Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Un deputat PNL îl suspectează pe ministrul Drulă de practici pesediste

Domnule Ministru Drulă, practicile pesediste nu vă vin bine!
Cunoaștem cu toții faptul că drumul expres Craiova-Pitești reprezintă una din cele mai importante proiecte pentru regiunea Oltenia. Din acest motiv am depus o interpelare pe data de 27 ianuarie adresată Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, având drept obiect furnizarea de noi informații despre stadiul drumului expres Craiova -Piteşti. Deși termenul legal pentru răspuns la interpelare era data de 17 februarie a.c., încă nu am primit vreo adresă oficială la cele solicitate, și din această cauză voi face o revenire la interpelare.
Sunt convins de bunele intenții ale ministrului Drulă, dar țin să-i reamintesc că și PSD-ul avea aceste apucături.
Referitor la proiectul drumului expres Craiova -Pitesti, sunt convins că este extrem de important pentru domnul Drulă ca și pentru cele aproape 2 milionade de locuitori din regiunea de Sud-Vest. Acest drum expres reprezintă un obiectiv important și pe plan naţional, o investiţie vitală pentru România, investiţiile în infrastructura de transport reprezentând coloana vertebrală pe care se va reclădi economic România
Așteptăm cu nerăbdare răspunsul domnului ministru la interpelarea depusă pe 27 ianuarie. (Gigel Știrbu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Un deputat PNL îl suspectează pe ministrul Drulă de practici pesediste”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *