Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Video. Dacian Cioloș explică de ce au eșuat discuțiile de azi cu PNL

Premierul desemnat Dacian Cioloș a avut o întâlnire de o oră cu liderii PNL; UDMR și minoritățile naționale. „Le-am explicat că ne-am dori o decizie cât mai rapidă ca să știm dacă începem negocierile sau nu, pentru că din punctul nostru de vedere trebuie să fim în măsură să oferim un guvern cu soluții concrete cât mai repede”, a spus Dacian Cioloș.

Premierul desemnat, Dacian Cioloș, face declarații de presă după întâlnirea cu liderii PNL și UDMR

Publicată de USR PLUS pe Miercuri, 13 octombrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *