Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Uniunea Europeană între speranțe și anxietăți

La a patra ediție a „Dezbaterilor de la Sinaia”, cu tema „Uniunea Europeană și perspectivele ei”, fostul președinte Emil Constantinescu a deschis panelul „Proiectul și realizările Uniunii Europene” cu discursul „Uniunea Europeană între speranțe și anxietăți. Europa viitorului: uniune politică, economică sau spirituală?”. Vă prezentăm mai jos textul integral.
La dezbatere au participat rectori, decani, profesori și cercetători științifici. „Mă gândesc că este o bună ocazie pentru a face apel la responsabilitatea mediului academic în conturarea unei viziuni asupra viitorului Uniunii Europene”, a spus Emil Constantinescu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *