În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Video: Cum funcționează sistemul antigrindină din Găgești

Imediat după intervenția publică a lui Klaus Iohannis de miercuri, Ion Cristoiu a comentat declarația acestuia și s-a arătat nedumerit de unde atâta grabă pe un subiect, inundațiile, care este pe piață de mai mult de o săptămână.

Președintele le-a transmis sinistraților că este solidar cu ei. Jurnalistul l-a ridiculizat și a explicat că oamenilor care stau în vârful caselor de teama puhoaielor, nu le-ar păsa de mesajul lui Iohannis nici dacă l-ar putea auzi. Însă, fiind în vârful caselor, fără televizor, nici măcar nu află de grija pe care le-o declară Iohannis.

Ion Cristoiu a mai lansat ipoteza că ieșirea intempestivă la lui Iohannis a fost determinată de un telefon primit de undeva, că noua temă devine Green Deal. Publicistul este un susținător al proiectului și a aderat la îndemnul deputatului Iulian Iancu, pe care acesta l-a transmis președintelui. Iancu a declarat, luni seara, la cristoiuTv: „Eu, în locul domnului președinte, aș da o palmă întregii clase politice și aș impune: În 15 iulie veniți cu o strategie și Planul Național, îl treceți prin Parlament și vreau ca acest program să fie pus în operă în mandatul meu. Cu acest program să ies victorios în fața națiunii, că am pus România pe picioare în cadrul Green Deal-ului european, că am făcut o Românie normală. O Românie normală fiind verde”.
„Poate acum a citit asta și s-a conformat”, a spus jurnalistul.

În intervenția avută, Ion Cristoiu a descris, cu un umor demențial, funcționarea sistemului antigrindină la Găgești. Cum nu poate fi redat în scris, pentru că și-ar pierde savoarea, vă invităm să-l vizionați aici:


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *