Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Un guvern de căcăcioși


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Un guvern de căcăcioși”

  • Bună ziua,
    dacă-mi permiteți o observație, faceți ceva cu microfonu’; când dați în masă cu mâna, intră în vibrații și sună de zici că dați cu ciocanul într-un sac plic de arcuri.

  • Inca o data vrem sa fim noi mai destepti decat altii si din cauza aceasta ne afundam.Pai daca in Europa acest certificat verde e pentru a preveni raspandirea virusului si prelungirea pandemiei si pentru a circula noi de ce facem ghiveci de legume. Oricum la noi cel putin 60% din bipezi nu respecta regulile.Oare in restaurantele pline chiar se respecta? Nici vorba, deoarece romanul are gandirea lui Pacala sau Bula „Mie nu mi se intampla”.In privinta D-lui.Rafila se dovedeste ca in opozitie toti sunt lupi,iar la guvernare mielusei,adica lasi care au simtit scaunul sub sezut.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog