Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

USR vrea să facă din politicieni niște intelectuali adevărați


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „USR vrea să facă din politicieni niște intelectuali adevărați”

 • D-le Cristoiu: Va urmaresc der mult video-ul. De ce vorbiti suparator de agramat?! Apareti ca um semianalfabet…

 • Dl. Cristoiu este nelamurit in privinta numarului mare de cazuri pozitive din UK, ca si din toate tarile membre UE. Incerc cateva motivatii: 1. Orice viroza evolueaza in valuri, lucru cunoscut de artizanii covidului.2. UE a contractat un numar de 1,8 doze vaccin. In UE s-au vaccinat peste 60% din populatie, care detin un document de libertate – pasaportul verde. 3. UE va reglementa valabilitatea pasaportului, la maxim 9 luni, ceea ce va determina ca fiecare vaccinat, pentru a-si mentine libertatea de circulatie, se va vaccina. 4. Vaccinarea va deveni obligatorie.. 5.Se va ajunge la refuzul vaccinarii pentru o serie de persoane indezirabile, urmarite, se reglementeaza drept de sedere si munca. 6. Asa ca, dl. Cristoiu, daca o sa fluierati in biserica. nu o sa mai primiti doza de libertate.

 • Maestre,…mai e pina la Craciun si mai e pina la Anul Nou.

  una e sa construiesti o noua lume, alta e sa contruiesti una Nou-Nouta, pentru ca in al doilea caz tre sa scapi de…Inertia…vechii lumi:))
  care e Inertia vechii lumi?
  pai care sa fie?!, …datinile, traditiile si obiceiurile. deci dastea tre sa scapi:))
  acușica asistam la demolarea Inertiei, adica a datinilor, traditiilor si obiceiurilor.

  Maestre, asta se face aducind…mohoreala de Craciun, ba xhiar si de Anul Nou, + intuneric si frig sufletesc. Asa se face!:))) Acu daca asa se face…io ce sa fac?!, aia e.
  deci io zic sa nu ne grabim ridicind in slavi pregatirile facute in marea Europa pentru finalul de an. mai e pina atunci..:))

  • ce a fost mai intai, omicron sau ‘demolarea datinilor, traditiilor si obiceiurilor’?!:))

 • mie mi se pare ca vrea sa faca din ei niste sfinti.
  Bravo!, Daca asta isi doresc.:))
  insa in cazul asta ei sint chiar dumnezei.
  Bravo!, daca asta isi doresc.:))
  insa…chiar si Dumnezeu e pus la indoiala. prin urmare creca nici dumnezeii n au cum sa scape de punerea la indoiala.
  tinta e doar una: sa li se ridice statui maaaari sfintilor si dumnezeilor..fix imediat dupa ce se dovedeste ca n au crapat in urma punerii la indoiala.
  deci: sa se pregateasca bronzul pentru statui si sa se initieze punerea la indoiala:)))

  • deci…io creca ar trebui cautat ‘ministerul punerii la indoiala’, cine mai stie,…poate chiar il gaseste cineva, pina la urma:)))

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog