Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

UEFA 2020, un turneu bizar: Prăbușirea generală

Un jucător danez se prăbușește pe gazon la meciul cu Finlanda și este la câțiva milimetri de deces. Un spectator se prăbușește din tribuna londoneză la confruntarea cu croații, care i-au umilit pe britanici la o mare competiție de răsunet. Mai mulți fotbaliști se prăbușesc peste jucătorul care a reușit să bage balonul în ațele din poarta adversarilor. Moralul suporterilor din Macedonia de Nord s-a prăbușit din înaltul cerului, acolo unde a urcat în momentul în care idolii lor au egalat, 1-1, pe Arena Națională din București, acolo unde în mod normal era locul echipei țării noastre, dar, din păcate, nimic nu mai este normal pe meridianul nostru. Austriecii s-au prăbușit peste liniile defensive ale celor mai iubiți jucători care scriu istorie chiar la noi în bârlog.

Fanii, sosiți de peste hotare, s-au prăbușit pe băncile din Centrul vechi bucureștean de la toate terasele, restaurantele, barurile, cafenelele și cluburile din zonă, după ce au dat gata tone de bere, vin, șpriț, tărie și alte lichide însoțite de mult prea puțină haleală. După ce s-au prăbușit economiile naționale din cauza subiectelor pandemice, au căzut foarte aproape de sol și nivelul banilor ținuți cu greu în conturi, portofele, sub saltea, ori în batista legată cu mai multe noduri. Respectul amatorilor jocului cu balonul rotund de la noi s-a prăbușit în fiecare dimineață când realizau, din nou și din nou, că tricolorii nu figurează pe listele de joc.

După atâtea căderi, urmează înălțări.
Colegii din echipa daneză au înălțat rugăciuni spre cer pentru salvarea colegului lor căzut la pământ. Moralul suporterilor din Macedonia de Nord a fost aproape de nori în momentul în care idolii lor au egalat pe austrieci, 1-1.
Dar, cel mai important a fost Înălțarea Domnului Iisus Hristos, pe 10 iunie.

În imaginea alăturată, o fotografie care a intrat deja în istoria fotbalului mondial. Nu e un simplu jucător danez căzut în iarbă, este momentul dramatic al salvării unei vieți. Interesant este că adversarii săi din meci, finlandezii, dar și restul familiei de fotbaliști și suporteri sunt și acum alături de el. În tribunele de pe marile arene s-au văzut înscrisuri de susținere, posturile de televiziune au transmis reportaje cu declarații de încurajare, iar marcatorii mai multor goluri au sărbătorit reușitele lor arătând  lumii că dedică performanțele lor unui singur om – Christian Eriksen.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „UEFA 2020, un turneu bizar: Prăbușirea generală”

  • Felicitari pentru articol d-le Bunescu!!! Si da Adevarat sa Inaltat ! Ispasul sau inaltarea Domnului a fost cel mai important moment al saptamani care s-a Incheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *