Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Utile. Pe Șoseaua Fabrica de Glucoză se circulă pe patru benzi, doua pentru fiecare sens

După 6 ani, cât a stagnat proiectul, șoferii pot circula pe patru benzi, două pentru fiecare sens, pe șoseaua Fabrica de Glucoză, pe tronsonul Petricani – Barbu Văcărescu din nordul Capitalei. Această lucrare de infrastructura a fost inaugurată, joi, de primarul general Gabriela Firea. „Nu este doar o lărgire a unui bulevard, ci este unul modern, așa cum putem să găsim în întreaga Europă. În afară de partea carosabilă avem și piste pentru bicicliști de 1,5 metri, avem trotuare de 2 metri. De asemenea, alveole unde am plantat şi vom planta în continuare copaci. Iluminatul public este modern şi economic şi, de asemenea, întreaga zonă a fost reconfigurată”, a declarat Firea, citată de RRA.
Modernizarea acestui tronson a costat aproape 10 milioane de euro, plus alte 25 de milioane de euro pentru exproprieri. În ceea ce privește tronsonul cuprins între Bulevardul Barbu Văcărescu și Calea Floreasca, acesta ar putea fi inaugurat peste aproximativ două săptămâni.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *