Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vedetele continuă manipularea și îndoctrinarea populației cu privire la consumul de viermi și de gândaci

În ultima vreme a existat o presiune mult prea ciudată și mult prea mare pentru a ne face să mâncăm insecte, mult prea ciudată pentru a fi spontană. În viață, nimic nu este întâmplător, nici măcar faptul că dumneavoastră-mi citiți chiar acum rândurile. Bill Gates a vorbit de multe ori despre consumul de insecte pe rețelele de socializare, iar multe agenții de presă au încercat să convingă oamenii că este complet normal să ronțăie greieri. În timp ce oamenii de afaceri călătoresc cu yachturi uriașe, avioane private imense și în timp ce consumă hălci de carne, tu, „muritorule de rând” (doar asta suntem pentru ei), ai face bine să mănânci insecte și să bei apă din toaletă, că doar e reciclată.

Nicole Kidman a devenit militantă pentru consumul exclusiv de insecte. Atenție, se vrea trecerea la o alimentație bazată pe insecte, exemplu: pâine din făină de greieri. Ea a filmat pentru Vanity Fair un episod în care a fost servită o masă cu patru feluri de insecte, dintre care multe erau încă vii. Nicole vrea ca toată lumea să știe care este talentul ei ascuns: să mănânce gândaci. „Sunt Nicole Kidman și voi mânca o masă cu patru feluri de insecte”, a spus ea în fața camerei. Apoi, ea numește toate insectele din fața ei „micro-animale”. Începe cu mici viermi albaștri, care sunt încă vii și se zvârcolesc. Camera de filmat arată un castron plin cu viermi, dar ea ia doar unul cu bețișoarele și îl pune în gură. Poate că este o actriță premiată, dar nu suntem tocmai convinși că îi face plăcere. O, Nicole, părinții tăi, cei care ți-au oferit hrană de „ignoranți” când erai mică ar fi atât de mândri de tine acum! Pun pariu că ai coșmaruri de când mâncai lapte cu cereale, rușine să-ți fie, tu exploatezi vitele! (mare lucru ca Nicole să fi văzut una în realitate). „Doar o mică paranteză: două miliarde de oameni din lume mănâncă gândaci și eu sunt unul dintre ei”, a spus Nicole. În timp ce ronțăie una dintre insecte, ea a adăugat: „Vă spun, aș câștiga „Survivor””. Ea precizează că viermii de făină au un gust „fructat”. Urmează un castron mare de lăcuste, despre care ea ne spune că „nu seamănă cu nimic din ce ai gustat vreodată”. Mai exact, susține că au gust de „nucă păroasă”, râzând și precizând că se referă la nuca provenită dintr-o coajă. La fiecare farfurie care îi este pusă în față, ia doar câte o mică îmbucătură și aproape că își reține o grimasă. Ca spectator, este greu să nu simți o ușoară greață atunci când ea scoate la iveală o nouă farfurie de insecte. „Vă mulțumesc că ați petrecut atât de mult timp cu mine și că m-ați privit cum mănânc insecte”, încheie ea.

Mulțumim, data viitoare să fie servită masa de oameni goi, care să mănânce de pe frunze și să nu mai filmați momentul. Gata cu tehnologia și cu totul. Protejați Planeta până la capăt. Așa chiar sunt de acord, să facă orice doresc ei, doar să nu mai aibă acces la tehnologie, doar tehnologia provine din „exploatarea irațională a Planetei”.

O, am uitat, unchiule Bill, tu cumperi ferme și terenuri cu potențial agricol ridicat la greu, tu vei trăi precum un nobil, pe când cei care te-au urmat vor fi sclavii tăi supuși, care trăiesc din mila ta, cel care-i lași să caute viermi prin bălegarul vitelor tale. O, voi, măreți oameni de afaceri, salvatori ai Lumii noastre, tătuci ai Planetei pe lângă care Stalin a fost mic copil. Toți marii oameni de afaceri dețin o grămadă de terenuri perfecte pentru construcție, ferme de lapte sau de carne pe suprafețe întinse de teren, păduri virgine și terenuri cu potențial agricol ridicat. Detalii, aici:

YouTube player

Apropo, mulți oameni de afaceri consideră fermele drept locuri perfecte de locuit. Ține minte asta atunci când ești pe trotineta ta prețioasă și te gândești la zeii tăi și râzi de cei din mediul rural. Cel mai mare deținător de terenuri agricole din SUA este Bill Gates. 109,265 de hectare, în 18 state. Adică 270 de mii de acri achiziționați în mai puțin de 10 ani. O notă extra, referitoare la mine, autorul. Articolul acesta a fost scris după ce am băut o ceașcă de cafea cu lapte de capră, lapte pe care l-am muls eu personal de la animalele mele. Aștept ca activiștii să mă linșeze. Oricum avem mult de lucru la fermă, iar mânuțele voastre de bebeluși ar prinde foarte bine solului, doar pământul nu știe cine sau cu ce utilaje îl muncește, contează doar să fie muncit bine. Iar cu ocazia aceasta aveți și voi oportunitatea de a vedea cum arată o gospodărie bio și eco, iar după aceea mai vorbim noi despre ce valori aveți voi, după ce vă mai întremați puțin, năzdrăvanilor (căci prea multe pozne faceți și prea mult haz provocați celor care au măcar o idee despre una alta, prin tot ceea ce spuneți și faceți)!

YouTube player

Apropo, să se sesizeze activiștii aceia extremiști, unele vietăți au fost mâncate de vi. Acum nu mai este suferință, abuz și altele, stimați activiști dubioși? Doamne, cât de naivi pot să fie unii oameni. Cum să renunți la ferma ta, dacă omul care-ți cere asta are o grămadă de ferme care funcționează la capacitate maximă. Doamne!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Vedetele continuă manipularea și îndoctrinarea populației cu privire la consumul de viermi și de gândaci”

  • Filmarea e din ianuarie 2018! Un articol e si in 2017, unde se vorbeste de aceasta abilitate a ei de a mânca orice, demonstrata inca de la 14 ani, in primul ei film. Cel mult, cei interesați-vă sa ne bage gândaci pe gât, se pot folosi aceste filmari.

  • Concluzii-1-Pe vremuri se făceau reviste interesante-2-Atunci când judeci ceva,faci doua coloane,pe una scrii Pro,pe ❗ cealaltă Contra ❓

  • Încercând sa fac clătite,am găsit Almanahul gospodinei,1321 rețete culinare,editat de rev.Steaua 1982,pg.280,Oameni contra insecte,,,Printre războaie și zvonuri de războaie,dezarmare-inarmare,un alt conflict,între oameni și insecte.In timp ce animalele mari nu ne mai amenință existenta,altfel stau lucrurile cu cele mici.Nu se știe de ce au dispărut.Omul este protejat fata de tot în afara de ființele mici,insecte,microorganisme.Insectele au un mare avantaj,o pădure poate conține tot atâtea furnici că-ți oameni exista în lume.Un alt avantaj este ca ne mănâncă hrana înainte ca ea sa fie coapta pentru noi.Calatoriile și comerțul sunt folositoare insectelor.In următorul război mondial,oamenii vor da drumul dăunătorilor pe recoltele dușmanilor,când vine pacea e imposibil sai distrugem,.Este posibil ca insectele sa rămână ultimii învingători.Cosmic nu e un lucru de regretat,dar ca ființă omeneasca voi regreta

  • e ca ( !) cu painea integrala,
    graham cu detoata pleava.

  • Vă mulțumim pentru un articol foarte frumos și foarte actual, excepțional de interesant ! Cum să mănânce oamenii insecte când ei au fost crescuți la țară când au fost copii și hrăniți cu lapte,unt și brânză de casă și cu carne de pui, de oaie,porc sau vită din gospodăria părinților sau bunicilor lor așa cum am fost crescută și eu ? Cum să te lipsești de cântecul minunat al greierilor din superbele seri de vară și să folosești pe post de hrană corpul lor perfect construit de Dumnezeu pentru a cânta și pentru a bucura sufletele oamenilor ?

  • Buna ziua,
    Ati sesizat corect cata manipulare ordinara, ce capcana odioasa ni se pregateste de onor aparatul birocaratic de la Bruxelles si ce tacere de aur este adoptata de ai nostriu decidenti politici in legatura cu aceste derapaje – ca sa nu spun auto-sabotaj in ceea ce priveste viitorul utopic pe care*l pregateste noua generatie de tip neo -marxism.

  • Nicole Kidman e o prostituata ,nu va mai invartiti in jurul cozii.Data viitoare ne va arata cum se bea apa din fosele septice.

  • Eu as dori sa-i vad pe „gleznutze goale” daca au curaj sa renunte la toate produsele pe care le detin si care au in componenta mase plastice si aluminiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *