Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

USRPLUS sunt primii care au transformat Parlamentul în circ


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „USRPLUS sunt primii care au transformat Parlamentul în circ”

 • Intermezzo III
  Maestre , minunat . Nu trebuie sa ne lasam cenzurati de urmasii spirituali ai Anei Pauker . Si trebuie sa cerem publicarea tuturor arhivelor intrucat cercetatorii romani nu mai au acces la ele , pt ca numai vocea acuzatorului sa se auda.

  A avut loc sesiunea Parlamentului dedicata Pogromului de la Iasi . Nu despre morti , ci despre vii doresc sa vorbesc .
  [Cîţu, despre Pogromul de la Iaşi: Deciziile celor care au deţinut puterea politică şi militară au transformat statul. Suntem datori să protejăm memoria victimelor
  https://adevarul.ro/news/politica/citu-deciziile-celor-detinut-putereapolitica-militara-timpuri-transformat-statul-suntemdatori-transmitem-generatiilor-urmatoare-1_60dc62b45163ec42719ce8e0/index.html ]
  Se lucreaza cu multa incapatanare la incetatenirea in constiinta opiniei publice a unor idei daca nu de-a dreptul false, neavand nici un corespondent in realitate , in cel mai bun caz , aflate in controversa . Se fac afirmatii acuzatoare fara acoperire in izvoare istorice . Te-ai astepta ca reprezentantii nostri sa dea dovada de prudenta in formulari. Dar, la pomenita sesiune, Katzu face o serie de afirmatii false :
  -“abominabilele evenimente care au fost puse în operă de către autorităţile din anii 40, sub coordonarea regimului Antonescu”. E extinsa fraudulos raspunderea conducatorului si statului Rou si pt fapte care nu au fost in responsabilitatea romanilor . Germania si-a asumat pogromul de la Iasi .
  -“aduc astăzi un omagiu sutelor de mii de victime ale Holocaustului din România “ . Liceul professional a lasat goluri adanci in capul individului la disciplina Matematici , cifrele sant cu totul fanteziste . Cum poti afirma ca au murit sute de mii de evrei IN ROMANIA cand dupa cedarile teritoriale din 1940 populaţia evreiască era de 328 968,
  [ „Dacă la 1930 erau 756 930 persoane de religie mozaică, România a pierdut, în urma detaşărilor de teritorii, 427 962 mozaici, [257] , anume 279 943 prin ocuparea de către U. R. S. S. a Basarabiei, Bucovinei de Nord şi a regiunii Herţa din Dorohoi, 148 273 prin atribuirea partii de nord a Crişanei-Maramureşului, respectiv a Transilvaniei către Ungaria şi 846 prin cedarea Cadrilaterului.”-Armata , Maresalul si evreii ] si tot atatia au fost dupa razboi ?
  Si de unde ati confectionat cifra de 13 mii morti in pogrom ?
  In contextul evenimentelor de declansare a razboiului contra URSS , raspunderea autoritatilor romane se reduce doar la “trenurile mortii “.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog