Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Uite cine vorbește! Orban către români: „Protejaţi-vă, purtaţi masca, respectați distanţa fizică, nu interacţionaţi de-aproape cu oamenii!”

Premierul Ludovic Orban a început, din nou, să dea sfaturi pe care el personal nu le respectă. Într-o conferință de presă susținută vineri, de Ziua Mediului, el a spus că nu se știe încă măsurile care se vor lua. „Aşteptăm să vedem evoluţia. Numai pe baza numărului de persoane care au fost diagnosticate pozitiv într-o zi nu este bine să formulezi judecăţi de valoare, opinii. Sigur că e un semnal de alarmă şi va trebui să urmărim cu şi mai multă atenţie ceea ce se va întâmpla. Îndemnul meu către români este acelaşi: protejaţi-vă, purtaţi masca, respectați distanţa fizică de protecţie sanitară! Nu interacţionaţi de-a aproape cu oamenii!”, i-a somat prim-ministrul pe români.

În caz contrar: „Respectaţi toate regulile, protejaţi-vă şi protejaţi-i pe cei din jur, pentru că orice creştere semnificativă a numărului de cazuri poate să conducă la noi măsuri de restricții”.
La o săptămână după ce a apărut fotografia din biroul lui, cu cheful de la Palatul Victoria, Orban a conchis: „Noi suntem un guvern responsabil”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Uite cine vorbește! Orban către români: „Protejaţi-vă, purtaţi masca, respectați distanţa fizică, nu interacţionaţi de-aproape cu oamenii!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *