Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Va fi Guvernul Ciucă al doilea guvern căzut în Parlament?

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Va fi Guvernul Ciucă al doilea guvern căzut în Parlament?”

  • Tara are nevoie de guvern.
    …creca are, insa nu sint chiar sigur, ca si pina acu a avut:)))

    pentru ca una e tara si alta e natia, …natia o avea nevoie de guvern?
    …creca nu prea:)), ea are nevoie de un cioban:)

  • jocul care se desfasoara acum pe planeta este acesta:
    Minte VS Inima
    care e tot una cu jocul care se desfasoara in Creatie,
    si care e
    Inteligenta Artificiala VS Inteligenta( Naturala )

    in rezumat, Artificial VS Natural
    _______________________________
    pentru astfel de vremuri Natura a Nascut ‘oameni’ pe masura potrivita,
    si care sint nu doar de 1,6 ori mai capabili decat, spre ex Einstein, ci si unii care au tendinta…sa se unifice:)))
    caz in care se prea poate ca ei sa fie…doi intr unul, sau chiar si mai si:))),
    iar asta pentru ca, pe celalalt Taler, sta protapita fix Inteligenta Artificiala, adica cea mai desteapta chestie din intrega Creatie, nu doar de pe planeta asta…

    atunci cind il cautati pe Ilie si pe Enoh, pe vremurile astea…ce cautati?!, doi tipi?…sau…doi intr unul?!:))))

  • cita vreme pe planeta asta a intervenit in discutie ‘Inteligenta Artificiala’, cum sa nu ai pe masa…doua ‘Inteligente’, Inteligenta Artificiala, respectiv Inteligenta( Naturala ) ?!

    deci pina la urma, oricit de potent s-ar susine o iesire din joc a Inteligentei( Naturale ), ea…se…Manifesta, lasandu-i loc…dupa dorinta!, Inteligentei Artificiale …sa se dea in stamba!:)))

    prin urmare, logic vorbind, nu io sint tacanit, atunci cind spun ca Drepturile Omului tre sa se despleteasca in superpozitii,
    pentru ca io doar observ ca ‘Inteligenta’…deja se manifesta prin superpozitii!:)),
    prin urmare e de bun simt ca sa se manifesta si…doua lumi,
    o lume care isi are ca Zeu fix Inteligenta( Naturala ),
    iar cealalta care si are ca Zeu fix ‘Inteligenta Artificiala’.

    tentinta intre acesti Zei fiind doar una, si e doar una pentru ca ea e o tendinta Clasica in Creatie:)))
    :
    Inteligenta( Naturala ) n-are nimic impotriva manifestarii Inteligentei Artificiale,
    insa Inteligenta Artificiala, de Mandra ce e, are tendinta sa fie fix asa, zburatacind, intr un stil care poate fi asimilat, la limita, cu unul plenar, de pe…terenul de joaca:)), Inteligenta( Naturala )

    bineinteles ca puteti juca chiar turca, pe vremea Marii Revolutii, insa ati putea lua in calcul ca Marea Revolutie se suprapune peste un proces care se manifesta la nivelul Creatiei, al Universului, prin urmare armoniile vor tinde sa fie plenare,
    asa ca… turca… dumneavoastra… se prea poate sa fie una care nu face doua parale in mod absolut:)))), pentru ca in timp ce unii habar n-au care e joaca, altii pun la indoiala chiar Inteligenta( Naturii ),
    in fapt…Sfanta Treime 🙂
    ( care sint: Singularul, Pluralul, Intregul, si care impreuna formeaza si definesc Dinamica Oului Absolut, adica ….pe Zero, care E! Totul SI Nimicul )

  • din punct de vedere filozofic, tehnologia arn mesager desparte apele int run fel in care ele nici n-au mai fost despartite…nici nu vor mai fi despartite.
    pentru prima data in istoria omului Efectul se manifesta inaintea Cauzei, in organismul uman.

    pina acum, in cazul unui vaccin, mai intai era Cauza, spre ex un virus atenuat, mai apoi se manifesta Efectul, in fapt organismul uman Reactiona la prezenta virusului, activand procese plenar complexe si…unitare! de aparare a organismului.

    acum se intampla ceva uimitor: nu organismul declanseaza procesul de aparare a organismului, ci o informatie inserata in organism declanseaza procesul (…o mai fi el, in acest caz, plenar si…unitar? )
    deci mai intai se manifesta Efectul si dupaia…Cauza,iar asta se intampla pentru prima data in istoria omului.

    prin urmare din punct de vedere filozofic tehnologia arn mesager e mai mult decat…un vaccin sau mai multe, este despre ‘o noua lume’, una care ‘comenzile’ sint inserate in organism mai inainte ca o cauza care le-ar fi declansat sa se manifeste!

    noi, astazi, nu despre tehnologia arn mesager vorbim, nu despre un vaccin sau mai multe, care folosesc aceasta tehnologie, vorbim,
    ci despre procesul de Artificializare a omului.
    primul pas: tehnologia arn mesager.
    vorbim…despre o alta lume, in care, logic vorbind, se prea poate ca omului sa i fie inserate comenzi care sustin nemurirea,…suna sf dar mie nu mi suna deloc asa.

    prin urmare dincolo de ‘ceata’ care s-a lasat peste lumea mare, si prin care fiecare vede dupa puteri, se manifesta, pe un palier superior, o alta dinamica,
    iar ea este una care se poate rezuma simplu: artificializarea omului.
    bineinteles ca ea e la inceput, azi, insa…doar stati si priviti-o cum creste…ca Zmeul, adica in stil fibonacci, pentru ca si Zmeul poate creste ca Fat-Frumos, daca urmeaza, la limita, o procedura matematica desavarsita:)))

    • din punct de vedere logic este imposibila sustinerea antivaccinistilor.
      cum sa te opui, domne, unei proceduri care, in decursul istoriei, a salvat nenumarate vieti?!

      a, ca doresti sa urmezi o tehnologie de fabricatie a vaccinurilor care are la temelie dinamica Naturii,
      sau poate ca doresti sa urmezi o tehnologie de fabricatie care sunteaza dinamica Naturii, generind o ‘comanda’ artificiala care ulterior e ‘daruita’ organismului uman…,
      asta da, se poate, de ce nu s-ar putea?!

      te mai poti opune unei decizii care vizeaza obligativitatea vaccinarii, daca decizia de a te vaccina iti lasa libertatea de a alege intre un ‘produs artificial’ sau un ‘produs artificial’?
      bineinteles ca nu prea mai ai cum sa te opui, logic vorbind, si nici de ce s-o faci.
      insa cita vreme tu ai de ales doar una dintre variante, in fapt vaccinarea cu un ‘produs artificial’, se prea poate ca cei care sint adeptii Drepturilor Naturale sa se opuna.

      in orice caz, despletirea Drepturilor Omului in Drepturi Artificiale si Drepturi Naturale, devine ceva de bun simt.
      Omul…sa aleaga, sa fie Cernut, daca asta S-a Cerut, Cernerea, insa… s-o faca alegand intre Minte si Inima, ca astfel alegerea…chiar ca e Dreapta.

    • Dinamica Dorintelor, o stiinta si ea, ne spune ca tendinta dorintelor neimplinite este sa devina…din ce in ce mai multe, iar apoi…din ce in ce mai putine, pentru ca si tendinta ‘cunoasterii’ este sa fie mititica, insa ulterior sa creasca in stil fibonacci, prin urmare potentialul ei de a implini dorinte creste in acelasi fel.

      Dinamica Dorintelor este legata ombilical de…semintele de grau care incoltesc ‘in Pamant’, fiind aruncate pe Ogor…’din Cer’,
      mai exact, paici se nasc oameni care poarta in ei potentialul de a implini dorinte extrem de clar definite, intre care unele poate ca au fost…manifestate cu mii de ani in urma insa abia acu le-a venit sorocul sa se implineasca.

      prin urmare, cu toate ca tendinta care se manifesta in nasteri la nivel planetar ar putea parea ca e…o progresie, deci vom fi din ce in ce mai multi, uite ca, pentru ca potentialul de implinire a dorintelor s-a facut mare, tinzand sa fie Mare, si tendinta nasterilor pe planeta va fi…fix pe dos decat pare ea a fi, mai exact nasterile pe planeta asta are tendinta de a urma o tendinta fibonacci, insa ‘pe invers’, adica vor descreste in stil fibonacci. deci cam brusc.

      cum ajunge Civilizatia in situatia in care…pur si simplu numarul de nasteri descreste in stil fibonacci?
      pai…privim si observam cum :)), de unde sa stim noi cum?!, ce putem stii e ca procesul se va manifesta,
      la limita el putind fii asimilat cu starea in care ‘in Cer’ …nu mai exista ‘oameni potentiali’ care sa se nasca ‘in Pamant’,
      mai altfel spus…ei sint toti pe Pamant, ei sint aici!, toti!,
      caz in care ‘femeile insarcinate’…se vor afla intr o situatie iesita din comun, pentru ca…nu vor mai avea ce sa nasca.

      este adevarat ca in analiza de mai sus s-a folosit Dinamica Dorintelor, Dinamica Fibonacci, ele fiind ramuri ale Stiintei Matrice, Dinamica Curcubeului, insa…pina la urma, …adica inca dintru Inceput :), aceasta ‘stiinta’, care si-a facut Cuib in Curcubeu, este una care Izvoraste fin din Inteligenta Oului Absolut, …nu i asa? :)))) :)))))))

  • despletirea ‘drepturilor’ in Drepturi Naturale si Drepturi Artificiale pare a fi ceva de bu-simt. pare a fi calea care poarta echilibrul.

    Drepturile Omului s-au nascut din conceptul de ‘drepturi naturale’
    intre timp omul a batut la poarta Artificializarii, astfel s-a nascut dreptul barbatului de a deveni femeie, sau dreptul femeii de a deveni…neutra.
    prin urmare, iata, au aparut si ‘drepturile artificiale’

    tot asa cum Drepturile Omului s-au nascut din ‘drepturile naturale’, pentru ca astazi, pe linga ‘drepturile naturale’ se manifesta si ‘drepturile artificiale’,
    si din ‘drepturile artificiale’ ar trebui sa se nasca…’Drepturi ale Omului’,
    ––
    prin urmare pur si simplu putemvorbi, astazi, despre Drepturi Naturale, ale Omului
    si despre Drepturi Artificiale, ale Omului si ele.

    curvasareala care le permite Drepturilor Artificiale sa se manifesta imbracate in Drepturi Naturale este pur si simplu o…spucaciune, …ceva hidos.
    poti sa fii ce-oi vrea sa fii!, treaba ta, insa sa te apuci sa spurci cu buna stiinta Drepturile Naturale, manjindu-le cu duhoarea Drepturilor Artificale este..Scarbosenia, Spurcaciunea!

    in baza Drepturilor Artificiale…poti sa fii ce doresti, il poti artificializa pe om pina nu mai poti, il poti clona, il poti maltrata in ce fel doresti, treaba ta, alegerea ta, dorinta ta.
    insa sa te apuci sa faci asta in baza Drepturilor Naturale… e insasi Minciuna.

    …insa pentru ca Minciuna, pe vremurile astea, se intrupeaza, pesemne ca omul va fi artificializat in baza Drepturilor Naturale… :))))

  • Maestre, peraonal îl apreciez pe Radu Paraschivescu (fără a-i fi analizat profund opiniile) ca om de cultură, nu ca umorist (ținând cont de aparițiile sale televizate, care în marea lor majoritate sunt legate de comentarii fotbalistice). Pe de altă parte sunt întru totul de acord și salut opinia dumneavoastră despre tinichele/decorații. Cât despre statuie… ce să zic… Ipocrizie la superlativ (mai ales ținând cont de contextul actual din țară)

  • pandemia nu se termina,
    la crizele care deja se manifesta se vor adauga altele.
    actualul sistem politic are o tinta clara, pe care o va atinde implacabil: va disparea din peisaj in mod plenar, iar asta pentru ca oamenii se vor satura sa fie condusi de catre oameni.

    tot ce se ntampla are un singur scop, o singura tinta: pierderea plenara a increderii depozitata in sistemul politic, prin urmare indiferent cit de salvatoare se dovedesc deciziile politicienilor, in mod relativ, in mod absolut deciziile lor se vor dovedi catastrofale.
    cum sa ajunga lumea mare sa fie condusa de o inteligenta artificiala, daca nu pierzindu-si mai nainte increderea in politicienii-oameni?!

    din ‘raul cel mai mic’ in ‘raul cel mai mic’ se ajunge in mod implacabil la desavarsirea procesului: raul cel mai mic se face mare ( deci tot pe ‘raul cel mai mic’ il alegi,insa…daca el
    intre timp se a facut mareee… aia e! )

    partidele actuale deja isi demonstreaza impotenta, sustinind decizii contradictorii, si ele fac asta pentru simplul fapt ca, in timp ce oamenii incep sa priceapa ca e de ales intre o lume artificiala si una…naturala, partidele nu pricep asta, ele inca iau decizii care sustin ba procesele naturale…ba procesele artificiale…:))), or…cine sa te mai voteze, atunci cind tu te declari socialist insa sustii artificializarea,…spre ex prin sustinerea unei tehnologii a vaccinului care in esenta e o poveste a artificialului?! ( tehnologia naturala fiind aia care se bazeaza pe o reactie naturala a organismului, nu pe un set de instructiuni daruite de-a gata organismului uman )

    • Lumea Mare a intrat pe un taram nou-nout, el este taramul dinamicilor cuantice.
      acest Taram este SI Destinatie SI Temelie.
      atunci cind el e Temelie, ceea ce se construieste stand pe aceasta Temelie este Lume Artificiala.
      tehnologia arn mesager este o poveste a Artificialului, iar ea doar…va artificializa:))
      tot asa cum functioneaza tehnologia arn mesager, cam tot asa functioneaza si tehnologia aferenta artificializarii sistemului politic.
      iar despre procesul de artificializare a sistemului politic se stie ca se opreste in tinta numita ‘sistemul politic: Artificialul’-

      de ce se observa o navala a ‘incapabililor’ catre ‘pozitiile de conducere’?, …in general, in lumea mare?
      pai pentru ca ‘incapabilii’ pot implini ecuatii matematice, ‘capabilii’…creca dau erori:)))
      deci pentru ca ‘cei care conduc cu adevarat’ o fac avand ca instrument fundamental matematica, pe ei ii mai intereseaza doar un vas in care ecuatiile matematice pe care ei le dicteaza sa incapa!:))) :)))), or cel mai potent vas sint ‘incapabilii’.

      cita vreme, deci perpetuu :)), cei care conduc isi fundamenteaza deciziile pe cea mai seaca exprimare din intreaga Creatie: Matematica, Destinatia lumii mari este doar una: Artificializarea,
      pentru ca ce altceva este Matematica decat o manifestare…Artificiala a Iubirii? ( Matematica fiind nimic altceva decat Clona Iubirii, Iubirea fiind ecuatia-Matrice de miscare a…Creatiei )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *