Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

USR a pornit în forță ofensiva împotriva PNL

Deputatul USR Cătălin Drulă vorbește despre un USL invizibil și în următorii patru ani și acuză PNL că s-ar afla în spatele atacurilor împotriva alianței.

„Liderul deputaților PNL a depus miercuri împreună cu PSD un proiect de lege care ciuntește legea privind accesul la informații publice, o lege fundamentală a democrației.
Jumătate din măgăriile din ultima vreme din Parlament sunt făcute de PNL și PSD împreună.

Câteva exemple: privatizarea pe gratis a terenului Romexpo, atacul și numirile la ANCOM, privilegii pentru cei care câștigă 10.000 euro pe lună în consiliul ASF și lista continuă săptămânal.
Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă nu ar fi USR acolo și dacă ar avea PNL și PSD puterea deplină.

Gândiți-vă ce se va întâmpla după alegeri dacă USR PLUS nu ar avea un scor bun și ei ar avea toată puterea pe mână. Cu USR partener egal în guvernare, știu că nu își vor putea face combinațiile și mișmașurile nestingheriți.

Acesta este visul și dorința lor. În care bagă și bani. Rețele întregi de pagini false pe Facebook aruncă cu noroi în USR PLUS. Ați văzut în ultima vreme pe feed-ul de Facebook știri cu “USR a făcut/dres/se ceartă/etc” cu eticheta “Sponsored”? Nu vin din neant, sunt niște bani serioși în spate.

Dincolo de zgomotul zilnic și manipulare, rămâne o ecuație simplă. În clasa politică este un mare USL invizibil care a domnit alternativ 30 de ani. Și de celalaltă parte este USR PLUS, ghimpele pentru ei, partidul cetățenilor.
Acesta este meciul alegerilor la parlamentare. Marele meci pentru România următorilor 4 ani”, a scris deputatul, vineri, pe Facebook.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat imediat că și-a retras semnătura de pe acel proiect de lege care viza reglementări la legea 544 privind liberul acces la informații de interes public. El spune că proiectul a fost inițiat de o colegă, dar nu explică de ce l-a semnat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „USR a pornit în forță ofensiva împotriva PNL”

  • Muie usr nazim

  • Nu am nici o simpatie pentru USR ,sunt galagiosi,si nu au demonstrat nimic pana acum(nu au avut ocazia sa conduca nimic,si nici nu cred ca vor face mare branza daca vor conduce ceva),dar in chestiunea blatului PNL PSD eu personal tind sa le dau dreptate,asa par lucrurile la o privire atenta,ca Iohannis si PNL eii striga in cor „moarte PSD”,si PSD i fac hoti pe liberali,astea sunt,cred eu scenete pentru naivi,doar nu credeti ca sunt pe bune,eu personal nu cred in scenetele astea,deci in chestiunea blatului PNL PSD le dau dreptate la USR isti si lui Ponta,desi nici astia nu sunt „usa de biserica”,blatul exista intre PNL si PSD,de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *