Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

UEFA 2020, un turneu bizar: Lacrimi fără frontiere

O mare întâlnire, fie ea și sportivă, acum fotbalistică, a fost întâmpinată nu mulți oameni cu lacrimi de bucurie. După multe luni de restricții, este o reacție firească.
Din păcate, ele s-au transformat rapid în lacrimi de tristețe și îngrijorare. Motivul?

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. Camerele de luat vederi au imortalizat imagini incredibile cu câteva momente mai devreme. Jucătorii danezi nu își puteau stăpâni lacrimile, apoi mulți dintre suporterii gazdelor.
Apoi, a avut loc acțiunea lacrimi fără frontiere și astfel au ajuns în …România.

Astfel, antrenorul Eugen Neagoe, fost jucător internațional de fotbal, a declarat: „Am văzut meciul, dar acum sunt foarte bucuros că am citit şi am auzit peste tot că şi-a revenit, că e stabilizat. Mă bucur extraordinar, am trecut prin astfel de momente şi mă bucur din suflet. Am rămas stupefiat când am văzut acel moment, când se prăbuşeşte. Mi-am adus aminte de momentul prin care am trecut acum doi ani.

Am început să plâng, mă uitam la televizor şi plângeam. Nu puteam să vorbesc deloc, n-am scos un cuvânt. Sunt fericit, nu m-am întâlnit niciodată cu acest băiat, noi n-am jucat cu Danemarca când eram la naţională cu Piţurcă, dar m-aş duce acum să-l pup, să-l îmbrăţişez”, a spus Eugen Neagoe.

Tomiță Hristea, din Iași, continuă să prezinte observațiile sale legate de aspecte legate de EURO 2020: „Ceea ce surprinde la CE de fotbal 2020 este faptul că la Copenhaga au fost foarte mulți spectatori, neținându-se seama de restricții. Referindu-ne la jocul de fotbal la care s-a introdus VAR, nu mi se pare corect ca fazele controversate să fie la aprecierea arbitrului dacă să apeleze la VAR sau nu. Orice fază dubioasă trebuie decisă de VAR. În altă ordine de idei, în cazul lui Eriksen nu trebuia să se întâmple să i se facă rău atâta timp cât are un control medical performant”.

Lacrimi de tristețe. Când vom reveni la lacrimile de bucurie?
În imagine, danezul Christian Eriksen privind lumea. A lipsit foarte puțin ca ochii săi să nu se mai deschidă niciodată.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *