Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vai de mine și de noi / Ce ne faci Mirel Rădoi!

Am avut o victorie la fotbal cu Honduras, am cucerit o medalie de argint la scrimă prin doamna Popescu, dar duminică a venit dușul rece pentru români.
Având în vedere marele ecou al fotbalului în actualitate, putem spune că avem în fața o catastrofă.
Cornel Dinu, o figură în istoria recentă a fotbalului de la noi, a declarat că i-a fost rușine că este român privind acest meci.

Dar, să vedem care au fost faptele, cum spunea Nae Ionescu.
Selecţionata României a fost surclasată de Coreea de Sud cu 4-0 (1-0), la Kashima, în Grupa B a turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, dar rămâne în cursă pentru sferturile de finală.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a făcut un meci foarte modest, jucătorii noştri comiţând toate erorile posibile, de la autogol, cartonaş roşu şi penalty, până la pase greşite şi alte greşeli tehnice.|
România, care a învins Hondurasul în primul meci cu 1-0, rămâne în cursă pentru sferturile de finală, însă va trebui să învingă Noua Zeelandă în ultimul meci pentru a merge mai departe.

Jucătorii români au fost depăşiţi de adversari la toate capitolele, viteză, capacitate de efort, tehnică, inspiraţie, dorinţă, spirit de sacrificiu, echipă, şansă.
Au marcat: Marius Marin (27, autogol), Wonsang Um (59), Kangin Lee (84 – penalty, 90).

Un coșmar pentru români care a avut loc la Ibaraki Kashima Stadium.
Credeți că România va reuși să se refacă după acest duș rece?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *