Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Umor cu trese. Polițiștii români, terorizați de niște găinari

Mare noroc că la noi nu a prins mișcarea BLM, că acum eram fără niciun polițist. În cel mai bun caz, doar cu polițiște.

În Stănești, Gorj, doi polițiști cu pistoale în mâna au fost puși pe fugă de niște indivizi dintre care unul era și încătușat.
„Mi-ai pus cătușele, nu? Vrei să te bat cu pistolul în mână? Vrei să te bat cu pistolul în mână? Iar ai dat cu pumnul în gură! Bă, tu l-ai lăsat pe ăla să-mi dea cu pumnul în gură? Ce polițai sunteți? Bă! Vino, mă, cu pistolul ăla încoace!” striga unul dintre indivizi la polițiști. Și îi înjura ca la ușa cortului.

Elvis Măceşanu, liderul Sindicatului Poliţiştilor din Dolj, a spus că polițiștii se tem să folosească pistolul deoarece au o jenă că ar putea ajunge să fie cercetați de Parchet. Să le dea flori, atunci, pe care să le dăruiască infractorilor.

Onoarea Poliției a fost reperată la Fălticeni. Unde două polițiste au imobilizat un scandalagiu care le-a amenințat cu o sabie și un cuțit. Cele două au reușit să îl imobilizeze pe bărbatul de 50 de ani, după ce în prealabil l-au pulverizat cu spray iritant.

În Galați, infractorii anchetați, când se plictisesc de întrebările polițiștilor, pleacă. După care, polițiștii se jelesc că infractorii lor evadează ziua în amiaza mare.

Și, tot la Galați, un polițist ieșit la pensie a fost chemat înapoi, după o lună, că i-au greșit actele și nu trebuia să se pensioneze.

Un regizor cu fler, dacă s-ar apuca de făcut filme cu polițiști români (bine, alte filme decât ăla în care polițistul e filmat o jumătate de oră mâncând în bucătărie), ar putea visa că-l ajunge din urmă pe Louis de Funès.

Dacă știți întâmplări amuzante cu polițiști, așteptăm cu interes. Sau cu domnul Vela, cât mai e.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Umor cu trese. Polițiștii români, terorizați de niște găinari”

  • Ce dracu își mai fac sindicate polițaii dacă oricum îi bat toți și evadează toți de sub paza lor? Bancuri cu milițieni, aia sînt. Auzi,ai și pistol să te fugărească unul cu cătușe la ,mînuțe 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *