și guvernele locale care nu au reuşit să ia măsurile necesare pentru a-şi proteja cetăţenii. Într-o discuție telefonică, Trump le-a spus guvernatorilor că sunt slabi şi că s-au făcut de ruşine în faţa lumii din cauza reacțiilor pe care le-au avut la proteste.

În încheierea discursului, Donald Trump a anunțat că „acum o să-mi aduc omagiile într-un loc foarte, foarte special”, și s-a dus la biserica St. John’s din apropierea Casei Albe.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Trump scoate armata pentru a opri distrugerea Americii”

  • Trump ar trebui sa si bage armata in cur,nu cu armata rezolvi conflictele,ci cu tact si diplomatie,pai daca Trump in loc sa adopte o strategie conciliatoare,sa ordone masuri contra ucigasilor cetateanului Floyd,sa renunte la a jigni protestatarii pe Twitter(a facut o parca sa i intarate pe aia),sa comunice cu afro americanii mai mult,sa incerce o abordare conciliatoare,nu agresiva,sa incerce dezamorsarea situatiei,el insa da apa la moara violentei,si i incita pe aia de parca ar vrea ca violenta sa explodeze.Nu trebuia sa se ajunga aici,asa cum nu trebuia ca si Coronavirusul sa fie lasat sa se imprastie peste tot in SUA.Nu poti da vina pe China sau pe Afro americani,si pe Opozitia americana(care pot avea defectele lor e drept,asa cum si noi albii sau electoratul de dreapta Republican le au pe ale lor),pentru propria incompetenta si nepregatire.Salvarea Americii si a lumii nu vine de la nici o armata,si de la nici un razboi,vine de la Educatie,profesori,stiinta,dreptate adevarata si nediscriminatorie(fara discriminarea nici a minoritatilor,dar nici a tolerarii agresivitatii unor minoritati,ci pur si simplu DREPTATE ),plus echilibrarea polarizarii sociale,sanse egale pentru succes,nu sisteme si societati de tip”caste” cu privilegii transmise ereditar,cum se intampla nu doar la Rasarit,ci,in multe cazuri ,chiar in Occidentul nostru zis democratic,unde diferenta fata de Rasarit o face masca ipocriziei(Occidentul nu e diferit de Rasarit,este doar mai ipocrit,foloseste metode represive Rasaritene,in timp ce pe toate gardurile se pretinde civilizat si democrat,este insa doar vorba de ipocrizie mai multa).

    • Cum spunea profesorul Butoi parca „lucrul care doare cel mai tare pe lumea asta este nedreptatea”,oamenii sufera cel mai tare cand sunt nedreptatiti,si atunci se revolta,cand ai parte de o revolta,aceasta se intampla datorita unei nedreptati,vrei sa opresti revolta,cauta radacina raului,nedreptatea de la care a pornit revolta,si curm o,atunci si revolta se va opri.

      • Nu ma intelegeti gresit,nu sunt un admirator a lui Soros si a gastii lui globaliste,in nici un caz(de fapt erorile grave ale gastii Sorosiste au condus la alegerea in fruntea unor state puternice a unor bufoni incompetenti si populisti de teapa unora gen Trump,Johnson,Bolsonaro,si a altor idioti,precum si de iesirea la rampa a unor cretini sinistrii de teapa lui Nigel Farage(bufonul cu moaca de pedofil,artizanul Brexitului,un idiot complet).Aceste personaje de balci,idioti fundamentali nu ar fi ajuns niciodata in varful lumii Occidentale,fara greselile unora ca Soros si adeptii lui stangisti,care doreau crearea unei lumi dupa viziunea filosofului Karl Popper(mentorul lui George Soros),o frumoasa utopie(Open Society),care insa nu poate fi pusa in practica(cel putin in secolul nostru),in lumea contemporana.Astfel ca ne am trezit cu o lume Occidentala condusa de niste Fuhrerei de balci ,epigoni prosti care se vad Adolf Hitler,in baia personala(in visele lor cu tenta erotico politica),dar care pe langa caracterul pseudofascist ascund o rara prostie,(macar Hitler era serios in nebunia lui).Astia sunt niste parodii a lui Hitler(cel putin Trump),dar tragedia e,(si poate cretinii astia nici nu realizeaza),ca detin o potere reala mult mai mare ca a lui Hitler insusi(vezi SUA).Ca si cum dobermanului sau maimutei lui Hitler i dai o armata de 10 ori mai mare pe mana decat lui Hitler insusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *