Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un moment crucial trăit de mine ca ziarist: alegerile din 1996

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Un moment crucial trăit de mine ca ziarist: alegerile din 1996”

  • Smenu’ din 89 a fost pritocit la Malta. Restul sunt floricele pe campii, hai sa le mancam copii. Sunt convins ca pana si dezindustrializarea si aneantizarea coloniei s-au stabilit acolo, cu tinte si termene bine stabilite. Ca noi am papat tot din farfurie, asta e, ne-am infrant!

  • Dl. Cristoiu Credeti ca puteti face o emisiune despre „Bucharest-9”? Cred ca Iohanis va asculte din nou de ordinele de sus si va semna un acord cu Ucraina daca Ucraina nu e primita in Nato la Vilnius, mai ales ca nu are copii.

  • Alegerile din 96 ? Citez din Goulitza : “Nous avons donne une gifle a la merde”
    Ne-am procopsit cu 200 specialisti pt 15000 zile. Cu niste nepriceputi: Ciorbea , Ulmeanu, Ciumara , etc , egalati azi doar de alde Katzu , Ciolos , Boc, Ciuca , Ciolacu . Cu niste inadecvati : Diaconescu , Coposu , Ticu Dumitrescu , etc, indivizi care au uitat ca trecusera 40 de ani peste tara si au dorit sa readuca Romania in interbelic . Abia azi au ajuns romanii ca-n interbelic : zilieri analfabeti la straini .
    Dezastrul economiei a inceput cand Ciorbea a “liberalizat “ costul energiei in feb 97. A bagat in datorii care la inflatia gradinarita de Isarescu au dus la faliment 95 % dintre intreprinderi .
    “Aprecierea “ romanilor s-a vazut la votul din 2000 : eliminarea din istorie a PNT , lucru pe care nu l-au reusit comunistii.
    Sa nu uitam contributia esentiala la isprava a telectoalilor ( indeosebi ai celor umanisti –filosofi , muzicieni , poeti, etc, paraleli cu problemele practice ale economiei , acceasi care au renascut sprijinind azi USR si care ne-au dat sfaturi si au impus decizii inafara ariei lor de competenta): GDS , AC , PAC , DRAC, LAC .

    • Atât țărăniștii cat și liberalii,partide istorice,au scos de la naftalina niște molii,au legiferat,au obținut păduri,clădiri,terenuri,despăgubiri după care au dispărut in neant,liberalii nu de tot dar vor dispare și ei după dezastrul ultimilor ani.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Ordinul de executare a lui Ceausescu a fost decisa fix de „agenturili straine” cu care era in conflict, nu de Iliescu.
    E suficient sa va ganditi la tot ce s-a intamplat prin lume in ultimii 30 de ani si aveti un tablou limpede despre cum se „intampla” aceste „revolutii” si cine trage sforile din spatele cortinei.
    Iliescu a fost si-a ramas doar un simplu „pion” al acestor „agenturi”, asta ca sa nu spun „actor”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *