În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Utile. 600 de apartamente sociale și 200 pentru cadre medicale

Primăria Capitalei a făcut joi primele repartiții de locuințe din cele 600 de apartamente sociale.
„Înmanez primele repartiții de locuințe sociale în cadrul complexului de blocuri construit de Primăria Capitalei prin companiile municipale. Sunt 8 blocuri cu 600 de apartamente în total. Este vorba despre cel mai ambițios proiect imobiliar de locuințe sociale din ultimii 30 de ani. Cererea de locuințe sociale este foarte mare în București. Compania Municipală Imobiliară și Trustul de Clădiri Metropolitane au început anul trecut lucrările la complexul rezidențial construit în Sectorul 6”, a spus Gabriela Firea.

Miercuri, primarul general a dat cheile pentru 159 de aparamente de serviciu, din primele 200 achiziționate de PMB, destinate personalului medical din cele 19 unități sanitare administrate prin ASSMB. Urmează procedura de achiziție pentru alte 300 de apartamente
„Proiectul vizează motivarea specialiștilor de a profesa în spitalele bucureștene, contribuind, alături de alte măsuri luate de municipalitate, la creșterea calității actului medical.
Ne dorim că pacienții care vin în spitalele administrate de noi să aibă parte de cele mai bune condiții, de aceea oferim cadrelor medicale condiții de muncă în care să poată performa și venim cu facilități care conving să renunțe la drumul străinătății”, a explicat Gabriela Firea.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii