Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

USR să aducă dovezi documente, nume de firme și persoane despre mafia din Sănătate!

Este foarte grav ce se întâmplă la noi în țară! Ministrul demis al sănătății și susținătorii lui – extrem de vocali și intransigenți cu alții – acuză “mafia” care ar sta la baza demiterii domnului Voiculescu. Care mafie? Să spună cu subiect și predicat! Transparent, cum clamează ei! Să aducă dovezi, documente, nume de firme și persoane!

Astfel de acuzații grave aruncate în spațiul public nu pot fi trecute cu vederea și nici catalogate drept vorbe spuse la nervi!

Mai suntem o țară democrată?

Mai avem legi, reguli, respect față de oameni, proprietatea cuvintelor?

Sau asistăm la disoluția instituțiilor statului?

Ori acceptăm că unii politicieni fac mare tărăboi, aruncă invective și insinuări penale, după care totul se ascunde sub preș?

Tot decedații rămân vinovați, tot bolnavii sunt pedepsiți, tot oamenii mărunți din sistem decontează!

Cei cu spate și susținere vizibilă și, mai ales, invizibilă, reușesc cumva să se strecoare mereu!

Bref. Dacă nu spuneți acum, concret, la ce mafie și mafioți vă referiți, înseamnă că vă bateți joc de români, că nu căutați decât să vă ascundeți incompetența!

Că sunteți în stare ca, pentru o funcție din care ați dorit să trageți sfori pentru gruparea care v-a scos în față, călcați pe cadavre! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog