Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

VIDEO | Doctorul Adrian Marinescu: „Am întâlnit oameni care se plâng de efectele vaccinului. Nu există vaccin care să nu fie și cu reacții adverse”

Adrian Marinescu, directorul Medical al Institutului „Matei Balș” din București, a fost invitatul emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu, realizată de publicistul și scriitorul Ion Cristoiu. Doctorul Marinescu spune că a întâlnit persoane care se plâng de efectele vaccinului.

„Am întâlnit oameni care se plâng de efectele vaccinului, dar eu trebuie să găsesc o legătură de cauzalitate și să văd cum putea să explice vaccinul o situație concretă.

Este ca și cum ați spune în felul următor: dacă eu m-m vaccinat acum 6 luni sau un an și mi se întâmplă ceva, nu știu, în orice sferă, cum stabilesc legătura dintre vaccin și ceea ce mi s-a întâmplat?

Nu există vaccin care să nu fie și cu reacții adverse, cum nici medicamente. Dar statistic, că aici tot timpul vorbim pe partea obiectivă, se spune că probabilitatea de a avea reacții adverse după vaccin ar trebui să fie în primele 15- 30 de minute sau în primele zile.

A discuta de reacții adverse care sunt după 6 luni sau un an sunt extrem de puțin probabile, nu spun zero, dar foarte puțin probabile. Cel puțin, din ce avem noi în momentul de față, științific vorbind, eu nu aș putea să susțin o altă variantă”, a menționat Adrian Marinescu, directorul Medical al Institutului „Matei Balș” din București. (Preluare gandul.ro)

Emisiunea săptămânală este difuzată LIVE pe gandul.ro, pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației, în fiecare marți, la ora 21.00.

VIDEO | Doctorul Adrian Marinescu: „Am întâlnit oameni care se plâng de efectele vaccinului. Nu există vaccin care să nu fie și cu reacții adverse”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog