Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

USR despre PNL: Vor puterea cu orice preț, chiar cu prețul morții unor oameni

Deputatul USR Ionuț Moșteanu îl acuză pe premierul Ludovic Orban că nu prezintă corect cifrele cu scopul de a organiza alegeri cu orice preț.

„Vrem și noi statisticile pe care le are domnul Orban!

Premierul Orban azi – «Am reușit să oprim creșterea. Nu există niciun fel de problemă privind desfășurarea alegerilor».

În cifrele oficiale vedem altă realitate. Vedem că săptămâna trecută am avut record de cazuri noi pentru 24 de ore, record de decese într-o zi, record de cazuri la ATI. Tocmai a venit raportarea de azi – 476 persoane la ATI. Vedem că în Argeș ieri s-a umplut și unitatea mobilă ATI venită să suplimenteze locurile din spitale și sunt deja 5 primari infectați și nici nu a început campania.

De o lună cer discuții între partidele parlamentare, președinție, AEP și medici ca sa stabilim scenarii – campanie, ziua/ zilele votului, ce se intamplă daca avem focar la AEP sau într-un birou de circumscripție. PNL și PSD ignoră orice încercare de discuție responsabilă. Pentru ei singura miză e să ia cât mai mulți primari unii de la alții. Vor puterea cu orice preț, chiar cu prețul morții unor oameni”, a scris, luni, Moșteanu pe Facebook.

În cursul dimineții, premierul Orban a spus că alegerile pot avea loc: „Din punctul meu de vedere, la nivelul actual de cazuri zilnice care s-a înregistrat în ultimele două săptămâni se pot organiza alegerile”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „USR despre PNL: Vor puterea cu orice preț, chiar cu prețul morții unor oameni”

  • Muie usr,muie barna,muie mosteanu si tuturor jegosilor pupatori de cur johanist

    • bravo..
      ce uita jegul USR-ist sa spuna e ca numai PNL fura ACUMA primari..
      de ce baga si PSD in aceeasi oala ?
      oricum USR si PNL sint mai penibili si ca psd .. nu au nimik in cap.. numai niste sclavi controlati de securitate si de corporatiile bolsevico-sorosiste ..
      trimisi sa se asigure ca romanu ramine sclav

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *