România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Un spectacol de Hollywood – vizita lui Joe Biden la Kiev

Comentarii

38 comentarii pentru articolul „Un spectacol de Hollywood – vizita lui Joe Biden la Kiev”

 • Buna seara domnule Cristoiu. Spuneati ca in presa romaneasca nu au aparut detaliile vizitei lui Biden la Kiev. Insa cei de la AlJazeera dau chair multe detalii. Cica vizita era asteptata de 1 an iar pregatirea ei s-a facut deja de vineri cand Biden s-a hotarat in sfarsit sa vina. E interesant de citit acticolul:

  https://www.aljazeera.com/news/2023/2/21/plane-motorcade-train-how-joe-biden-got-to-kyiv-in-secret

  Numai bine!

 • firstpost.com
  a transmis in direct discursul președintelui Putin și cu titrate in engleză
  O ora și 48 de minute a citit un discurs impresionant extrem de coerent in exprimare este clar ca l-a scris personal
  A mișcat ambele miini fără urme de paralizie a accentuat ideile
  A prezentat foarte detaliat o situație economică – nu știu dacă corecta sau nu dar clar verificabila de specialiști
  A dat direcțiile pentu teritoriile alipite
  A prezentat amănunțit planuri sociale pentru acele regiuni și pentru zonele Rusiei cerind dezvoltarea unitara a teritoriului

 • Putin se poarta ca un adevarat lider.In cuvintarea de astazi iar le-a dat peste bot nesimtitilor criminali,dar drogatii fatarnici,tot drogati ramin.

 • Mi se pare ca Nistorescu s-a curvit rău detot… Cred ca e in competitie cu tefelistii.Asa se vede din Spania.

 • am avut impresia ca unii, pe la tv, …mint cu buna stiinta. adica de fapt nu mint :)), ci pun in opera un scenariu.

  nu mai cred asta, ei de fapt asa sint, ei chiar cred ceea ce spun.

 • daca discursul lui Putin din 2014, de la Soci, a fost despre Noua Lume,
  ( pe care Rusia nu si-o doreste, dar care fara ca Rusia sa aiba drept de Administrator asupra ei …nu se va manifesta, …asa zicea Putin in 2014 )
  discursul de acum este despre felul in care se metamorfozeaza Rusia ca urmare a manifestarii Noii Lumi ( deci …s-a rezolvat faza cu drepturile de Administrator :)) )

 • D-le Cristoiu va rog sa nu-l mai deconsiderati pe Zelensky în genul un actoras prost etc.Dar ce d-le Hitler Stalin au fost Academicieni? Nu pot spune același lucru despre Castro ma refer la aceste personaje care sunt în istorie și Zelensky face parte din istorie.
  Și a-ți mai vorbit despre afacerile din pandemie D-le dar nimeni în ziua de azi nu ne spune unde mai sunt bolnavii de covid că spitalele gemeau de bolnavi la terapie intensivă deodată au dispărut?!

 • Miroase a piesă de teatru. Robinette cu paza asigurată de avioanele rusești… Văd că se încurcă și treaba cu armamentul dat ajutor, adică mai va.
  Cu Delta și operațiunea Bâstroie e încurcată treaba dat fiind că ai noștri o fac pe nevinovații deși știau ce se întâmplă. Limbajul de specialitate al generalului ca de obicei lasă de dorit, ba a mai scos și duma cu barajul de pe canal… La omul ăsta noțiunea de întreținere e similară cu adâncirea, iar operațiunea de dragare nici nu o pricepe dpv tehnic. Chiar presa să atragă atenția guvernului care încearcă să ne mintă pe față?! Parlamentul, alt model de indolență crasă, doarme în front pe bani mulți! Cine poate avea încredere în astfel de personaje?!
  Cu așa guvernanți țara asta nici nu mai are nevoie de dușmani!
  Duduia de prin vecini suferă de scenarită, n-a ieșit cu nicio probă la cele afirmate.

 • esenta discursului lui Putin:

  Insularizarea Lumii Mari, dezvoltarea de tip ‘prin noi insine’, se va ridica la un nou nivel, …nu doar in rusia, ci peste tot in lumea mare.
  Insularizarea adusa de Marele Reflux intoarce toate apele la izvor,
  statele capabile de insularizare vor prospera , celelalte vor deveni parte a unor alte insule,
  pierzindu si definitiv putinta de a si genera singure propria ecuatie de miscare.
  ( pe linga Marele Reflux ‘ disparitia dinozaurilor’ a fost pistol cu apa. se cere o capacitate ultrapotenta de a adaptare, lipsa ei ducind la iesirea din istorie )

 • redefinirea din temelii a dinamicilor in sinul rusiei si a semilumii in care ea se manifesta duce la nevoia de redefinire din temeli a ecuatiei de miscare a semilumii din Vest. asta se poate face, teoretic, printr o actiune
  care, concomitent, desparte suplimentar estul de vest, insa si redefineste intr un mod care nu naste reactiuni in popoare, din temelie, rinduielile din Vest. acesta va fi, pesemne, si actiunea care se va manifesta in viitorul apropiat.

  • Concret! Cred că România se unește cu Republica Moldova în acest an 2023 și Maia Sandu o să fie viitorul președinte al României Mari:)))))
   .

   • nu prea pricep cum vine asta, insa nu i bai, ca nici dvs n ati priceput ce am zis io :))

 • discursul lui putin:

  se contureaza despletirea lumii mari in doua mai mici, una unipoara, cealalta multipolara ( chiar daca se manifesta multipolaritatea, ea o face pe fondul insularizarii lumii mari, ca impartirea lumii in Est si Vest e o insularizare, mai nainte de a fi o multipolaritate )

 • In opinia mea exista doar trei entitati carora nu le convine carambolul din Ucraina. Ucraina, Rusia si UE. Pentru restul lumii e mana cereasca. USA vinde LNG si puscoace la greu si scump (nu in Ucraina ci in Occident care la randul sau le da moka ce mai avea vechi prin camara ucrainenilor), China si India se pupa singure ca pot lua gaze si petrol aproape moka de la rusi, basca il revand scump focilor din UE, Lumea Araba joaca la doua capete si se modernizeaza fara s-o mai stranga pantofii americani, etc. O chestie interesanta se va intampla in viitor daca razboiul continua in acest mod lalau. UE devine desert economic, colonie nesemnificativa a SUA, imigratia va scadea pana la a fi nesemnificativa si va creste presiunea pe Asia si Africa, de unde nu se va mai pleca ca nu va mai fi unde, fix zonele de unde provine marea masa a imigratiei din UE. Balanta de putere a lumii se inclina spre Orient si Africa. Traim vremuri interesante si noi chiar nu avem nici o vina. Urmaresc cu ingrijorare si atentie si hai sa traiti bine!

  • exista Lumea Noua, care tocmai ce se naste.
   si mai exista manifestari care decurg din aceasta nastere implacabila.

   unii stau cu ochii pe Definitiile Noii Lumi, altii pe …tot felul de oportunitati de profit, doar,
   insa atunci cind Noua Lume se va manifesta cistigatorii vor fi cei care au cascat ochii cit cepele prind inspre Noile Definitii, iar perdantii vor fi cei care au urmarit exclusiv profitul …de moment, in detrimentul consolidarii viitorului

  • In felul cum merg lucrurile Europa are sa devină azil de batrini

 • discursul lui putin:

  procesul de insularizare, la nivel mondial, se adinceste, acoperirea necesitatilor din productie interna devenind moda vremurilor.
  ( poate ca poti pune o astfel de presiune pe un popor care n are istoric in a inova, in a inventa, insa presiunea devine catalizator in cazul unor popoare care au un astfel de istoric, …cum e poporul rus. deci izolarea rusiei nu duce la moartea rusiei, ci exclusiv la renasterea ei )

 • Domnule Cristoiu,
  Vă rog, TREBUIE să vedeți această postare și să o comentați!
  Mulțumesc https://www.tiktok.com/@legendevii.ro/video/7196016950651161861?_r=1&_t=8a3hHSkPFlG

  • As fi curios sa stiu cam cate perechi de izmene maro ar imbraca generalii care comenteaza (isi dau cu parerea) la TV daca ar trebui sa stea fata in fata cu Domnul General Theodoru intr-o dezbatere prime-time la, sa zicem, TVR1!

  • Impresionant! În afara dlui General Theodoru, l-am mai auzit doar pe dl. Cristoiu vorbind despre astfel de momente. În rest, doar tăcere mormântală.

 • Planul secund
  Așa cum am afirmat la vizita lui Zelensky in SUA care a avut ca scop aranjarea sub o forma sau alta a lui din Ucraina
  Vizita lui Bidon la Kiev in opinia mea a avut scop negocierea dovezilor împotriva lui Hunter in jurul căruia se stringe latul in America
  Hunter și Robinett au lăsat destule urme materiale in spate așa ca acum ele trebuie sa dispară
  Nu intru in conspirația cu laboratoarele secrete cu care America este șantajată de Zelensky pentru a fi alimentat războiul este un fapt in care cred așa cum cred ca ele exista și ca și produc

  Timpirea opiniei publice
  Capitalismul are la baza economia de piața
  Se cumpara materia prima la cel mai mic preț pus in vinzare pe piața și prin valoare adăugată se fac produse finite
  Marota spusa de NATO ca Rusia are intenția sa cucerească vestul este in opinia mea pentru prosti
  De ce ar vrea un vinzator sa își omoare și subjuge cumpărătorul sa ajungă sa-i plătească el salarii și asistenta socială
  Este ca teama ca stapinul își omoară vaca care da lapte

  Azi are sa fie discursul lui Putin către națiune sa îl ascultam cu creionul in mina

  Despre Bistroe doar cu harta in mina mai comentez pentru ca altfel nu avem argumente
  Primul ministru minte
  Ziariștii habar nu au sa pună întrebări

  Drama acestui scandal este cu cit scandalul este mai mare cu atit are sa fie România mai umilita de faptul împlinit pentru ca Ucraina nu are sa dea inapoi

 • Cred că va fi nevoie de o cantitate uriașă de note de informare pentru a acoperi diferența de la 7 la 3,5 m a canalului Bâstroe. Unele vor fi scrise de Rareș Bogdan, altă dată foarte guraliv, acum mut ca un pește. Desigur, se concentrează pentru că notele sunt multe și trebuie să iasă perfect.

 • „Un spectacol de Hollywood – vizita lui Joe Biden la Kiev”
  Film in care au jucat actorul si marioneta . Cine o fi fost regizorul ?

  • Ambii sunt marionete,regizorii sunt actionarii Northrope,Locked Martin ,Exxon si altii din bransa.

  • Nu conteaza cine a fost regizorul. Conteaza cine e publicul tinta. Spectacolul a fost doar pentru bula occidentala. Pentru restul planetei a fost doar fapt divers.

 • Poate unul de Bollywood! Mai lipsește dansul mirilor Biden-Zele.

 • Toată stima!