Lista cabinetului Cioloş şi programul de guvernare au fost depuse în Parlament. Conducerile celor două Camere urmează să stabilească data şedinţei în care va fi dat votul de învestitură

Turist în Pandemie. Luna pare și ea foarte încurcată: își arată doar o jumătate de obraz și cu siguranță s-ar scărpina în creștet, dac-ar avea cu ce

Marea e furioasă și scuipă pe plaje alge, sfori de rafie dintr-un sac defunct, sticle de plastic și resturile unei cartele de metrou.
Un pisoi necăjit că imensul lui veceu privat a fost invadat de șezlonguri și oameni sapă elegant într-un colț al plajei, grăbit să se ușureze.
De pe diverse uși turiștii sunt îndemnați să poarte mască.

Fix așa, peste gură, nas și… ochi. E și ăsta un fel de a face față realității.

Nu se întunecă bine când pe cer două fuioare de nor se prind într-o cruce interesantă.

Sub ea, Romeo și Julieta bat agale promenada, care înlănțuiți drăgăstos, care ținându-se de mână. În șase cazuri din zece poartă mască și el și ea. În două – niciunul. Interesante sunt însă restul perechilor: el poartă și ea nu, sau invers. Care să fie logica? Trebuie să aibă vreun algoritm strategic. Luna pare și ea foarte încurcată: își arată doar o jumătate de obraz și cu siguranță s-ar scărpina în creștet, dac-ar avea cu ce.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog