Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un abuz în serviciu: Florin Cîțu folosește funcția de premier pentru campania electorală din PNL

Pentru vineri, 4 iunie 2021, agenda premierului Florin Cîțu conține printre altele două puncte importante din program:

  • Ora 13:00: Participare la prezentarea planului de investiții și a proiectelor pentru jud. Maramureș.
  • Ora 14:00: Conferință de presă (sediul Consiliului Județean Maramureș, Baia Mare). Conferința va fi transmise live pe pagina oficială de Facebook a Guvernului.

Așadar vineri, 4 iunie 2021, premierul României a făcut o vizită de lucru în județul Maramureș. Despre proiectele pentru care a descins de la București ditamai premierul a vorbit în prefața conferinței de presă președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan:

„Iată că astăzi mă bucur să vă spun că suntem în lucru cu proiectul pentru centura metropolitană a municipiului Baia Mare, pentru centura Sighetului, pentru drumul expres Baia Mare-Satu Mare și, mai ales, pentru podul peste Tisa, care sunt investiții absolut esențiale pentru dezvoltarea județului Maramureș și pentru creșterea nivelului de trai în județul Maramureș. Ăsta este obiectivul principal pentru care primul ministru este astăzi aici.”

Tot șeful Consiliului Județean a arătat că premierul n-a uitat în cadrul vizitei Campania de vaccinare:

„Am vizitat și un centru de vaccinare, pentru că este important ca locuitorii județului Maramureș să se vaccineze într-un număr cât mai mare, astfel încât să scăpăm o dată de această pandemie care s-a bătut asupra întregii lumi, și vreau să le mulțumesc maramureșenilor care până în acest moment au fost la centrele de vaccinare. ”

Fiind vorba de o acțiune a premierului României, conferința de presă, care trebuia să se refere la concluziile vizitei în Maramureș, a fost transmisă de cele două instituții publice de presă – TVR și Radio România Actualități. Fragmente din discursuri, știri, comentarii despre întâlnirea cu jurnaliștii au fost difuzate de televiziunile de știri, de siturile particulare, de radiouri, într-un cuvânt, de întreaga presă.

Până aici nimic deosebit. Odată parvenit la o șefie importantă a țării un politician până atunci chiar obscur devine vedetă publică și toate gesturile sale, de la scărpinat până la gândit cu deștu’ la tâmplă, sunt publicitate de întreaga presă. Era normal ca o vizită de lucru a premierului și, evident, conferința de presă din final să se bucure de o reflectare mediatică ieșită din comun. Noutatea, deși eu i-aș spune mai degrabă bizareria, apare în clipa când luăm cunoștință de vorbele spuse de președintele Consiliului Județean Maramureș imediat după mai mult decât tradiționalul Bună ziua:

„Bine aţi venit la conferinţa de presă organizată astăzi la sediul Consiliului Judeţean! Am onoarea să salut prezența premierului României, domnul Florin Cîțu, a domnului primar al Clujului, domnul Emil Boc, a domnului Rareș Bogdan, europarlamentar, și a domnului Robert Sighiartău, deputat și secretar general al Partidul Național Liberal.”

Ce ne-a dezvăluit chiar de la început președintele Consiliului Județean?
Că în vizita așa zisă de lucru în județul Maramureș premierul României a fost însoțit de trei politicieni fără nicio legătură cu Guvernul României:
Emil Boc, primarul Clujului;
Rareș Bogdan, europarlamentar;
Robert Sighiartău, deputat.

E drept, cei trei fac parte din conducerea PNL. Numai că asta nu justifică prezența lor alături de premier într-o vizită de lucru ținând în exclusivitate de actul de guvernare. Admițând că Florin Cîțu, premier al României din partea Partidului Național Liberal, ar fi vrut să arate colegilor din fruntea partidului ce mari realizări are guvernul de Centru-Dreapta în Maramureș, era normal ca numărul celor din conducerea Partidului să fie mult mai mare decât trei și mai ales să cuprindă și alte personalități PNL. Spun asta, deoarece Emil Boc, Rareș Bogdan și Robert Sighiartău sunt trei dintre cei mai înflăcărați susținători ai candidaturii lui Florin Cîțu la președinția PNL. Ba chiar judecând după evoluția faptelor de ultimele luni am putea spune fără a greși că Emil Boc, Rareș Bogdan și Robert Sighiartău sînt liderii Grupării anti Ludovic Orban din Partidul Național Liberal, Grupare care a pus la cale până acum două puciuri împotriva președintelui în exercițiu al Partidului și care consideră Congresul din 25 septembrie 2021 ca un mijloc de a-l debarca definitiv pe Ludovic Orban din fruntea Partidului Național Liberal. La o adică, indulgenți cu firea omenească fiind, am admite prezența lui Emil Boc, a lui Rareș Bogdan și a lui Robert Sighiartău alături de premier la conferința de presă de la Baia Mare. Putem presupune, apelând la telenovelă, că Robert Sighiartău, Emil Boc și Rareș Bogdan au insistat pe lângă premier să-i ia cu el în vizita din Maramureș pentru a vedea frumusețile patriei din partea de Nord a României. Numai că Rareș Bogdan și Emil Boc au luat cuvântul la conferința de presă dedicată, potrivit agendei lui Florin Cîțu, concluziilor trase de premier din vizita în Maramureș. Au luat cuvântul nu pentru a interpreta o Simfonie a Maramureșului, nici măcar pentru a lăuda guvernarea de Centru-Dreapta și, evident, a denunța Ciuma Roșie, ci pentru a-l cânta pe Florin Cîțu în ipostaza de candidat la șefia PNL. Prezența celor trei confirmă bănuiala potrivit căreia la Baia Mare a avut loc un moment din campania electorală angajată de gruparea anti Ludovic Orban din Partidul Național Liberal în perspectiva Congresului. Bănuială întărită și de alegerea județului pentru vizită. Consiliul Județean Maramureș e condus de Ionel Bogdan, membru de frunte al Grupării care-l susține pe Florin Cîțu la conducerea Partidului. Și ca la orice miting electoral demagogia a fost la ea acasă. Rareș Bogdan a descris în culori mai mult decât trandafirii sprijinul de care se bucură în PNL candidatul Florin Cîțu, iar Emil Boc a apelat de îndată la un clișeu al Dreptei din perioada de bătălie cu Ciuma Roșie pentru a argumenta de ce-l susține pe Florin Cîțu:

„Pentru un motiv particular, egoist, care ţine de familia mea, de fetele mele. Eu vreau ca ele să trăiască în România. Se apropie de sfârşitul ciclului universitar şi îmi doresc ca viitorul lor să fie aici, în ţara asta. Ori, ştim că sunt patru milioane de români în afara României. Cum îi aducem pe cei care au plecat de acasă? Cum îi împiedecăm pe cei care astăzi stau cu un picior să treacă graniţa, pentru a munci în UE? Asta nu se poate face decât printr-o politică liberală. Nu se poate face decât printr-o orientare care să pună accent pe producere de prosperitate, de bogăţii, ca să ai după aceea ce să împarţi, să aduci calitatea vieţii, să aduci locuri de muncă, să aduci sănătate, educaţie mai bună. Cine poate face acest lucru? (…) Care este omul din acel partid care poate da o direcţie şi partidului, şi ţării în această direcţie? Am spus-o cu sinceritate nu de acum, nu de ieri: este actualul premier al României, care are viziune, capacitate, înţelege lucrurile, este un liberal autentic, pur sânge, pentru care, repet, producerea de prosperitate pentru toţi românii este regula şi care poate, prin politicile pe care le susţine, să ne dea acea Românie liberală, capabilă să aibă prosperitate acasă, pentru toţi”.

Mai sunt până la Congresul PNL trei luni mari și late. Trei luni în care țara va fi sub influența nefastă a Războiului civil din PNL. Printre efectele dezastruoase pentru țară se numără și ceea ce s-a întâmplat la Baia Mare:
Folosirea resurselor funcției de premier nu pentru exercitarea funcției de premier, ci pentru campania electorală din cadrul PNL. Pe lângă lipsa de fair play (adversarul, Ludovic Orban nu poate beneficia pe gratis de publicitatea mediatică de care dispune premierul) folosirea funcției de premier pentru bătălia electorală din PNL e și un categoric abuz în serviciu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Un abuz în serviciu: Florin Cîțu folosește funcția de premier pentru campania electorală din PNL”

  • II
    Iata asumarea responsabilitatii :
    http://www.cotidianul.ro/guvernul-germaniei-si-pogromul-de-la-iasi-din-1941-304771/
    Guvernul Germaniei și Pogromul de la Iași din 1941
    ştirea de pe fluxul din ziua de 24 august 1959 al publicaţiei Jewish Telegraphic Agency spune următoarele:
    „IERUSALIM, Aug. 23 (JTA) – Guvernul Germaniei de Vest acceptă să plătească compensaţia către familiile şi persoanele ucise de Nazişti în timpul pogromului din Iaşi, România, în iunie, 1941, au dezvăluit astăzi surse ale Ministerului de Finanţe.
    Acordul acoperă, de asemenea, plata unei compensaţii către moştenitorii evreilor ucişi în trenurile morţii din lagărele din Iaşi. Cu toate acestea, autorităţile din Bonn au declarat că refuză să-şi asume responsabilitatea pentru toate cazurile de persecuţie a evreilor în timpul ocupaţiei naziste a României“.
    Zona militara germana .
    Ma straduiesc sa vorbesc in termeni uzuali.
    Cateva principii :
    Razboiul presupune
    -linia frontului , acolo unde combatantii lupta cu toate mijloacele pt anihilarea adversarului
    -spatele frontului, acolo unde se desfasoara o lupta subterana .
    Ele sant strans impletite .
    Fiecare parte combatanta se infiltreaza in spatele adversarului si actioneaza pt debilitarea lui .
    Fiecare parte combatanta doreste ca in spatele liniei sale sa existe control , calm , elemente sigure pt a nu interfera in actiunea principala , a liniei intai.
    Acolo unde nu exista elemente sigure ( cu o loialitate indoielnica , chiar elemente ostile ) acestea e nevoie sa fie indepartate.
    Atat in linia frontului , cat si in spatele lui , pe o anumita adancime actioneaza logica militara , jutitia militara .
    Ex: Iata , fragment din Conventia de armistitiu semnata la 12 sept 1944 :
    „17. Administraţia civilă românească este restabilită pe întregul teritoriu al României, până la o distanţă de linia frontului, de minimum 50 – 100 km (depinzând de condiţiile terenului), organele administrative româneşti obligându-se sa aducă la îndeplinire, în interesul restabilirii păcii şi securităţii, instrucţiunile şi ordinele Înaltului Comandament Aliat (Sovietic), lucrând în numele Puterilor Aliate (vezi anexa la art. 18). „

  • Katzu e iepure . Va iesi Rares Bogdan in pole position pt evolutiile ulterioare

  • …ii mai ajuta( „asa din umbra”,pe ici pe colo,in comentarii,la interventiile tv)si dl Basescu.In rest ce abuz, ce influente, ce campanie electorala mascata ???, doar… „ei sunt la putere” – pentru restul „ciocul mic” !

  • Am uitat sa mai mentionez ceva ce pe mine ma deranjeaza si poate analizati mai in adinc problema: nebuna de la primarie de la sectorul 1 – domnule, nu vede nimeni ca individa are probleme cu capu’? Ca vrea sa apara la Tv e clar, ca-si aranjeaza vreun post pe la UE, e clar si asta ca ii pute Romania,da’ de ce e acceptata si nu e sanctionata imediat pt tot circul asta pe care-l face cu gunaoiele si schimbatu’ numelor strazilor,etc. de aia e „aleasa”?Sa schimbe numele la strazi?A rezolvat toate problemele sectorului si nu mai are ce face de se ocupa de numele strazilor?Asta traieste in lumea ei, e dusa cu capu’, aduceti un psihiatru, un specialist adevarat ca ala va poate spune multe despre ce hram poarta aceasta scrintita. E instabila si periculoasa,nu mai spun ca are agenda ei personala si va lasa prafu’ si pulberea in urma, nu e doar foarte incompetenta, e prefacuta si o femeie urita,rea, cu suflet intunecat.
    De asemenea, va rog sa tratati pe larg subiectul PENSII – VIRSTA DE PENSIONARE. Am convingerea ca idiotii astia de la minister vor face cu forta ceea ce bishboc Boc si Basescu n-au reusit cu ani in urma. Vor mari virsta de pensionare bazat pe statistici aiurea. Statistica e mama minciunilor, din virfu’ pixului poti sa maresti si sa scazi ce vrei, poti sa spui ca oamenii vor trai pina la 115 ani, ca speranta de viata s-a marit cu de ani, poti sa spui ca oamenii sint din ce in ce mai activi si nu-si mai trag pirtzurile dupa ei incepind cu virsta de 80 de ani, o sa si le traga pe la 100 de ani si tot asa. Stiti ceva?Eu n-am de ani la dispozitie de acum incolo sa vad daca statistica lor e corecta sau nu. mai mult de atit,dupa 45 de ani e foarte greu sa gasesti un loc de munca, nu te mai vrea nimeni, cum treci de 50 GATA, te-ai lisn pe bot de post stabil, ba ca ai cearcane, ba ca ai burta, ba ca nu mai esti buna de futut, ba ca una, ba ca alta, asa gindesc azi cei ce au haturile si fac angajari, mediul de lucru cam peste tot e toxic, se practica discriminarea in ultimul hal. Cum poate turcanca asta talimba sa vina cu astfel de timpenie?Stie ca in primul rind nu exista suficiente locuri de munca ca sa fie angajati toti cei ce sint apti de munca AZI?Stie idioata asta ca neavind unde sa lucrezi, marind virsta de pensionare, cind ajungi efectiv la virsta aia nenorocita pe care vrea s-o impuna, pensia ta va fi serios afectata din cauza anilor nelucrati?Daca n-ai locuri de munca pt toto cei apti, de ce maresti virsta de pensionare?Pensioneaza oamenii la maxim 55 de ani, s eface loc pt valul de tineri care trebuie sa-si construiasca o familie, o cariera, o viata decenta.de ce ii pui pe toti sa agonizeze?In toata lumea e aceeasi prosteala: NU SINT LOCURI DE MUNCA, DAR TOTI VOR SA MAREASCA VIRSTA DE PENSIONARE. Astia din guverne care vreti asa ceva, or creati locuri de munca durabile pt toti cei apti, or bagati-va mintile-n cap si nu mai torturati oamenii cu uite-o, nu e, daca voua va e bine, nu insemana ca restul oamenilor au privilegiile voastre financiare si nu numai…VIRSTA MAXIMA DE PENSIONARE TREBUIE SA FIE MAXIM 55, NICI O ZI MAI MULT, CU PENSIE INTREAGA, DEMNA, NU SA AJUNGI SA TRAIESTI CERSIND LA COVRIGARIE SI FACIND FOAMEA, ASA CUM AM VAZUT CA FAC MULTI BATRINI AMARITI DIN TARA. Bagati-va mintile in cap politicieni neghiobi, cind faceti o decizie care poate afecta milioane de oameni, apai documentati-va intii, daca nu poti asigura locuri de munca, despre ce marire a virstei de pensionare vorbesti? Daca nu poti elimina discriminarea pe criterii de virsta cind vine vorba de angajare, despre ce marire a virstei de pensionare vorbesti?
    Deci domnule Cristoiu, va rog sa deschideti o discutie dura si detaliata pe acest subiect. Am convingerea ca baragladinele alea de la ministere,nu numai ca n-au habar pe ce planeta sintem, da’ mai si executa ca slugile talimbe, orice le ordona stapinul… UE-ul a devenit mai rau ca Alcatraz. Ideea asta de UE e o prostie e o „gaselnita” a unor banditi vestici de a intra pe teritoriul tarii altuia fara sa-i mai fie frica de consecinte, ca doar intra „legal” daca accepti rahatul UE. Sint den ce in ce mai multe tari care incalca teritoriul altor tari, asta e o problema care poate porni multe porcarii nedorite. Fiecare tara sa-si vada de ale ei, granite clare, nu zbenghe de aste de „plan de rezilienta”, „pensii pe piloane” rahat vestic cit cuprinde, nu asa, asta duce la nemultumiri serioase…

  • Nu stiu daca scrisu’la nervi ma ajuta cu ceva, incerc sa ma abtin de la injuraturi, desi e extrem de greu, as zice imposibil…am sa incerc injuraturi mai „moi”,ca sa zic asa…Uite ce ma enerveaza,mama da’ ma enerveaza de-mi vine sa sar la beregata neghiobilor astora din politica: acest Boc,un bishboc, un pitic orgolios, puchinos, de-o ambitie extrema,bun la nimic,din punctul meu de vedere,nu e bun nici de vorba, bate cimpii si minte de cind incepe sa-si miste buzele…culmea e ca unii il cred om serios,dedicat si ii cred vorbele false.Sint 1 din cele 4 milioane de „plecati”, n-am plecat de placere, n-am plecat ca sa-mi dau aere, n-am plecat cu sufletul impacat,n-am plecat fara sa ma uit inapoi, n-am plecat ca sa ma imbogatesc s.a.m.d., am plecat pt ca in Romania nu ac\veam nicio sansa la momentul respectiv sa pot munci in domeniul in care visam ca voi deveni „ceva”, respectiv AVIATIE.Am terminat Aeronave si fara pila, fara sa cunosti pe cineva, CIUCIU LOC DE MUNCA. Nu numai ca nu am gasit post in domeniu, dar orice post am incercat,nimic nu era permanent, in fiecare an alergam cu dosarul de la un sector la altul sperind ca voi gasi loc de munca pt macar un an.Bun, deci ce-i de facut in conditiile astea? Stau acasa sa-si bata joc de mine duduite si duduitzi fara minte, dar bine impaninteniti, nu-i miscai de pe post nici cu buldozerul, sau incerc in alta parte de pe planeta asta?Am ales sa incerc sa fac ceva din viata mea si sa realizez ceva in domeniul in care m-am pregatit. Am ajuns in strainatate unde am lucrat IN AVIATIE,ani multi si buni, pina cind a inceput isteria internationala si companiile au inceput sa se inchida pe capete. Boc pomeneste de „fetele lui”,pe care le foloseste in discursurile lui libidinoase,ridicole, da’ de „fetele” altor milioane de familii ce are de spus?De cei ca mine care au plecat cind inca erau „copii” si sint si azi „copiii cuiva”, de ei il doare undeva?Stiu clar ca pe parintii mei I-A DURUT CIND AM PLECAT, AU PLINS SI INCA PLING GINDINDU-SE CA SE PUTEA SI ALTFEL DACA AVEAM CONDUCATORI CU DISCERNAMINT, DECENTI LA CAP IN PRIMUL RIND, NU EXCROCII NENOROCITI CARE DUPA ’89 SE PRIND DE TITLURI SI N-AU HABAR CE SA FACA CU ELE. Raspunsul e: CATEGORIC NU. El este cel ce ii tzinea isonul lui Basescu si impreuna hartuiau un popor intreg, incercind sa pun in aplicare agenda straina, impusa de la Berlin si masa pe gheata mai stie de pe unde…Apoi a plecat la Cluj sa fie primar…ce frumos, ce convenabil, uauuu ce om, futu-i aia masii sia lu’ tasu de nenorocit ordinar.Toti cretinii astia ratati, nu realizeaza absolut nimic, doar agaseaza oamenii deja satui si scirbiti de 31 de ani de dezmatz politic si prostie la nivel inalt.TOTI TREBUIE SA PLECE LA EI ACASA.TOTI FARA EXCEPTIE.In afara de vorbit cit e ziua de lunga, altceva ce realizeaza cei ca bishboc Boc, ratatul ala de citzu, pomadatul ala penibil de raresh bogdan, ciolhanis si orban,turcan,ghiorghiu, cacarafat si restul de idioti care nu se mai dau dusi din scaunele alea, zici ca-s acolo pe vecie, ca pe mosia personala mostenita de la…nici ei nu stiu de la cine. NU E NORMAL CE SE INTIMPLA,NU E NORMAL.Nu tin cu nici un partid,dar nu cred ca PSD-ul a facut atite idiotenii cite fac astia sub ciolhanis.Prin comparatie, nici unu’ nu e bun ca partid, dar PSD-ul devine de preferat cind vezi cum „guvernu’ meu”executa cu o slugarnicie dementa, absolut execrabila, tot ce li se pune pe tava de la „brusel”. E clar ca unii isi aranjeaza posturile in Europa, dar cum e posibil sa nu existe nici o forma de ai trage la raspundere, un procedeu prin care cei incompetenti sa fie scosi din sistem inainte sa-si termine mandatele alea furate.Un Adrian Nastase ar putea face o diferenta, poate nu perfecta,si asta are interesele lui, da’ nu-i prost.Daca curata partidul de ciolaci si alte beizadele, ar putea sa realizeze citeva maruntisuri…trebuie inceput de undeva, orice lucru marunt, cit de mic, daca e facut, e facut, cu astia de azi e dezastru.
    In alta ordine de idei,la Aleph news spuneati citeva lucruri de nenorocirea de la Arad…a luat cineva in calcul ca poate fi si mina huneasca?Se ignora prea mult actiunile acestei minoritati care raporteaza peste granita. Nimic nu e intimplator cind vine vorba de huni.Sint fanatici la extrem si incearca tot ce pot ca sa pregateasca ruperea Ardealului de Romania si vor reusi pt ca sint lasati sa faca ce vrea calu’ lor. In zona Arad sint vreo puncte de trecere a frontierei.Daca ala sau aia care au pus bomba in masina afaceristului ala, pai pina, sa vina pulitia ei faceau juma’ de drum de la Arad la vama.Pina sa se lamureasca autoritatile,(daca mai avem asa ceva), de ce se intimpla la locul tragediei, banditii treceau de mult granita si dusi sint. Nu mai cred in rafuieli si alte bazaconii, cum ne invata domnul profesor Drimer la scoala, „solutia e intodeuna asa de simpla, ca-ti vine sa-ti tragi singur shuturi in fund pt ca nu te-ai gindit la ea”.Asa si acum, tragedia de la Arad e provocata cu ztinta foarte clara, iar tzinta n-are legatura cu trafic de tzigari sau mai shtiu eu ce, are legatura cu planuri hunesti,care planuri sint puse in aplicare cu”binishoru'”, ei fac pasi mici si siguri. Crede cineva ca nu le-ar unge sufletzelele alea infecte ale lor, o alta nenorocire la nivel national?Azi au facut-o la Arad cu un individ care cine stie daca stia sau nu ceva,dar a fost tzinta la indemina pt observatii pt viitor.Sa ne fereasca sfintii de nimicnicia acestei minoritati cu probleme psihice si de intelect.Razbunarea lor n-are limite si nici nu le pasa daca fac rau romanilor indiferent de virsta pe care ar aveao cei afectati de actiunile meschine hunesti. Daca mai avem autritati cu creier intreg in tara asta, in loc sa-si dea cu parerea aiurea ca sa apara la TV, mai bine s-ar uita cu atentie la shmecherii huni. Au facut-o in ’89, bunicii lor au asasinat familia imperiala a rusiei, tot stramosi de-ai lor l-au tradat pe Mihai al nostru,daca stai sa dai importanta la anumite momente din istorie, de fiecare data s-a intimplat ceva grav, a fost mina huneasca, tradare si fatzarnicie.Asa ca nu exclud ipoteza ca e mina huneasca si acum,oricit de inocenti par ei, au minile minjite cu prea mult singe nevinovat. De exemplu pe copiii aia sacrificati in ’89 nu-i mai aduce nimeni inapoi in sinul familiei lor, au fost sacrificati pt ce? Ca sa vina nea hunu’ minoritar si sa faca toata tzara zob?Planul lor e foarte urit si nu se vor da deoparte pina nu sint prinsi pina la unu’ si judecati dupa fapte.Numai Dumnezeu stie unde-i adevarul, dar sper sa se faca lumina in cazul asta si cei implicati sa fie prinsi pina la unul. S-a ajuns ca fiecare sa faca doar ce vrea fara consideratie pt ce simte sau are nevoie altul.Asta nu-i sat fara ciini, e mai rau si lasat la voia intimplarii problemele se pot agrava.

  • Nu conteaza trebuie sa iasa Catu presedinte PNL.Restul e cancan.Cum obtine Catu functia chiar nu conteaza.S a hotarat, trebuie sa iasa,cin sa iasa,cine trebuie.Ce nu se intelege?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *