Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Victoria mea asupra turismului sexual

Despre cum am supravieţuit unor încercări cruciale de-a lungul şi de-a latul călătoriilor mele în străinătate, am mai scris. Mă pot mîndri astfel c-am ieşit viu şi nevătămat din Sudul Libanului. Că nu m-am numărat printre pierderile colaterale ale bombardării Belgradului de către bravii aviatori NATO. Că n-am murit de pneumonie după ce am ţinut morţiş să fac baie în apele reci ale Atlanticului.

Fiecare dintre aceste aventuri e pentru mine un prilej de a mă făli.

Nici una nu mă împinge însă la o ţanţoşenie exemplară ca incursiunea în cartierul Bangla din Patung Beach, una dintre cele mai cunoscute plaje din Phuket, sudul Thailandei. Înainte de a povesti această eroică aventură ce-ar fi putut deveni un fel de Watherloo al personalităţii mele, se cuvine a spune cîteva lucruri despre turismul sexual din Thailanda. Cînd aude de Thailanda, orice bărbat de pe glob înfloreşte într-un zîmbet cu subînţelesuri. Chiar dacă habar n-are unde se află ţara asta, un lucru îl ştie cu siguranţă. Şi anume că Thailanda e ţara turismului sexual. Pe planeta numită Pămînt, locurile de pierzanie sînt, de regulă, cartiere legendare din marile oraşe: Montmartre, la Paris, Piccadily Circus, la Londra, San Pauli, la Hamburg, Cartierul Roşu, la Amsterdam. Lor li se adaugă locurile discrete, sfioase cînd e vorba de publicitate în gura mare, dar extrem de agresive la reclama făcută pe sub mînă:
Anumite străzi din marile oraşe, zonele din jurul porturilor sau marilor gări.

Pe harta destrăbălării mondiale, Thailanda ocupă o poziţie aparte. E vorba nu de o stradă, nu de un cartier, nu de un oraş, nici măcar de o regiune, ci de o întreagă ţară, dedicată trup şi suflet producţiei de sex contra cost. De aceea nu de puţine ori, mărturisind unui prieten c-ai fost în Thailanda, acesta prinde a se uita la tine dintr-o parte. Te presupune imediat un purtător de blenoragie sau de Sida.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Pagini: 1 2 3 4 5

4 comentarii pentru articolul „Victoria mea asupra turismului sexual”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *