România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Video. Decorata anului. MAI, zi ceva!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, nu a explicat nici până acum de ce a propus-o pe tânăra lui referentă pentru a fi decorată cu Ordinul și Medalia Națională pentru merit de către președintele Klaus Iohannis.
Urmăriți în video de mai jos discuția purtată, luni seara, de Ionuț Cristache cu Ion Cristoiu pe această temă.

Realizatorul TVR a revenit și azi cu această întrebare, la care nimeni nu răspunde.
„Este INADMISIBIL! Toată presă centrală mușamalizează acest subiect! De ce a fost decorată angajată MAI, Mădălina Cenușă, de ziua națională?! Răspunde cineva din țara asta? Domnule Ministru Vela, de ce ați trimis numele acestei colaboratoare la Cotroceni pentru a fi decorată cu Ordinul și Medalia Națională pentru merit, după doar 6 luni de muncă? Care sunt meritele care i-au adus această onoare, domnule ministru Vela?! Domnule președinte Klaus Iohannis, care sunt argumentele care au stat la baza acestei decorari? Chiar în halul acesta e presă azi? Chiar nimeni nu mai întreabă? Chiar nu mai revoltă pe nimeni?”, a scris Cristache pe Facebook.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *