Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un roentgen pentru fiecare | Lenin blocat de pandemie

O statuie bântuie prin Europa. Nu, nu este o parafrază gratuită la faimosul enunț care deschide Manifestul comunist al lui Marx și Engels, apărut pentru prima dată la Londra, în 1848. Nici nu reprezintă vreo figură de stil pentru cine știe ce metehne comunistoide rămase moștenire de la defunctul regim, nici pentru răspândirea insidioasă, dar pandemică, a neomarxismului globalist, de sufocantă corectitudine politică, dezvoltând un alt fel de om nou, tip haștagrezist, dar tot mancurtizat. Nu, nimic in toate acestea. Chestiunea nu este la figurat, este la propriu. Adică este vorba chiar de o statuie. Nici mai mult nici mai puțin decât a părintelui revoluției mondiale, cunoscutul tovarăș Lenin, poposită, mai nou, în inima democrației Occidentale. Țara se numește Germania, landul se numește Nordrhein-Westfalen, orașul se numește Gelsenkirchen. Poziția nu este în fosta Germanie de Est a lui Honecker, ci în fosta Germanie de Vest, a lui Kohl.

N-ar trebui să fie un secret pentru nimeni că – primul război mondial fiind în desfășurare – Lenin a fost finanțat de Germania (și de bănci ca Rothschild, Rockefeller, Warburg, Harriman, Schiff etc.) pentru a face revoluția în Rusia, cu condiția ca, odată ajuns în poziție, să se retragă din război, și nu oricum – ci cu mari concesii teritoriale. Practic, trădându-și țara, Lenin, recrutat de poliția secretă germană, a acceptat târgul. Generalul Erich von Gudendorff, şeful Statului Major German, avea să scrie: „Înlesnind călătoria lui Lenin în Rusia, guvernul nostru şi-a asumat o mare răspundere. Acţiunea a fost pe deplin justificată din punct de vedere militar. Trebuia să învingem Rusia”.

La câteva luni după ce a ajuns la Petrograd cu faimosul lui tren blindat, Lenin a fost la un pas de a fi arestat ca spion german, la dosarul de acuzare aflându-se ordinul Băncii Imperiale Germane Nr. 7433, din 2 martie 1917, prin care îi fusese livrată suma exorbitantă în epocă de cincizeci de milioane de mărci. Arestarea Lui Lenin ar fi schimbat cursul istoriei lumii. A fost salvat de Kerenski, noul șef al guvernului provizoriu, prieten de familie cu Ulianovii. Fără banii nemțești, Lenin și Troțki n-ar fi făcut nicio revoluție, cu atât mai puțin „Marea Revoluție din Octombrie”. Care, de fapt, la 7 noiembrie 1917, a fost o modestă lovitură de palat. N-a fost nimeni nici măcar rănit. “Semăna a schimbare de gărzi”, și-a amintit mai târziu bolșevicul Suhanov.

Încă înainte de a se cățăra în capul bucatelor, marele făcător al dictaturii proletariatului trecuse la plata datoriilor față de comanditarii săi. Pe front, soldații germani aruncau soldaților ruși manifeste semnate chiar de Lenin, cu următorul text: „Predaţi-vă! Aruncaţi armele şi întoarceţi-vă acasă! Principalii voştri duşmani nu se află în tranşeele germane, care-s şi ei muncitori ca şi voi, ci în scaunele guvernamentale de la Petrograd”. O asemenea trădare fățișă a țării pentru a pune mâna pe putere nu s-a pomenit în istoria cunoscută a lumii. Pe aceste baze, a fost inventat mitul lui Lenin, în totală contradicție cu originalul. Două milioane de statui ale marelui criminal au fost turnate, în total, în URSS și în țările satelit.

Lenin plănuia de fapt să transforme războiul mondial într-un război civil generalizat, prin care muncitorii să preia puterea în toate țările. Întotdeauna, comuniștii au pus internaționalismul înaintea patriotismului. Globalismul neomarxist de astăzi este frate bun cu internaționalismul dezidentitar marxist de atunci. Generalul rus Dimitri Volkogonov, istoric și fost șef al Departamentului de război psihologic al Armatei Roșii, a avut acces continuat în Arhiva secretă a CC al PCUS. Acolo a intrat în lumea interzisă a adevărurilor monstruoase despre comunism și instaurarea lui, a cărei marionetă a fost chiar el însuși. Ca o răzbunare de conștiință, a publicat, în 1991, biografia lui Lenin, așa cum a fost. După consultarea a mii de documente strict secrete puse cap la cap, autorul demontează total mitul și mistica mumiei încă păstrate în mausoleul din Piața Roșie, încheind cu următoarele cuvinte: „Lenin a fost anticristul. Toate marile necazuri ale Rusiei provin de la Lenin.” Generalul a murit de cancer galopant, la vârsta de 67 de ani.

Cum a ajuns una dintre cele două milioane de statui ale lui Lenin în Germania dnei Merkel de astăzi? Evident, nu ca un gest de prețuire pentru colaborarea din primul război mondial (care, de altfel, nu a slujit la nimic, Germania pierzând războiul). N-avea de unde să știe Germania ce criminal va deveni ulterior Lenin. Deci n-are nicio vină pentru finanțarea impunerii comunismului în Rusia și ulterior, după ce Hitler a pornit iarăși războiul – în jumătate de Europă. Lucrurile acum sunt mult mai “simple”.

La Gelsenkirchen, situat în valea Ruhr, altădată inima Germaniei industriale, Partidul Marxist – Leninist german (PMLG), grupare de extremă stângă, monitorizată de serviciile secrete de la Berlin pentru activitate neconstituțională, a ținut – inițial – să inaugureze statuia pe 22 aprilie a.c. , la împlinirea a 150 de ani de la nașterea gânditorului cacealmist. Monumentul din bronz, înalt de 2,15 metri, înfățișându-l pe Lenin cu brațul drept ridicat, a fost executat în Rusia anilor ’30 și – prin intermediul unui dealer austriac – a fost achiziționat, pentru suma de 16.000 de euro, din Slovacia. Primăria s-a opus, atacând în Justiție , însă verdictul definitiv, cel puțin la tribunalul din Münster, a fost favorabil lui Lenin. Statuia poate fi montată pe piedestal. Ceea ce PMLG a și făcut. Motivația tribunalului? Terenul, chiar dacă fără gard la stradă, deci un fel de buzunar de mare expunere, este proprietate privată, iar statuia nu strică vederea ansamblului arhitectural (!!! –n.n.) Un reprezentant al partidului a calificat soluția Justiției “o fantastică victorie a lui Vladimir Ilici Lenin”.

Dacă în Europa de Est, vreun nebun și-ar fi permis să-și instaleze în curtea fără gard la stradă, cu aprobarea Justiției, statuia lui Hitler, mai mult ca sigur că dna von der Leyen și-ar fi manifestat indignarea, l-ar fi convocat imediat pe prim-ministrul în cauză, i-ar fi tras două joarde la palmă plus o listă de “to do” întocmită pe genunchi și, apoi, l-ar fi trimis pe moș Teacă -Timmermans, cu curul lui cel lat, să inspecteze zona, să țină o lecție de bună-purtare democratică, europeană, să ia de urechi Justiția autohtonă, ca fiind coruptă și partizană, și să propună monitorizarea ei prin sistemul MCV. Mai greu însă să repeți figura și cu dna Merkel, care, vorba‘ceea, a uns-o pe Ursula, e-adevărat cu ajutorul cilibiu al lui Emmanuel, dar a uns-o șefa Europei. (Apropo, oare ce zice Emmanuel de chestia cu statuia? Allez la France! ) Nu se face. Chestie de obraz. Europa are mai multe viteze, deci ce-i permis Cezarului, nu-i permis măgarului.

De la Praga, Platforma de Conștiință și Memorie Europeană a declarat că sărbătorirea lui Lenin în loc public este o ofensă adusă tuturor victimelor comunismului și adâncește durerea rudelor lor, chemând guvernul german să ia toate măsurile pentru evitarea comemorării ucigașilor în masă, iar comunitatea europeană – de a stopa promovarea ideologiilor totalitare. S-ar părea însă că, în Germania, jignirea memoriei zecilor de milioane de victime ale comunismului este constituțională, caz în care guvernul e neputincios.

Între timp, un membru al Comitetului central al PMLG a spus unui reporter că virusul a forțat activiștii (care vin din toată țara să facă bairam!) să amâne dezvelirea. Nu se știe cât.
Așadar, noroc că pandemia a oprit statuia. Mai e o speranță, Lenin nu a învins încă democrația germană.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Un roentgen pentru fiecare | Lenin blocat de pandemie”

  • Excelent articolul domnului Eugen Șerbănescu; din păcate, Lenin a învins democrația germană, deoarece justiția germană a dat verdictul final – liber la sărbătorirea lui V. I. Lenin! Aici e un exemplu tipic al limitelor acestui sistem politic prost, dar totuși cel mai bun pe care omenirea l-a inventat până acum (W. Churchill). De slăbiciunile democrației s-a folosit și Adolf Hitler ca să ia puterea în Germania, de impotența punctuală a democrației se folosesc și partidele extremiste, fie că sunt ele de dreapta sau de stânga, ca să existe și să revendice puterea. În fond, contează mai puțin de ce parte a Regelui stau partidele, la stânga sau la dreapta, faptul că sunt extremiste le pune pe același plan din punct de vedere al răului pe care îl pot face umanității. Dar, se pune o întrebare; Germania este în Uniunea Europeană, România este în Uniunea Europeană etc. suntem cum s-ar zice, o familie. Cehia, o țară mică, dar măreață și curajoasă, a luat o poziție în acest sens….România, care a condamnat oficial comunismul, prin președintele Traian Băsescu, România, care este cea mai anticomunistă și mai proamericană țară din estul Europei, nu cumva ar trebui să dea dovadă de constanță și de verticalitate în ceea ce susține prin acte oficiale ale Parlamentului României și să ia și ea, cât ar fi ea de mică și de slabă în raport cu cea mai mare putere europeană, Germania, nu ar trebui măcar să dea un semn de respingere a acestui afront adus umanității? Oare politicienii noștri nu au auzit de politica de prestigiu pe care ar trebui să o practice orice stat, mai ales un stat slab și neputincios ca Statul Român? Pentru că, așa cum spuneau doi reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri privat din România: Statul Român este prin definiție prost și slab; și așa trebuie să rămână! Mulțumesc!

  • Ciudat mod de a inteleg si a vedea istoria mai are si Germania asta!!!!! Tare ciudat! Ca Lenin a fost omul lor….trimisul lor in Rusia s-o faca praf….asta am inteles. Pe banii cui a facut-o praf …iar e o chstiune interesanta…..dar ce v-a venit fratilor sa-l preaslaviti pe asasinul asta de asa maniera? Ce v-ati adus aminte acum asa de el, hodoronc-tron? Ce ar trebui sa inteleg? Ca in istorie si nu numai..scopul scuza mijloacele?? Pana la urma dragilor Fritzi ati pierdut prima partida mondiala! Cat ati vrut voi sa tineti departe Rusia ……cum necum ati pierdut prima repriza. Este adevarat…ati castigat-o pe a doua de asa maniera ca la final ati castigat si meciul. Esta ca si cum ai fi condus cu 2-0 la pauza la fotbal si in repriza a doua inscrii tu de 4 ori si castigi meciul cu 4-2. Luat pe reprize, pe prima ai pierdut-o…pe a doua ai castigat-o dar ai dat 4….deci? Tragi linie si la final vezi ca ai castigat meciul! Cum necum dupa 9 mai 45, Germania a iesit castigatoare…..pierzand razboiul! Romania….a iesit absolut pierzatoare….ce sa vezi??….castigand razboiul!!! !(sanchi!!) Si mi-am amintit de o gluma circuland pe net. Putin in vizita la o scoala generala. O invatatoare il intreaba pe un baiat cu cine se invecineaza Rusia in cele 4 puncte cardinale. Si copilul incepe sa enumere vecinii Rusiei. Putin il asculta zambind si la final țarul ii spune copilului…. ,,Dragule..Rusia n-are granite!”………..cica numai asa 😀 ne-am putea uni noi cu Moldova!!!!

    • Evident Rusia nu are granite,spionii lor sunt peste tot,deghizati in”dreapta ” Occidentala.Si prezenti in toata lumea.

    • Si da Germania a castigat razboiul pierzand ul ,pai si au infiltrat esaloanele 2 si 3 naziste la varful SUA,iar mai apoi a castigat razboiul economic,in prezent Germania conduce economic Occidentul,oricat s ar crede smecheri amerlocii,astia au intradevar armele cele mai multe,dar puterea sta in bani si economie.

  • Civilizatia se face mare exclusiv prin revolutii, ( Natura se face mare cind trece Iarna peste ea )

    revolutia din tura trecuta a avut tendinta sa fie privita prin componenta ei singeroasa si mondiala.
    de data asta revolutia va ramane in istorie prin componenta ei mondiala si plenar echilibrata.( pentru ca pina si componenta singeroasa s-a facut mare, putinta ei de a echilibra in mod singeros metamorfozindu-se in putinta de a echilibra…si-atit.

    privind lumea…uite chiar acusica, se poate observa simplu cum o lume intreaga e intoarsa cu fundul in sus si cu toate astea ea e in stare de echilibru. ( si maine va fi si mai demolata decit e azi, dar fiind tinuta in acelasi echilibru…de te si miri cum de o lume atit de ‘vraiste’ sta intr un asa echilibru potent,…in general greu de inteles )

    • ‘ putinta de a tine in stare de echilibru lumea mare’ e tot una cu putinta de a se exprima a unui ‘razboi mondial’, care insa a evoluat, ca a avut cam 100 de ani la dispozitie pentru a evolua,

      razboiul mondial a echilibrat lumea, permitindu-i inca un ciclu de dezvoltare, putinta lui de a echilibra insa a tot evoluat in astia 100 de ani, astfel ca pe vremurile astea lumea va fi echilibrata iar!, tot din Temelii, dar putinta de a echilibra poarta cu sine starea de echilibru, nu de razboi.
      de-asta tendinta civilizatiei va fi de a nu mai purta razboaie (clasice), ci de a se suprapune peste o revolutie perpetua.

  • ‘ revolutia din octombrie’ tocma a renascut.
    azi se numeste ‘revolutia mondiala’.

    valenta mondiala a ‘revolutiei din octombrie’ a fost purtata de ‘razboiul mondial’ cu cele doua exprimari ale sale, primul respectiv al doilea.

    tocmai dasta revolutia mondiala de azi, cu toate ca se suprapune peste exprimarea unui razboi mondial, nu mai poarta hainele lui, ci isi pastreaza exprimarea ‘ revolutie’.

    mai simplu spus, in secolul trecut, adica in ciclul anterior (de tip fibonacci), componenta ‘revolutie’ a fost acoperita, ca exprimare, de componenta ‘razboi’,
    insa pe vremurile astea componenta ‘ razboi’ e deja evoluata, din ea mai ramanind exclusiv ‘ putinta de a echilibra’.

    prin urmare ‘revolutia’ se poate manifesta liber la nivel mondial, pentru ca ‘ putinta de a echilibra a fost suprapusa peste Bunul-Simt ( chit ca pentru a echilibra se folosesc catalizatori gen Frica )

    practic aceste vremuri sint ‘ revolutia din octombrie’, care a durat pina la finalizarea celui de-al doilea ww, atita toot ca acum e intoarsa pe dos, adica ce era mic a crescut mare si ce era mare a ajuns mic. ( mica era revolutia, care e mare acum, mare era razboiul, care e mic acum )

  • tendinta civilizatiei de a se manifesta pe masura Naturii odata cu tendinta de desavarsire
    ofera cunoastere despre viitorul civilizatiei:
    civilizatia va tinde spre comunism pur, comunimul pur fiind cea mai capabila copie a felului in care Natura se exprima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *