Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Un apropiat al lui Ludovic Orban: Este un prost organizator, el este șmecher. Așa că a distrus și PNL București

La PNL București este panică. Invitat la cristoiuTv, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a povestit despre ce este vorba:
„Eu am lansat azi o bombă de presă. PNL București a pierdut procesul cu acești oameni care au fost ostracizați și dați afară din partid sau marginalizați și s-au adresat justiției. PNL București riscă acum să nu mai poată participa la alegerile locale. Cele două decizii, prin care a decapitat întreaga conducere a PNL București semnate de Orban au fost desființate. Acum nu mai există conducere legitimă.
Partea interesantă a poveștii acestor oameni care, între timp au trecut la PSD, este că avocatul lor nu a avut încredere în proces și nu s-a mai dus la ultimul termen.
Informația a transpirat din interiorul PNL, pentru că au intrat în panică: nu au conducere legitimă, cum participă la alegeri”.

Este vorba de situația creată anul trecut, când 500 de liberali au făcut o petiție conducerii partidului și au cerut ca Rareș Bogdan să devină președinte. „Ludovic Orban a înnebunit, speriat de ascensiunea politică a lui Rareș Bogdan și de legătura foarte strânsă dintre el și președintele Iohannis. Și a pus-o pe Violeta Alexandru, o persoană total neexperimentată în organizații de tip politic”, a spus Roșca Stănescu. Pe site-ul lui jurnalistul a publicat și cele două decizii.

„Decizia nu e definitivă, doar că, din informațiile noastre, autorii plîngerilor ar putea solicita judecătorilor o ordonanță de suspendare efectivă a celor două decizii ale BPN, pînă la recurs, și ar putea, de asemenea, să conteste pe aceasă bază alegerile din februarie, ceea ce ar putea lăsa conducerea PNL București, inclusiv de la sectoare, fără dreptul de semnătură a listelor de candidați la locale”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob, care a preluat subiectul.

Sorin Roșca Stănescu îl cunoaște foarte bine pe Ludovic Orban.
„PNL București a fost, ani de zile, condus formal, dar și informal de către Ludovic Orban. Ludovic Orban este un prost organizator, el este șmecher. O spun în calitate de liberal care a stat foarte mult lângă el. La un moment dat, a fost șeful meu la PNL Dâmbovița. El nu face lucrurile temeinic, ci pentru a-și crea un culoar de putere. În anii în care a condus această organizație, a dezorganizat”, a explicat jurnalistul.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *