Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Utile. În București, autobuzele au fost suplimentate și dezinfectate

În București, primarul Gabriela Firea a luat măsuri în ceea ce privește transportul elevilor, chiar dacă recomandarea guvernului era ca aceștia să evite transportul în comun.

„Am suplimentat mijloacele de transport în comun, le-am dezinfectat, suntem pregătiți pentru începutul de an școlar, chiar dacă, anul acesta, sunt emoții și incertitudini pentru toată lumea. Criză sanitară a văduvit școlile și elevii de lucrurile care făceau din prima zi de școală o sărbătoare. Părinții și profesorii sunt îngrijorați, iar elevii bulversati. Acest fapt nu trebuie să ne împiedice să ne dorim să fie un an școlar bun, cu rezultate. În ceea ce mă privește, că primar general și că mama, am pregătit cu atenție acest început de an școlar. Voi continuă să fac tot ce ține de mine pentru că elevii, profesorii și părinții să fie în siguranță. Succes tuturor și multe reușite școlare, în ciuda tuturor problemelor”, a transmis Gabriela Firea, care a călătorit cu unul dintre aceste autobuze.

Înainte, ea și-a dus băieții la școală și grădiniță. Unul este în clasa a doua, iar celălalt în grupa mare.

 

Video postat de Gabriela Firea duminică, 13 septembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii