Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Video. AUR are observatori sub acoperire în 500 de secții de votare

Despre încercarea de fraudare a alegerilor se vorbește tot mai mult și procedura pare firească și acceptată cu resemnare. Copreședintele AUR, George Simion, a spus, la cristoiuTv, că au luat în calcul această posibilitate, de aceea au pus observatori în secțiile unde au fost primiți. Le-au rămas mai puțin de jumătate din secții neacoperite, însă au recurs la o strategie: au observatori sub acoperire.

Despre strategia care a făcut ca AUR să aibă o ascensiune rapidă, despre poziția Alianței față de problemele actuale a vorbit George Simion în dialogul cu Ion Cristoiu.

Interviul integral îl găsiți aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *