În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Video. Candidații, pe ultima sută. Decebal Făgădău: Acest mod de a face campanie, online, este un câștig pentru tineri

Marii câștigători ai acestei campanii sunt cei care au știut să folosească mediul online, spune primarul Constanței, Decebal Făgădău. El mai crede că electoratul tânăr este beneficiarul acestei campanii. „Tinerii nu au răbdare. Pentru ei, informația trebuie să fie rapidă, scurtă, concisă, ușor de digerat. E greu să încerci să te adresezi unor tineri dacă nu vorbești pe limba lor”, a povestit candidatul, care a mărturisit că a învățat de la băieții lui cum să facă să ajungă la tineri.

Mai jos, găsiți un interviu cu Decebal Făgădău despre cum a fost această campanie.

Postat de Decebal Făgădău joi, 22 septembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii