Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Video. DNA a constatat că fapta nu există în cazul primarului din Buzău, Constantin Toma

Primarul Constantin Toma: „Doresc să vă informez că în Dosarul Penal Nr. 16/P/2022, anchetat de DNA Ploiești, cu privire la suspiciunea de fraudă cu fonduri europene, am primit clasarea cauzei privind săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 18 alin. 1 din Legea 78/2000 și art. 306 alin.1 C.p., întrucât faptele nu există în materialitatea lor.
Mulțumesc tuturor buzoienilor care au avut încredere în mine și să le fie rușine celor care, cu multă răutate, au ieșit public și au încercat să mă considere deja un infractor!
Buzăul își continuă proiectele pe fonduri europene și acest lucru este cel mai important pentru buzoieni”.

 

Dragi buzoieni,
Doresc să vă informez că în Dosarul Penal Nr. 16/P/2022, anchetat de DNA Ploiești, cu privire la suspiciunea de fraudă cu fonduri europene, am primit clasarea cauzei privind săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 18 alin. 1 din Legea 78/2000 și art. 306 alin.1 C.p., întrucât faptele nu există în materialitatea lor.
Mulțumesc tuturor buzoienilor care au avut încredere în mine și să le fie rușine celor care, cu multă răutate, au ieșit public și au încercat să mă considere deja un infractor!
Buzăul își continuă proiectele pe fonduri europene și acest lucru este cel mai important pentru buzoieni.
Hai Buzău, Buzău!

Publicată de Constantin Toma pe Vineri, 24 iunie 2022


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *