Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Vă invităm pe voi, toți cei de la guvernare, să stati în copaci acum când vine iarna

Doamna Anisie mai sunteti ministrul Educatiei?! Va puteti uita la aceste imagini? In ochii acestei fete aveti curaj sa priviti? Ce “succes” are scoala on-line!!! O copila din Codreni, Botosani, se urca in copac pentru a prinde semnal pe telefon si sa participe la cursurile dvs. on-line. Nu a primit nicio tableta, doamna Anisie, din alea 250.000 pe care trebuia sa le distribuiti acum vreo 3 luni. Are un amarat de telefon. Va invitam pe voi, toti cei de la guvernare, sa stati in copaci acum cand vine iarna. Sa va bata vantul si zapada, poate asa va mai vine minte la cap. Asta ca sa nu va bata Dumnezeu pentru tot acest dezastru si bataie de joc.

(Text și imagini preluate de pe pagina Facebook Vacariu Gina)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vă invităm pe voi, toți cei de la guvernare, să stati în copaci acum când vine iarna”

  • Aceste imagini sunt simbolul reprezentativ al României „normale”.
    Multumim din inima partidului PNL si presedintelui iubit! Pe culmi mărețe va ajunge minunata noastră țară, in frunte cu cel mai de seama reprezentant al ei, „excelenta sa”, Klaus Werner Johannis! Trăiască si sa înflorească Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *