Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Victoria mea asupra turismului sexual

Întărit de trecerea cu brio prin examenul barului în aer liber, am acceptat invitaţia unor colegi de grup, întîlniţi pe parcurs, de a intra la un bar de Go-Go.

Ce e Go-Go n-are rost să explic.
Aşa cum se poate vedea din multe filme americane, e vorba de un bar în mijlocul căruia se află o arenă cu bare lucioase la care se alintă, fără nici-un motiv, fetişcane sumar îmbrăcate. Aici fiecare dintre cele care frecau bara cu diferitele părţi ale corpului purta un număr. Am înţeles că respectivul cartonaş dă clientului posibilitatea de a comanda o fetişcană din arenă. Şi cum toate sînt la fel (doar în chiloţi şi fără sutiene), proprietarii s-au gîndit că doritorii n-au nevoie, pentru a-şi exprima preferinţa, de o descriere presupunînd cunoaşterea limbii engleze la nivel de operă shakespeariană. E suficient să ştii să numeri în englezeşte. Iar dacă n-ai habar de această limbă, treci pe o bucată de hîrtie numărul fetei. În jurul arenei beau pe rupte occidentali graşi, bătrîni şi păroşi. Din cînd în cînd, cîte unul întinde laba să atingă o dansatoare. Deşi acest lucru e interzis (respectivul mai trebuie ţinut în bar pînă cînd dă gata încă o sticlă de whisky), fetişcana se fereşte graţios de degetele pofticioase.

În rest, spre surprinderea mea, atmosfera e mai mult decît onorabilă.

Deşi am comandat o cafea şi o apă minerală, nimeni nu s-a uitat urît la mine, lăsîndu-mă să înţeleg că mă aflam în Bangla şi nu în Montparnasse. E drept, pe lîngă fetele din arenă, prin local umblau, la fel de despuiate, numeroase june. Niciuna însă n-a venit la masa noastră pentru a ne provoca, aşa cum am văzut în San Pauli. Dacă voiai, puteai să le chemi pe toate, aşa cum, de exemplu, pentru a da de băut unei fete din arenă, trebuia să tragi de o sîrmă. Ar fi dat fuga să-ţi ţină companie. Desigur, în limitele preţului inclus în consumaţie, inclusiv în ceaşca de cafea.

Dacă voiai şi altceva decît o conversaţie agreabilă, cu ochiade şi hîrjoneli impuse pînă la limita echivocului, lucrurile se schimbau. Radical, spectaculos.

De la comandă pînă la preţ.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Pagini: 1 2 3 4 5

4 comentarii pentru articolul „Victoria mea asupra turismului sexual”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *