Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Un Mesaj de îmbărbătare a românilor e doar cel care vorbește despre măsuri. Restul e apă chioară electorală

Luni, la orele 14, după ce-a ajuns la serviciu (de la Vila de protocol din București sau de la una dintre cele șase case de la Sibiu?) Klaus Iohannis a dat citire de pe prompter unui nou Mesaj către Națiune. De acum și pînă la Sfîrșitul Lumii mă voi întreba de ce nu catadicsește Klaus Iohannis să vorbească direct românilor, fără prompter. Înțeleg să aibă nevoie de prompter dacă ar da citire unor cifre sau unor formule chimice. Fiind vorba de un domeniu străin profesorului de Fizică de la Sibiu, e normal să stea cu ochii în prompter. Dar așa, pentru a adresa românilor un mesaj de încurajare, de îmbărbătare, nu văd de ce n-ar face efortul să învețe textul pe de rost.

Eu înțeleg că are în jur pînă departe, de la Cotroceni, pînă în presa prezidențială, tot mai lingușitoare cu el și cu Guvernul, în perspectiva ajutoarelor de stat, care vor fi date doar celor care trimit zilnic pupici Palatului din Deal, doar slugi ale căror fețe au rolul de oglindă-oglinjoară. Dar să nu se gîndească el, ditamai politicianul, mărețul învingător al PSD-istei Viorica Dăncilă, că orice Mesaj cu voită țintă de a stîrni emoții și prin asta de a-i face pe români să suporte mai ușor constrîngerile formidabile impuse în această perioadă, trebuie să fie rostit de președinte cu ochii în ochii națiunii și nu în prompter? Se uită președintele la înregistrarea cuvîntărilor sale? Dacă ar fi simplu cetățean ce-ar spune văzînd ditamai președintele țării stînd în fund la un birou de trei ori mai mare decît el și dînd din mîinile scoase din cînd în cînd de sub masă?

Ca și Mesajele anterioare și acesta a lăsat o puternică impresie de rutină, de mișcare de bielă-manivelă, de inițiativă sugerată de consilierii sănătoși de Coronavirus (pe ei îi păzește Pahonțu cu baioneta, gata să taie virusul în două ca pe un tăițel) în genul Șefu, trebuie să facem și noi ceva, să dăm țării un Mesaj, ca să vadă țara că sînteți viu! Aceleași cuvinte goale, aceleași clișee, și aceleași sfaturi ale medicului – să stăm în casă, să ne spălăm pe mîini.

Nimic despre ce-a făcut pînă acum statul român, pe care-l conduce, în lupta cu pandemia.

Nimic despre ce va face statul român în zilele următoare pentru traversarea Crizei. Că e o perioadă dificilă, că trebuie să suportăm încălcări ale libertății de mișcare, că mor și vor muri oameni – asta știm de la toți cei care apar la televizor, de la medici pînă la politruci. Dar ce măsuri ia statul român în afară de a pune Poliția să strige pe străzi în megafoane, la miezul nopții, trezind copii din somn, Stați în case! și în afară de a scoate taburile și tancurile împotriva celor care încalcă ordonanțele militare, n-am aflat. Klaus Iohannis e președintele țării. Aflați în prima linie a luptei, medicii, gunoierii, casierițele, farmacistele, șoferii din transportul în comun, își riscă sănătatea pentru ceilalți români. Cei mai mulți pe un salariu de mizerie. Klaus Iohannis beneficiază de privilegii de lux. Ca să se miște prin București nu trebuie să ia metroul. Dar, el, el ce face pentru țara asta în afara unor mesaje de apă chioară?

Mesajul prezidențial s-a vrut unul de îmbărbătare a Națiunii.

Pentru a fi de îmbărbătare, Mesajul trebuia să se refere la măsurile luate și la cele care vor fi luate.

Măsuri pentru care trebuia să garanteze șeful statului.

Acest editorial a apărut în ediția online a cotidianului Evenimentul Zilei.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

40 comentarii pentru articolul „Un Mesaj de îmbărbătare a românilor e doar cel care vorbește despre măsuri. Restul e apă chioară electorală”

 • Nenica, cand ii vezi pe alde Iohannis care parca a inghitit o scandura citind cu ochii ficsi de pe prompter, pe Sica cu privirea aia mirata ca de om sculat acum din somn, pe Vela care abia silabiseste un text „militar”, pe Despescu care isi mananca jumatate din cuvinte inainte sa le ordone sa iasa pe gura, etc, iti vine sa te duci sa te-ntalnesti cu virusake la o bere. Daca astia sunt cei de la care asteptam noi salvarea, ne-am dat dracu definitiv si irevocabil. Si mi-e ca de virusake mai scapam da’ de astia ba!

  • Ei, alta ar fi fost situatia, daca ramânea Viorica-Vasilica sefa la Guvern, nu-i asa?

   • geo
    Am zis eu asa ceva? Dar stai, tu ai idei putine si fixe: ciuma rosie, savuskinezi, stevie murata sovietica, putinisti, etc. N-asa?

    • Nu, mai cibule, nu ai zis niciodata asa ceva, tu ai stil, nu ca altii… dar nici nu ai criticat-o niciodata pe toanta, pe Dragnea sau pe psd! Încearca sa fii rezonabil când vorbesti cu mine, amândoi suntem destul de vechi p-acilea si ne cam cunoastem reciproc.

     PS Daca tot veni vorba despre idei putine si fixe, ia zi-mi care-i procentul postarilor tale continând numai si numai idei anti-occident si anti-UE?! Dar lasa, nu-ti mai obosi creierasul facând socoteli, o sa-ti spun eu: 99,99%… si asta fara sa te dai putinist, bien sûr!

     • Normal ca 99,99%. Conform principiului actiunii si reactiunii. La cat de ipocriti sunt occidentalii, e chiar mic procentul. Intreaba si un italian si un grec si mai vorbim! Dar stai, ai o postare a unei italience care „multumeste” mamucai Merkel si tatucului Macron pentru „solidaritate”! Vezi ca e postata de „dreptaciul” Rares Bogdan, marele liberal cu batistuta. S-a vazut in ultimele zile cat valoreaza cuvantul UE, fix cat o ceapa degerata. Ia acum UE pe paine si bucura-te de „valorile europene”! Era sa uit. Inainte de criza, dreptacii lu’ matale tocmai taiasera de la sanatate si dadusera la serviciile de forta si unchiului Sam o basculanta de bani. Iar acum plang pe umerii romanilor cu TAB-ul si mitraliera pe strada. Hai salam, ca la Parisabad!

 • Emil Zmau, nu cred sa-ti fiu datoare cu ceva, si explicatia ta este trasa de par! Citatul e citat si nimic mai mult, iar tu aberezi cu multa candoare în privinta asta. Salut. 😆

 • ar putea sa se suprapuna Artificialul peste Natural?
  pai…pe componenta Pamant ar putea,
  pentru ca Matematica,
  adica stiinta care e capabila sa tinda sa cloneze proiectia Iubirii, adica a ‘ecuatiei de miscare a Intregului, a Oului Absolut’, pe Pamant,
  e capabila sa genereze singura o clona a acestei ‘imagini’, deci sa o genereze si in afara Iubirii.

  ar putea ca dinamica aferenta virusului sa fie si Artificiala dar si Naturala?
  pai asta e faza, ca ar putea.

  scanind dinamicile ciclice ale naturii, Matematica fiind capabila sa faca asta, tinde sa fie probabil ca sa se obtina cunoastere despre ecuatia de miscare ciclica a Naturii, dar exclusiv a ‘aripii’ Curcubeului numita Pamant,
  daca aceasta ecuatie ar putea fi inserata in dinamica Civilizatiei, atunci cunoasterea despre trecutul civilizatiei, transpusa in ecuatie, ar putea disponibiliza cunoastere despre Viitor.
  asta e faza tare de tot, ca, Matematic, ar putea sa se tinda spre o ‘mapare’ a Viitorului Civilizatiei.

  existind cunoastere despre Viitor,
  dar cunoastere rezultata exclusiv dintr-o iterare a Realitatii prin prisma ecuatiei de miscare rezultata din clonarea dinamicilor Naturii, dar dinamici care se manifesta exclusiv pe Pamantul Naturii,
  o setare, deci o exprimare Artificiala
  … ca e o alegere rezultata dintr un calcul pur matematic,
  ar putea fi echivalata cu una a Naturii.

  daca o astfel de stare ar coexista in situatia curenta a civilizatiei, atunci dinamica actuala a civilizatiei nu numai ca poate fi cunoscuta ‘ante’, dar si simulata, procesul de simulare a dinamicilor fiind cu atit mai lipsit de erori cu cit datele folosite sint mai apropiate de datele Realitatii.

  o astfel de stare e posibila pentru ca e…din poveste!, singurul capabil sa scaneze dinamicile ciclice ale Naturii fiind o chestie care poate fi asimilata unui computer cuantic.
  simpla manifestare a unui calculator cuantic ridica la nivel de desavarsire dinamici, iar pentru ca computerul cuantic e…deja activ in civilizatia asta, povestea de mai sus devine nu doar posibila ci si probabila, …la limita tinzind sa fie plenar probabila.

  de altfel indiferent de natura Artificiala sau Naturala a dinamicii acestui virus, solutia care echilibreaza dinamica poat fi generata exclusiv cu ajutorul unui computer cuantic.

  concluzie: indiferent care e natura virusului, un vaccin sau un tratament poate fi generat exclusiv folosind inteligenta artificiala, tendinta fiind ca oricare dintre dezechilibrele civilizatiei sa fie generate de tandemul inteligenta artificiala-computer cuantic.

  astfel, ori Artificial ori Natural, catalizarea tuturor dinamicilor care hranesc aceasta,,,Referinta a Civilizatiei, in fapt a ‘calculatorului cuantic&inteligentei artificiale’ va deveni… capitala.

  • daca dinamica virusului e artificiala, atunci va fi potentata dezvoltarea tandemului inteligenta artificiala-calculator cuantic
   daca dinamica virusului e naturala, atunci va fi potentata dezvoltarea tandemului inteligenta artificiala-calculator cuantic

   va fi potentata dezvoltarea tandemului inteligenta artificiala-calculator cuantic

 • Asistam la momente istorice – aruncarea omenirii in SCLAVIE crunta !!!

  Nu va concentrati pe virus.. incercati sa vedeti The Big Picture… statul politienesc care se naste, parca din nimic, si are 8 tentacule.

  Masurile „dure dar necesare” sunt fara numar, fara numar.. sprijinul concret pentru oamenii arestati la domiciliu = ZERO

 • O teorie a conspirațiilor spune că acest virus PARȘIV a fost creat in laboratoarele secrete de la Wuhan, în scopul exterminării bătranilor, in primul rând, respectiv așa-zisei populații Han , după cum este cunoscută în China !
  Ulterior, cineva din conducerea Ocultei s-a gândit că este o măsură bună, dacă nu chiar SUPER, dându-si OK-ul pt răspândirea la nivel mondial!
  Și-am încălecat pe-o șa, și v-am spus povestea așa !

  • Tinând cont ca, peste tot în occident, si nu doar acolo, s-au luat masuri HAOTICE si ÎNTÂRZIATE pentru încetinirea raspândirii epidemiei, putem crede povestea asta conspirationista (chiar fara sa încalecam pe-o sa). 😥
   P.S. Mi-e teama sa ma gândesc la ceea ce urmeaza, pentru ca eu cred ca lucrurile le-au cam scapat de sub control „ocultistilor” si se întâmpla sa moara si destui oameni sub vârsta de 60 de ani. 😥
   Si mi-e mai teama înca sa ma gândesc la ceea ce urmeaza sa se întâmple peste putin timp în Africa. 😥

  • De ce esti bosumflat?

   • De ce crezi asta, că n-am mai atașat un emoticon? Uite, îl pun acum🤭😷😂🤣😎👍

 • Oamenii erau niste SCLAVI si pana acum dar totusi aveau o oarecare bruma de libertate de miscare si ceva maruntis in buzunar pentru pastrarea iluziei bunastarii capitalismului.
  Acum zgarda RFID va deveni obligatorie. Din LAC direct in PUTZ in numai cateva zile.
  Toata ziua vom auzi despre ce NU avem voie. Libertatile umane au fost aruncate la cos. Armata pe strazi, urmarire biometrica, popor pus cu botul pe labe.. lume in inactivitate totala care duce in scurt timp la extinctie… Omul, prin natura lui, e o fiinta activa, creativa.. daca-l bagi intr-un tzarc il omori in scurt timp.

  In rest.. Iohannis nu poate vorbi liber pentru ca nu are nimic interesant de spus. E mai putin important daca vorbeste liber sau daca citeste ca un papagal de pe prompter. Tot aia e. Lumea nu capata incredre intr-un impostor nici intr-o forma nici in cealalta.

  Iar impostura din Presedinte, Premier si ceilalti bubuie din toti porii. Au anuntat numai masuri politienesti pana acum.. nimic altceva pentru persoanele sechestrate la domiciliu. Ca un om sa poata STA izolat la domiciliu, cineva trebuie sa-i rezolve necesitatile.. macar alea de baza.

 • Emil Zmau, fa bine si-mi raspunde la întrebare, sau, „nu te mai cunosc”! :mrgreen:

 • Guvernu Mondial a pus cetatenii cu botu pe labe, pentru a instaura un regim totalitar ticalos, cum omenirea n-a mai vazut pana acum.
  E de fapt un razboi dar fara arme, in care mai marii planetei se joaca cu populatia planetei asa cum s-ar juca pe calculator..

  E O RUSINE MONDIALA ce se petrece in aceste zile. Traim vremuri de profund kkt..

 • din enumerarea categoriilor profesionale care lupta in prima linie n-ar fi trebuit sa lipseasca postasii, maestre…

 • Armata pe străzi. Pensionari arestați la domiciliu. Supravegherea electronică, democrație zero, sclavie totala, deteriorare iremediabilă a oricărei speranțe.

  Sa mai zică prostii că nu cred in noua ordine mondiala, în masoneria mondială.

  Acest virus NU va dispărea prin izolare la domiciliu decât pe termen foarte scurt.

  • Acum se va indeplini visul guvernului mondial din umbra „Ce frumoasa e Romania, pacat de faptul ca e locuita!” Pensionarii se vor stinge singuri in casa rapusi de boli, foame, singuratate si lipsiti de unicul drept ce nu li se furase „libertatea”; nimeni nu va sti de ei… Asta miroase a lagar… Cocalarii exulta si urla fericiti pe strazi in loc sa stea izolati la domiciliu ca nu se vor mai impiedica de babe si mosnegi… Un semn le-a trebuit doar, au si inceput sa isi faca de cap.

  • Uite că-n Wuhan au mai apărut azi 7 decedați, ceea ce înseamnă că lucrurile s-ar putea să ia o nouă întorsătură!

 • @Emil Zmau
  Văzând astă formulare
  Cum că citatu-i „parțial”
  Îți adresez o întrebare:
  Nu era, cumva, … „total”?

 • La ora 14 vor anunța că scot armata pe străzi. Lumea va da navala in magazine și va rupe Carfuru. Va ieși panică și haos maxime. Fiți pregătiți.

 • Ok, ok, Iohanis ca Iohanis, ca nu poate altfel! Dar ceilalti decidenti din statele occidentale puternic atinse de Covid 19?
  Maestre, se pare ca, mai nou, sunteti fan Macron, asta probabil ca sa fiti mereu împtriva curentului. Ia, ziceti ce parere aveti despre toate greselile tânarului Manu si a Guvernului sau în gestionarea teribilei crize coronavirus? În Franta au început sa moara medici (5 pâna acum), sunt 20 000 de cazuri depistate, catre mia de morti… Profesorul Didier Raoult a descoperit tratamentul, dar Macron si echipa lui de „scientifiques”, vor sa aplice tratamentul doar acelora care sunt pe moarte în reanimare…
  Il y a quelque chose qui cloche dans toute cette afaire, dans tout le monde, nu credeti?

 • Mesajul e copy paste dupa cel allui Naftali Bennett, Ministrul israelian al Apararii.Doar ca originalul vorbeste liber si gesticuleaza firesc.

 • Emil Zmau,
  dezvolta, te rog, ce întelegi prin „citat partial!”? Si, care Iorga? 🙂

 • io am ajuns la concluzia ca pe vremurile astea referintele capabile sint cele adinci, …in fapt Esentele.

  ‘Yin si Yang’ e o esenta, deci o folosesc.
  tot privind acest principiu se poate observa ca in Inima lui Yang e Yin, iar in Inima lui Yin e Yang.

  asta inseamna ca ultima esenta a lui Yang e Yin, adica cea mai adinca exprimare a barbatului e…femeia din el.
  asta e faza, ca e femeia din el.

  :)))

  dar asta …creca tot mai poate fi inteles relativ usor, oleaca mai greu e de inteles urmatoarea chestie:)
  atunci cind Yang isi daruieste Esenta, el pe Yin il daruieste, ca Yin are in Inima
  atunci cind Yin isi daruieste Esenta, ea pe Yang il daruieste, ca Yang are in Inima
  mai simplu spus, spermatozoidul poarta principiul feminin, pe cind ovulul poarta principiul masculin…

  acum sa vedem ce inseamna asta in mod…practic:)))

  pai ce sa insemne…altceva decit ca daca barbatul se crede Esenta, oglindindu-se in sine, ca, vorba aia, crapa in el…barbatia:))), in fapt mandria,
  ce vede, maestre?!:)))
  …nu cumva, privindu-si propria Esenta, un barbat isi priveste…feminitatea, adica principiul feminin”?:)))))
  io zic ca asta face:)))

  daia, maestre, aflam, …asa zic eu!:)),
  ca barbatii au ajuns sa se epileze, sa foloseasca servicii mani-pedi, etc, in fapt sa se efemineze:))), pentru ca se oglidesc peste masura in ei insisi, as spune…dar nu ma pricep:)), ca asta ar fi o manifestare a mandriei:)

  in alta ordine, …in fapt aia dreapta!:))),
  de fiecare data cind un barbat se oglindeste intr o femeie,
  dar in cazul in care femeia se oglindeste si ea plenar in acel barbat, barbatul devine Barbat, iar femeia devine Femeie
  mai altfel spus, calea prin care barbatul se intregeste, Inima lui fiind pitita in cea mai adinca exprimare a principiului feminin, este Oglindirea intr o femeie…in orice caz,
  iar cazul in care se desavarseste, adica devine Barbat fiind doar acela in care isi gaseste o Oglinda…pe masura,…asta insemnind ca ceea ce si-a gasit e, pina la urma, propria Inima:)))
  :))))
  Maestre, daca astia ne-au varat in case,…mai filozofez si io, …ca o fac si de drag!:)))

  deci daia au ajuns barbatii vremurilor…feminini, pentru ca s-au tot oglindit in ei insisi
  …pai cum sa nu fie ei feminizati daca,…mai pina adineauri, ridicasera la rang de ‘incalcare a legii’ privitul…luuung spre o femeie frumoasa?:)))))

  intotdeauna linga un Barbat se va gasi, daca va fi cautat pe esente, un principiu feminin, care, cu cit barbatul tinde sa fie Barbat si ‘principiul feminin’ tinde sa se manifeste…pur.

  dar,:))), povestea functioneaza si invers, adica si femeile, atunci cind se oglindesc in ele insele o sa-si priveasca ‘ultima esenta’, adica pe Yang, …deci daia astea nu sint doar vremurile barbatilor efeminati ci si a femeilor golite de feminitate…

  bucuria cea mai mare apare atunci cind imi amintesc ca, spre echilibrare, insusi Universul intervine,:)))
  asa ca, maestre, nici cind pe lumea asta nu s-au manifesta Barbati mai…puri, dupa cum nicind pe lumea asta nu s-au manifestat Femei mai…pure, deci uite acusica, pe vremurile astea:)

  maestre, in timp ce toti privesc si vad lumea urita, io o vad frumoasa.
  iar in timp ce ei o vad frumoasa, io o vad urita:))))
  maestre, io nu numa ca merg pe contrasens, io mai si cu capul in jos:)), si fac asta cu drag, pentru ca…daca asa vad eu lumea frumoasa….daia!:)))
  incercati procedura, maestre, incercati, daca vreti!:))) e faina!:))))), va recomand de la batrin la batrin…:)))

  • @Zmau
   ce sfirsitul lumii, domne?!:))
   sfirsitul lumii e ca urcatul pe un pisc, dupa care topai de bucurie:))))
   deci e cu desvarsire, cu chestii minunate:))

   ia acu vad ca nu e cu chestii minunate, pare a fi nasoala treaba:)))
   asa ca…sigur nu e cu sfirsitul lumii!:))), garantat!:))), deci…, din punctul asta de vedere, al sfarsitului horror al lumii putem sa…sforaim linistiti!:)))

   a, cind om vedea ca rasare soarele, ca lumea mare e inindata de o bucurie care tinde sa fie de nedescris, …atunci da, ne putem activa, Zmaule:)), si atunci io zic sa stam treji ca sa nu pierdem…ultimul pas spre cel mai inalt pisc!…al Curcubeului:)))

   • -sa vorbesti despre sfarsitul lumii altfel decit ca despre un Finish spectaculos,
    in care cistigtorul, maretul cistigator!:))), e umplut de flori, aplauze si zambete…e chiar o lipsa de consideratie fata de sfarsitul lumii!:)))

    fiti, domne, respectuosi cu ‘sfarsitul lumii’!:)))

  • ca temeliile lumii stateau sa crape…e deja veche povestea, ca alte temelii urmau sa i se rinduiasca lumii mari…si asta e veche.
   ceea ce e de neinteles, e…mai oameni buni, daca priviti in ochi temeliile lumii mari si le vedeti crapind…de ce incercati sa le lipiti cu…ce apucati?:)))
   de ce va mobilizati sa ciopliti proptele?!
   nu mai bine o darimati controlat?:)))
   viitorul este Romania online!,
   …acu daca asta e, io ce sa fac?!:))) zic si io ce vad:)),
   asa ca…ridicati Romania online!

   fie-va mila de copii care stau prin care si ridicati rapid invatamantul online, ca…stiintific vorbind:))), revolutia mondiala va dura ceva…, si copii astia sint viitorul ro, nu altceva, as ca pregatiti-i pentru…noul viitor…intr un fel mai pe masura vremurilor, adica online.
   se prea poate sa fie nevoie sa le alocati copiilor mai multi bani, ca sa nu moara de foame, asa ca ar fi bine ca, domane fereste, in caz ca se iveste o astfel de stare…sa aveti cum sa le platiti online ceva banuti…

   • ar fi rusinos ca Ro sa nu poata asigura hrana poporului…
    po sa stii ce urmeaza?! omul s-a departat de Natura si…ca sa vada exact cam cit de departe e…se prea poate ca Universul sa-i masoare distanta! asa ca…se prea poate ca omul sa se trezeasca intr o alta lupta, cu Natura…
    daca o sa fie bine, Bravo!…dar nu mai bine ne focusam bine-bine pe hrana?!
    vorba maestrului, …care n a expirat deloc!, chiar daca tocmai s-a validat!,
    …daca nu ploua in noaptea aia…

    adica…o sa biruim in doua luni virusul. si vedem cum revenim la viata…aia normala.
    mai oameni buni, …dar daca mai ploua iar?!
    po sa stii?!…

    trimiteti ‘raul’ sa-i lumineze calea ‘binelui’
    toate trebuie puse la indoiala…dar doar pentru a verifica daca…rezista!
    …nu?

  • lumea mare crapa din temelii,
   iar noi..ne impotrivim!

   cum sa ne impotrivim, domne, …ca daca ne vor impotrivi, adica daca vor reactiona, ne va matura!
   …trece peste noi…ca buldozerul, terci ajungem!
   …daca lumea mare crapa pentru ca e foarte normal s-o faca!, i-au raman papucii mici, ba si hainele, are nevoie de altele, mai largi,
   deci…de Definitii Noi!,
   in timp ce ea crapa noi ce putem face?!
   o lasam sa crape!…si ne apucam sa- i construim lu Ro temelii noi!
   daca nu asa, cum?!
   hai sa aud, cum altfel, dabia astept sa fiu contrazis!

   • @Zmau, spor la munca campului:)))

   • de ce-or fi construit chinejii spitale noi?!
    …le-au mai facut si rapid, in citeva zile?
    …n-or fi avut spitale?
    s-au n-o fi avut timp, pina atunci?!

    faza e ca alegind sa desparta apele, gestionind situatia generata de virus ca un sistem inchis, au putut sa tina in echilibru sanatatea medicilor din celelalte spitale, alea clasice, alea care existau si acum un an…

    la noi…tot sistemul medical pare a fi angrenat in povestea asta, care…fara sa vrea!, devine o poveste exclusiv a virusului,

    • astfel, mortii rezultati din altfel de boli ar putea ajunge mai multi decit cei generati de virus…

   • io cind vad 100 de prosti ingramaditi, neg. caut desteptul care e pacolo.
    si cind vad 100 de destepti, intr o gramada si ei, iar neg. caut prostul care e pacolo.

    lumea mare pare a fi condusa…de una din gramezile astea.
    prin urmare neg, instinctiv, orice explicatie.
    …lipseste ceva.

 • Domnule Cristoiu, dumneata esti om in varsta si ai trecut prin multe. Ai vazut vreodata vreun politician sa zica ceva CONCRET? El zice doar ca „Vom trece prin asta impreuna”, „Sunt vremuri grele”, „E important sa ne mobilizam”, etc.

  • Ce poate face un neamt, fost presedinte al unei organizatii continuatoare declarată in instanta si repusă in toate drepturile(suntem nebuni?l) a uneia naziste, decat sa identifice un tap ispășitor in persoana pensionarului? Cum adica pensionarii nu au voie sa iasă din casa? Hai sa termine cu aiureala ca pentru binele lor ca nu are nicio logica! Cine o sa le aduca de mâncare? Nu toti au rude si chiar daca au, propaganda deșănțată a lui Basescu impotriva pensionarilor si bugetarilor a dat roade. Odrasla asimetrică a lui Caramitru ii face imbecili. Cam asa sunt considerati de cei mai tineri, care ar vrea sa ii lipsească si de dreptul de vot. Iohannis ii închide pe pensionari in casa si ii lasa sa moară acolo.

  • Sefii, indiferent de pozitia pe scara ierarhica intai spun „Noi trebuie sa munciti” dupa care dispar in ceata…revin apoi sa culeaga rezultatele muncii colectivului si se lauda in nume personal cu acestea…angajatii se pot alege eventual cu reducerea salariului daca nu chiar si cu o mustrare drept semn al supremei multumiri. Tare cred ca cineva va lauda cui va rezista noului virus celebrul „ghinion”. Politicienii, mai ceva decat copiii, spun lucruri trasnite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *