Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Un 11 Septembrie pentru orgoliul rusesc

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Un 11 Septembrie pentru orgoliul rusesc”

 • Maestre o corectura daca permiteti. In 1979 URSS a intrat in Afganistan nu asa cum au prezentat americanii dorind sa ocupe, ci la cererea guvernului de atunci care era angajat in lupte cu talibanii fundamentalisti. Pe scurt, acolo era un razboi religios. Rusii au fost un fel de trupe de pace. Asta a fost si problema ca ei nu s-au confruntat cu o armata care dorea sa-si apere teritoriu ci cu rebeli musulmani care azi sunt denumiti talibani. Domnii americani au profitat de situatie si au inarmat, instruit fortele talibane exact cum fac si azi in Ucraina dorind sa slabeasca URSS. Continuarea o stie toata lumea cu un minim de creier ca talibanii instruiti de ei s-au intors impotriva lor. Daca rusii s-au dus sa sprijine guvernul afgan si au plecat dupa 10 ani cu coada intre picioare, americanii au stat 20 de ani si tot cu coada intre picioare au plecat. Asta pt adevarul istoric ca pt minciuni il avem pe Radu Tudor. Pt curiosi si necredinciosi ca tema de studiu sunt interventiile militare americane in Nicaragua care ba au sprijinit sandinistii, pt analfabeti sandinistii erau de stanga, ba s-au luptat cu ei si cazul Augusto Pinochet din Chile, pus de ei si pe care tot ei l-au dat jos. Si ne oprim aici pt ca nu ne permite timpul. Ori facem istorie ori ne prostituam!

 • ‘Drept urmare, la această oră, analiștii serviciului beneficiar al acestei informări de-abia își revin și ei, aidoma omologilor italieni, din șocul întâlnirii de la Livigno’

  :))
  era clara faza inca din prima zi dupa alegeri, odata cu primele declaratii, prin urmare adn ul natiobalismului care bantuie prin europa e xhiar deosebit 🙂

  • @Online
   In 2021, the government debt in Italy was estimated to reach 154.2 percent of the country’s GDP.
   Ploieștenii protestează din nou în stradă.Ploieștenii nu au apă caldă de la 1 august și se tem că nu vor avea nici căldura iarna ce vine.

   • Balaurul din poveste isi vede de treaba. Acum imbraca haina nationalismului, insa tocma daia se da n vileag, pentru ca patria mai e doar Natura, pe vremurile astea. Asa ca daca dai de vreunul care o tine langa cu nationalismul…de acum ai putea sa stii exact despre ce e vorba, indiferent ce rang poarta 🙂

    • @Online
     Stiu…nu-i problema,de asta am postat cu datoria suverana,sunt unii,care chiar numai din asta traiesc.Mi se pare chiar soros si-a luat vreo 500 milioane dolari comision din imprumuturile facute de Romania anul trecut.
     Cunosc „mecanismul”…mi l-a explicat un Doctor Inginer fost Ministru al Transporturilor,Paul Teodoru, care a lucrat si pe la banca mondiala, inca din 2000,de acum 22 ani.
     Intre timp.
     Inca un „mecanism”.
     „Podul de la Brăila rămâne „muzeu” la final de an”-asta a costat vreo 500 milioane euro/dolari.Orice lucrare are o garantie iar pentru aceasta garantie este oprita o suma de bani care se elibereaza de catre beneficiar dupa un termen.
     Acest pod va sta nefolosit pana in 2024 din ce am citit,adica pana expira garantia lucrarii,contractorii isi vor incasa toti banii si apoi,daca se surpa,daca se fisureaza sau orice altceva,e la „beneficiar” adica „statul roman-cnair-candr” parca,asa stiu cei din sri-tudose-grindeanu sa faca „afaceri”.
     Mai Exista Un „SEPTAR”.
     https: //www. jpl.nasa. gov/asteroid-watch/next-five-approaches
     Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
     Capitolul 20
     9.Dar s-a pogorât foc din cer şi i-a mistuit.
     http: //www. bibliaortodoxa .ro/carte.php?id=4&cap=20
     Seara Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

 • Comentariul dumneavoastră așteaptă să fie moderat.

  Aceasta propoziție a apărut la ora 9 cind am scris comentariul de mai jos
  De atunci tot este moderat
  O mare dezamagire dupa multe luni in care scriu aici

  Atacul podului in Crimeea nu trebuie scos din contextul ultimelor zile

  Iată de ce
  
NYT publica un articol in care arata ca atentatul de la Moscova a fost facut de ucrainieni
  
Daca atacarea podului a fost facuta de serviciile întregii lumi cu mina ucraineana atunci a fost un imens eșec chiar si de imagine

  Sa nu reusesti sa arunci in aer un pod sa-i strici doar balustrada siun tablierului asta da acțiune vestica

  Cred ca Iiderii la Kiev la ora 6 au plins ei știau ca nu au facut-o dar nu puteau sa spuna asta

  Știau ca au facut-o rusi dar dupa episodul Dughin orice ar spune nimeni nu ii crede
  
De data asta eu cred ca au fost rușii exact din motivele arătate de Dvs

  Atentatul a avut loc cu podul gol
 sa nu cumva sa moara rușii cu care suntem in razboi
  Filtrele de la capetele lui nu au depistat nimic

  Daunele sunt minime calea feroviară de rulare cea pe care se transporta armament muniție echipamente nu a avut de suferit

  • Domnule Tatulescu, nu aveți de ce să fiți dezamăgit. Deoarece comentați frecvent, comentariile intră, de regulă, automat. E duminică, mai fac și eu altceva, nu stau să văd cui îi blochează Inteligența Artificială comentariile. Nici măcar să stau și să-i blochez pe toți înjurătorii de profesie nu am avut timp. Cum vă mai ofuscați unii, ceva de groază.

   • Nici vorba de ofuscare doamna era surprindere
    Scriam ceva ce speram sa ajungă sa fie și citit și comentat
    Va rog sa ma scuzați
    Numai bine

 • daca actioneaza au o problema
  daca nu actioneaza au o problema
  n au decit sa nonactioneze

 • Eu aș fi mai prudent cu invocarea 9/11 – e ca și cum am invoca incendierea Reichstagului înghițind explicația nazistă :)).
  Înainte de a ne pronunța pe explozia podului, esențial e de stabilit amploarea pagubelor. Dacă sunt minore, reparabile la viteză, atunci toată povestea (cu „kamikaze” inclus) e o înscenare rusească („steag fals”).
  Pretextul „kamikaze” e superb de înscenat. Maurul e…mort, poți plasa orice cadavru între fiare contorsionate. Anchetarea vinovatului nu există, nici declarații, nici motivații reale – acestea devin „inutil” de cercetat.
  Există fanatici ce s-ar sacrifica, nu neg. Dar și ăia o fac pentru o miză serioasă, definitivă, majoră în efecte și consecințe. Doar pentru a afuma bordura și a scrijeli asfaltul – nu prea cred.
  Motivația înscenării ați surprins-o, dle @Cristoiu – „care rus va mai îndrăzni să cârtească acum contra războiului?”. Pentru obținerea adeziunii meritau sacrificate câteva efecte pirotehnice.
  PS – dacă atentatul era real și serios, în niciun caz nu se permiteau filmări live și difuzare internațională rapidă. Iar dacă totuși scăpau niște imagini de la spectatori, se inventa rapid o altă „cauză” (ex.: răsturnare accidentală a unui camion cu benzină).
  CAVE ARANEARUM !

  • Se puteau da imagini, chiar d-ar fi real, rusii nu sunt ce au parut pana la inceputul razboiului, sunt niste ghertani carora l-ea luat bautura mintile. Astia vor ca concureze US$? Ma bufneste rasul. Ghinionul nostru este ca suntem langa zona de conflict si prostalaii, cand vor intelege ca au bombe atomice, va fi vai si amar de noi.

   • Acum, după ce am văzut că pagubele nu sunt chiar insignifiante la pod, îmi voi pune raționamentul anterior într-o paranteză expectativă. Căderea unui planșeu a blocat temporar circulația pe un sens al podului, deci efectul nu poate fi categorisit drept neglijabil.
    Nu îmi anulez însă presupunerea, căci chiar și prăbușirea unui planșeu nu e un cost prea mare la o operațiune „steag fals”.
    Mai e de analizat.

 • Atacul podului in Crimeea nu trebuie scos din contextul ultimelor zile
  Iată de ce
  NYT publica un articol in care arata ca atentatul de la Moscova a fost facut de ucrainieni
  Daca atacarea podului a fost facuta de serviciile întregii lumi cu mina ucraineana atunci a fost un imens eșec chiar si de imagine
  Sa nu reusesti sa arunci in aer un pod sa-i strici doar balustrada asta da acțiune vestica
  Cred ca Ierii la Kiev la ora 6 au plins ei știau ca nu au facut-o dar nu puteau sa spuna asta
  Știau ca au facut-o rusi dar dupa episodul Dughin orice ar spune nimeni nu ii crede
  De data asta eu cred ca au fost rușii exact din motivele arătate de Dvs
  Atentatul a avut loc cu podul gol
  Filtrele de la capetele lui nu au depistat nimic
  Daunele sunt minime calea feroviară de rulare cea pe care se transporta armament muniție echipamente nu a avut de suferit

 • Va urmăresc zilnic si va îndrăgesc ca jurnalist. Consider ca sunteti cel mai bun jurnalist din Romania. Dar la turnurile gemene au murit 2996 oameni iar la podul din Crimeea – 3 oameni.
  Chiar nu pot fi comparate.
  Da e un atentat de imagine atacarea podului insa nu le putem compara macar din cauza numărului morților.
  Iar la 9/11 am vaga impresie ca a fost implicat si CIA…dar asta ma face conspirațonist :))

  • Era blocat și comentariul dvs, dar nu de noi. Evident, domnul Crisrtoiu nu s-a referit la pagube, ci la lovitura de imagine. Mulțumim.

   • Ca sa vedeți ca știu de gluma
    Inteligenta artificiala ne jaoca feste
    Va sabotează va cenzurează
    Noroc ca încă mai dețineți încă controlul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *