Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Video. George Simion, despre USR PLUS, cu care depune moțiune de cenzură: Trebuie îndepărtați de la putere acești neomarxiști

George Simion, liderul AUR, spune că nu este posibilă niciun fel de alianță cu USR PLUS: „Noi suntem mai degrabă cu Dumnezeu, iar ei cu Satana, noi suntem cu București, ei sunt cu Bruxellesul. Sunt diferențe majore ideologice și niciodată nu o să facem alianță politică cu cei de la USR.

Nu ne interesează o alianță cu ei, dar dacă ei vor să-și demită, prin votul lor, să-și dea jos miniștrii, păi să nu-i lăsăm? Haideți să-i lăsăm să-și omoare șansele politice. E treaba lor, e calculul lor politic. Noi trebuie să ducem această moțiune de cenzură la bun sfârșit.

Trebuie îndepărtați de la putere acești neomarxiști, care, până acum, au împrumutat România într-un ritm fără precedent. Votăm alături de ei și alegerea primarilor în două tururi, dar asta nu înseamnă că suntem pe viață cu acești indivizi care nu au pic de respect pentru biserică, pentru națiune, pentru familie. Ei sunt ținuți în brațe de Bruxelles”.
Simion a făcut aceste declarații la emisiunea „România 9” de la TVR.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *